Zarama_sok Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Buna ziua ! Am si eu o problema cam mica (mie mi se pare enorm de mare) ! Am schimbat recent ns-urile domeniului cu cele de la cloudflare... am asteptat vrio jumate de ora.. si nu se schimba nimica... adica nu mai mergea forumul/site-ul. aseara la 12 noaptea am schimbat inapoi ns-urile webhostului, si la unii membri le mergea forumul dupa vrio 5 minute la altii de azi dimineata le merge forumul, dar la altii inca nu le merge... dar problema mare e ca nici mie nu imi merge... asa im iapare mie si la unii memri , nu imi pot explica dece la unii le merge fara probleme si la unii nu.. inclusiv si mie ! poate sa fie de la providerul de net?
Alex.P Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Nameserverele se actualizeaza in maxim 24 de ore
Zarama_sok Posted July 22, 2016 Author Report Posted July 22, 2016 15 minutes ago, Alex.P said: Nameserverele se actualizeaza in maxim 24 de ore pai da dar intelegi ca la altii le merge.. la altii nu..
Alex.P Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 2 minutes ago, Zarama_sok said: pai da dar intelegi ca la altii le merge.. la altii nu.. Spoiler Acum vad ca merge 1
Zarama_sok Posted July 22, 2016 Author Report Posted July 22, 2016 5 minutes ago, Alex.P said: Reveal hidden contents Acum vad ca merge pai vezi, si mie nu imi merge...
Moderators gadeas Posted July 22, 2016 Moderators Report Posted July 22, 2016 Propagarea la DNS intarzie intre un interval de 24-72h, unii provideri actualizeaza lista mai repede, altii mai incet. De aia la unii le merg, si la altii nu. Solutie nu prea exista, doar as astepti. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Zarama_sok Posted July 22, 2016 Author Report Posted July 22, 2016 1 hour ago, gadeas said: Propagarea la DNS intarzie intre un interval de 24-72h, unii provideri actualizeaza lista mai repede, altii mai incet. De aia la unii le merg, si la altii nu. Solutie nu prea exista, doar as astepti. multumesc frumos gadeas
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now