Ștefan A. Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Salutare, doresc și eu păreri despre http://www.evoplay.ro Mulțumesc 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+BebeGFX Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Meniul este cam mic, parerea mea.Incearca sa il maresti. 1
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 21 minutes ago, BebeGFX said: Meniul este cam mic, parerea mea.Incearca sa il maresti. Cine are ochi îl vede. Momentan rămâne așa. Noutăți: Am adăugat câte o surpriză fiecărui grad în userinfo pane. 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Alexandru C. Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Salut, Mi-ai cerut pareri pe steam, o sa ti le dau aici. In mare parte imi place, o sa-ti dau cateva sfaturi acum alegi tu daca sa le pui in pratica sau nu; - La guest message, vad ca borderul ala cu rosu e de 2 sau 3 px, fa-l de culoarea rosie si pune-i doar 1 px ( deranjeaza la ochi ) . - Este un mic bug la sidebar, vad ca e mai jos ca maintitle-ul, rezolva-l. - Acel mic " meniu " sa-i zic asa dintre categorii fa-l sa fie lat ca ele si scoate border radius sa semene cu statisticile. I rest, spor 1 a lot of bla bla bla...
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 la sidebar se îmbină perfect; la guest message am scos acel roșu. butoanele dintre categorii îl voi face altfel, am nevoie de puțin timp de gândire. Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 5 minutes ago, Alexandru C. said: verifică iar. 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 cius. Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 1 minute ago, TAZ said: Arată interesant. Mulțumim Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Valentin T. Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) La căsuțele de mesaje și notificări e un bug sau așa ai vrut să arate? Edited June 5, 2016 by Valentin T.
+Laur. Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Folositi cloudflare degeaba, IP-ul: 193.84.64.133 Domenii hostate pe acest IP:bluewolfs.xyz evoplay.ro flipsidemc.com pixelstack.net sakurachan.ro yukiochan.com In rest, design-ul e super. Reborn.
Floy Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 (edited) Este o comunitate cu staff matur parerea mea , tema este superba , n-ai ce sa zici . Lipseste membrii , dar vin ei . Edited June 6, 2016 by Floy
+Ezel.LCS Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Arata bine, pusa la punct, succes. P.S: Daca dariusss e omul pe care il stiu eu, te sfatuiesc sa scapi de el cat mai repede. 1 Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Ștefan A. Posted June 6, 2016 Author Report Posted June 6, 2016 23 minutes ago, Ezel.LCS said: Arata bine, pusa la punct, succes. P.S: Daca dariusss e omul pe care il stiu eu, te sfatuiesc sa scapi de el cat mai repede. Mulțumim pentru păreri, dariusss este @Cristian # Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 7, 2016 Author Report Posted June 7, 2016 upperino. Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 8, 2016 Author Report Posted June 8, 2016 upperino Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 9, 2016 Author Report Posted June 9, 2016 upperino 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
lewan Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Eu ce să zic, temă frumoasă , este o comunitate foarte bine pusă la punct. O să ajungi departe. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
Labrinth Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Quote 1. Site-ul nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul.
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Author Report Posted June 10, 2016 12 hours ago, Labrinth said: 1. Site-ul nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Mersi de +1 , o să o iau ca pe un up Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Labrinth Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 13 hours ago, TAZ said: Nu cere. Trebuia sa pun poza de ieri, dar nu m-am gandit. Nu mai conteaza acum...
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Author Report Posted June 10, 2016 4 hours ago, Labrinth said: Trebuia sa pun poza de ieri, dar nu m-am gandit. Nu mai conteaza acum... Nici ieri nu cerea. omg . ON: http://evoplay.ro/forum/topic/920-e2016-săptămâna-1/?view=getnewpost ghicește rezultatele de la Euro și câștigă 10 euro Steam Wallet. 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Author Report Posted June 10, 2016 Forumul a pierdut toate postările și conturile înregistrate după ora 00:00 deoarece am introdus un backup din cauza unor mici probleme cu oamenii invidioși. Mulțumim, ne motivați să continuăm! ON: Temă nouă + urmează alta. =))))) Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now