Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa vorbesti cu firma si sa ii intrebi daca ai acces mysql, nu toate firmele ofera si acces mysql la anumite servere. Trimite un ticket la firma x.

Vad ca ai phpmyadmin, te duci in phpmyadmin, astepti sa se incarce, te loghezi si apoi creezi, sa ii spun o noua categorie unde doresti sa urci baza de date, sunt foarte multe tutoriale pe google cum conectezi baza de date la un server, nu are rost sa explic aici.

PS: Cand cauti in gamemode acele linii, nu toate sunt numite la fel, unele se numesc diferit de ce ai tu acolo, de exemplu: SQL_HOST poate sa fie denumit in alt fel, deci cauta pe acolo.

Posted

Cehost este destul de bun la randul lui insa iti recomand krond / zeroping sau tni, chiar daca au niste preturi putin mai mari , calitatea si asistenta sunt primul lor avantaj asupra celorlalte firme de host.

a lot of bla bla bla...

Posted
On 03.06.2016 at 1:30 AM, Needless said:

Iti recomand tni , preturi foarte bune 5 euro =100 sloturi , 6 euro =150 si tot asa .

Dacă n-ai observat acea firmă primește atacuri în continuu, astăzi au fost picate toate serviciile pentru câteva ore. Cea mai bună pentru un server de SA:MP este zeroping.ro

• gaby changed the title to Conectare gamemode la baza de date?
  • 2 years later...
Posted
On 6/4/2016 at 2:29 PM, Sebastian C. said:

Dacă n-ai observat acea firmă primește atacuri în continuu, astăzi au fost picate toate serviciile pentru câteva ore. Cea mai bună pentru un server de SA:MP este zeroping.ro

La mine zeroping nu îmi dă baza de date care e parola de la MySQL default? 

Posted
38 minutes ago, AlinRo127 said:

La mine zeroping nu îmi dă baza de date care e parola de la MySQL default? 

Baza de date se oferă doar dacă o ceri tu, nu se oferă automat „din oficiu”, nu există parolă „default” nu este o parolă unică, fiecare îți setează ce parolă dorește.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.