Awwr Cătălin Posted May 28, 2016 Report Posted May 28, 2016 Salut , aveti cumva hook-ul reputation sa apara in detaliile de la profilul membrului mai exact am cautat dar il gasesc doar pe cel simplu .
Floy Posted May 28, 2016 Report Posted May 28, 2016 [P32] Reputation Profile Tab 1.2.0 cred ca te referi la asta : https://webflake.sx/files/file/445-p32-reputation-profile-tab/ 1
Awwr Cătălin Posted May 28, 2016 Author Report Posted May 28, 2016 nu nu e asta , ma refer sa apara chestia aia ca aici pe acest forum cum ai tu acol +6 de la like . un fel de reputatie cred ca e . uite aici , asa
Awwr Cătălin Posted May 28, 2016 Author Report Posted May 28, 2016 am vazut pe mai multe comunitati nu numai aici pe bune daca nu ai ce face nu mai posta ! 1
+BebeGFX Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Check: Rog un membru cu acces de moderare pe aceasta categorie sa inchida acest topic. @gadeas @gaby @Courage 1 3
Awwr Cătălin Posted May 29, 2016 Author Report Posted May 29, 2016 Pentru ce sa inchida acest topic ? A fost cumva rezolvat , mane am venit aici sa cer ajutor nu sa postez aiurea , pe bune , tiam spus clar daca nu ma poti ajuta nu are rost sa scrii iti pierzi pur si simplu timpul , eu am rugat pe cineva care stie sa ma ajute .
brocuofficial Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 On 5/29/2016 at 12:50 AM, BebeGFX said: Check: Rog un membru cu acces de moderare pe aceasta categorie sa inchida acest topic. @gadeas @gaby @Courage Expand Tu ajuta-l, nu.i da altceva! 1 1
Floy Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 http://community.invisionbyte.net/files/file/244-show-reputation-in-user-info/ Poftim am stat ceva sa caut , vad ca este ceva rar incearca-l si daca nu merge mai caut. 2
+BebeGFX Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 On 5/29/2016 at 6:21 AM, brocuofficial said: Tu ajuta-l, nu.i da altceva! Expand Atat timp cat incalca regulamentul, nu am voie sa il ajut. Nu este el mai special ca alt membru de aici, toti trebuie sa citeasca acel regulament si sa il respecte. Apropo, vad ca si tu ai dat -1 aiurea, iti recomand sa treci pe la regulament. @Awwr Cătălin "amice", treci pe la regulament inainte sa mai deschizi un topic aici sau vei fi sanctionat cu interdictie in aceasta zona.
© STALKER Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Pur si simplu , schimba-ti tema , aici e vorba despre tema. Incearca cu tema asta , eu o folosesc la forumu-l meu doar ca este editata deoarece este de pe alta comunitate , nu-i furata ci e publica. Sper ca te-am fost de folos. 1
Awwr Cătălin Posted May 30, 2016 Author Report Posted May 30, 2016 Puteti da /tc vad ca @BebeGFX nu mai are loc de mine . Am cerut un ajutor ce e rau in asta ? La ce mai exista aceasta comunitate ? Daca noi cerem suport , si nu tiam cerut in special tie ajutor , daca vroiai ma ajutai daca nu era ok , nu se supara nimeni , dar vad ca tu nu ai stare si te bagi aiurea in topicurile noastre . Te crezi mai intepat ? Dute domle in jungla daca nu sti sa stai printre noi . 1 1
+BebeGFX Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Nu prea le ai cu romana nu ?. O sa inveti si o sa respecti acest regulament daca vrei sa mai postezi in aceasta categorie. 1. Puteţi da up la topic odată la 48h. samd..., ai in regulament toate detaliile. 1
+Needless Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 On 5/30/2016 at 1:43 PM, Awwr Cătălin said: Puteti da /tc vad ca @BebeGFX nu mai are loc de mine . Am cerut un ajutor ce e rau in asta ? La ce mai exista aceasta comunitate ? Daca noi cerem suport , si nu tiam cerut in special tie ajutor , daca vroiai ma ajutai daca nu era ok , nu se supara nimeni , dar vad ca tu nu ai stare si te bagi aiurea in topicurile noastre . Te crezi mai intepat ? Dute domle in jungla daca nu sti sa stai printre noi . Expand "Du-te" ,in aceasta sectiune exista un regulament ,ce trebuie respectat , dar na lene asta .. 