Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua ! 

Am si eu o problema cam mica (mie mi se pare enorm de mare) ! 

Am schimbat recent ns-urile domeniului cu cele de la cloudflare... am asteptat vrio jumate de ora.. si nu se schimba nimica... adica nu mai mergea forumul/site-ul.
aseara la 12 noaptea am schimbat inapoi ns-urile webhostului, si la unii membri le mergea forumul dupa vrio 5 minute la altii de azi dimineata le merge forumul, dar la altii inca nu le merge... dar problema mare e ca nici mie nu imi merge... 

asa im iapare mie si la unii memri , nu imi pot explica dece la unii le merge fara probleme si la unii nu.. inclusiv si mie :| ! poate sa fie de la providerul de net?VMj1azX.png

• Moderators
Posted

Propagarea la DNS intarzie intre un interval de 24-72h, unii provideri actualizeaza lista mai repede, altii mai incet. De aia la unii le merg, si la altii nu.

Solutie nu prea exista, doar as astepti.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
1 hour ago, gadeas said:

Propagarea la DNS intarzie intre un interval de 24-72h, unii provideri actualizeaza lista mai repede, altii mai incet. De aia la unii le merg, si la altii nu.

Solutie nu prea exista, doar as astepti.

multumesc frumos gadeas

• gaby changed the title to Problema cu nameserverele Cloudflare?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.