Ștefan A. Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Salutare, doresc și eu păreri despre http://www.evoplay.ro Mulțumesc 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+BebeGFX Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Meniul este cam mic, parerea mea.Incearca sa il maresti. 1
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 21 minutes ago, BebeGFX said: Meniul este cam mic, parerea mea.Incearca sa il maresti. Cine are ochi îl vede. Momentan rămâne așa. Noutăți: Am adăugat câte o surpriză fiecărui grad în userinfo pane. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Alexandru C. Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Salut, Mi-ai cerut pareri pe steam, o sa ti le dau aici. In mare parte imi place, o sa-ti dau cateva sfaturi acum alegi tu daca sa le pui in pratica sau nu; - La guest message, vad ca borderul ala cu rosu e de 2 sau 3 px, fa-l de culoarea rosie si pune-i doar 1 px ( deranjeaza la ochi ) . - Este un mic bug la sidebar, vad ca e mai jos ca maintitle-ul, rezolva-l. - Acel mic " meniu " sa-i zic asa dintre categorii fa-l sa fie lat ca ele si scoate border radius sa semene cu statisticile. I rest, spor 1 a lot of bla bla bla...
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 la sidebar se îmbină perfect; la guest message am scos acel roșu. butoanele dintre categorii îl voi face altfel, am nevoie de puțin timp de gândire. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 5 minutes ago, Alexandru C. said: verifică iar. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 cius. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 1 minute ago, TAZ said: Arată interesant. Mulțumim Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Valentin T. Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) La căsuțele de mesaje și notificări e un bug sau așa ai vrut să arate? Edited June 5, 2016 by Valentin T.
+Laur. Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Folositi cloudflare degeaba, IP-ul: 193.84.64.133 Domenii hostate pe acest IP:bluewolfs.xyz evoplay.ro flipsidemc.com pixelstack.net sakurachan.ro yukiochan.com In rest, design-ul e super. Reborn.
Floy Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 (edited) Este o comunitate cu staff matur parerea mea , tema este superba , n-ai ce sa zici . Lipseste membrii , dar vin ei . Edited June 6, 2016 by Floy
+Ezel.LCS Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Arata bine, pusa la punct, succes. P.S: Daca dariusss e omul pe care il stiu eu, te sfatuiesc sa scapi de el cat mai repede. 1 Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Ștefan A. Posted June 6, 2016 Author Report Posted June 6, 2016 23 minutes ago, Ezel.LCS said: Arata bine, pusa la punct, succes. P.S: Daca dariusss e omul pe care il stiu eu, te sfatuiesc sa scapi de el cat mai repede. Mulțumim pentru păreri, dariusss este @Cristian # Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 7, 2016 Author Report Posted June 7, 2016 upperino. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 8, 2016 Author Report Posted June 8, 2016 upperino Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 9, 2016 Author Report Posted June 9, 2016 upperino 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
lewan Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Eu ce să zic, temă frumoasă , este o comunitate foarte bine pusă la punct. O să ajungi departe. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
Labrinth Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Quote 1. Site-ul nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul.
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Author Report Posted June 10, 2016 12 hours ago, Labrinth said: 1. Site-ul nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Mersi de +1 , o să o iau ca pe un up Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Labrinth Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 13 hours ago, TAZ said: Nu cere. Trebuia sa pun poza de ieri, dar nu m-am gandit. Nu mai conteaza acum...
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Author Report Posted June 10, 2016 4 hours ago, Labrinth said: Trebuia sa pun poza de ieri, dar nu m-am gandit. Nu mai conteaza acum... Nici ieri nu cerea. omg . ON: http://evoplay.ro/forum/topic/920-e2016-săptămâna-1/?view=getnewpost ghicește rezultatele de la Euro și câștigă 10 euro Steam Wallet. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Author Report Posted June 10, 2016 Forumul a pierdut toate postările și conturile înregistrate după ora 00:00 deoarece am introdus un backup din cauza unor mici probleme cu oamenii invidioși. Mulțumim, ne motivați să continuăm! ON: Temă nouă + urmează alta. =))))) Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now