1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv 2. Începeţi cu elementele de bazăNu trântiţi doar hook-ul / aplicaţia care vă cauzează probleme. Oferiţi şi alte detalii, precum: Versiunea IP.Board folosită Versiunea hook-ului / aplicaţiei Este hook-ul / aplicaţia compatibilă cu versiunea IP.Board folosită? Postaţi o copie a tuturor erorilor care apar pe forum 3. Elaboraţi conţinutul subiectuluiNu vă putem citi gândurile ca să ne dăm seama ce doriţi mai exact. Oferiţi o descriere clară şi concisă a problemei cu care vă confruntaţi Ce măsuri aţi luat deja pentru rezolvarea problemei? Ce ghiduri / tutoriale aţi încercat să folosiţi? Furnizaţi link-uri relevante / screenshots / etc. Folosiţi un titlu clar şi concis care să reflecte în cât mai puţine cuvinte problema întâlnită Nu uitaţi să includeţi informaţii adiţionale, precum: Screenshot, text, log-uri, etc ale problemei / erorii Locaţia unde apare eroarea / problema Când a apărut problema / eroarea Dacă este cazul, ultimele pluginuri instalate pe forum Imagini exemplu Orice care ne-ar putea ajuta să rezolvaţi problema.Nu postaţi doar pentru a vă băga în seamă! Am văzut mulţi utilizatori care pretind că ştiu ce fac atunci când oferă o soluţie, însă nu fac nimic altceva decât să ofere sfaturi proaste, producând alte erori Nu ezitaţi să ne spuneţi dacă suntezi confuz sau aveţi nevoie de explicaţii suplimentare.Puteţi da up la topic odată la 48h. UPDATE 1.0: - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou UPDATE 1.1: - Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn. 1
Artanis Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 @Awwr Cătălin Ce ai făcut tu se cheamă spam. Dar ești începător și se poate ierta. Te rog, pe viitor, să nu se mai întâmple. S-a deviat prea mult de la subiect, toți au luat la cunoștință regulamentul (ați avut voi grijă de asta cu 274 de postări mai sus ). Postați doar răspunsuri care-l pot ajuta pe om cu problema lui, dacă nu, evitați thread-ul și gata. 1
Awwr Cătălin Posted May 30, 2016 Author Report Posted May 30, 2016 Multumesc Artanis , pe viitor o sa fiu mai atent rog ca topicul sa fie inchis , daca tot nu ma ajuta nimeni !
+Needless Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 On 5/30/2016 at 9:28 PM, Awwr Cătălin said: Multumesc Artanis , pe viitor o sa fiu mai atent rog ca topicul sa fie inchis , daca tot nu ma ajuta nimeni ! Expand Pai nici nu o sa-te ajute , daca nu te duce capu sa citesti un regulament si sa pui acele regului in aplicare !
Alexandru C. Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 On 5/31/2016 at 5:31 AM, Needless said: Pai nici nu o sa-te ajute , daca nu te duce capu sa citesti un regulament si sa pui acele regului in aplicare ! Expand Salut, Tot va vaitati de regulament dar in primul rand nici voi nu prea il respectati , ai postat de doua ori in acest topic lucruri care nu l-au ajutat pe baiat. Cat despre subiectul principal: @Awwr Cătălin vezi ca utilizatorul @Floy ti-a raspuns bine intr-un fel sau altul insa el ti-a dat hook-ul pentru versiunea ipb 3.4 , ceea ce cauti tu tin sa cred ca este default de la ipb 4.x sau daca nu incearca asta: https://invisionpower.com/files/file/4552-show-reputation-in-user-info/ . a lot of bla bla bla...
+Needless Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 @Alexandru C. auzi smecheras inteleg, ai grad mare acuma , dar mai usor , ce nu am respectat ? daca el e un animal scapat de la zoo asta e , eu nu-l pot ajuta , si doamne iarta-ma cum sa-i faci accel system cu reputation la 4.0 e foarte diferit de , 3.4.x , el cica a vazut nu stiu unde , dar nici macar nu spune . 2
Alexandru C. Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 On 6/2/2016 at 2:56 PM, Needless said: @Alexandru C. auzi smecheras inteleg, ai grad mare acuma , dar mai usor , ce nu am respectat ? daca el e un animal scapat de la zoo asta e , eu nu-l pot ajuta , si doamne iarta-ma cum sa-i faci accel system cu reputation la 4.0 e foarte diferit de , 3.4.x , el cica a vazut nu stiu unde , dar nici macar nu spune . Expand Salut, Vezi ca nu e chiar cum crezi tu. Prin ceea ce am scris mai sus vroiam sa iti dau de inteles ca ai facut post-hunt deoarece ai postat in acest topic chiar de doua ori fara a da un raspuns concret la ceea ce cauta el. Post-hunt = nerespectarea regulamentului. Sa incheiem aici subiectul inainte de a ajunge la sanctiuni, O seara faina ! a lot of bla bla bla...
Awwr Cătălin Posted May 4, 2017 Author Report Posted May 4, 2017 Acest topic e vechi ar trebui inchis , dar totusi daca a aparut vreo schimare cu reputatia la 3.x e valabil si acum .
Recommended Posts