+JuNNNNkie Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Azi dupa ce am terminat de editat tema deflection m-am pus sa fac modelele la forum!! Am dat lock la topic si apoi cand am dat "PIN" mi-a aparut eroarea asta: Cand sunt in topic si dau primadata PIN si apoi Lock nu da eroare dar daca dau primadata Lock si apoi Pin da eroare!! La fel face si la Unlocked!!
Moderators gadeas Posted July 24, 2016 Moderators Report Posted July 24, 2016 Tradu mesaju acela: https://translate.google.com/ Daca iti da mesaju ala si topicu intradevar nu e deja "pinned", atunci verifica ce ai editat, pentru ca ceva nu ai inchis bine daca ai lucrat cu if-uri, daca nu ai lucrat vrun if, atunci probabil ai sters vrunu care nu trebuia sters. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+JuNNNNkie Posted July 24, 2016 Author Report Posted July 24, 2016 3 minutes ago, gadeas said: Tradu mesaju acela: https://translate.google.com/ Daca iti da mesaju ala si topicu intradevar nu e deja "pinned", atunci verifica ce ai editat, pentru ca ceva nu ai inchis bine daca ai lucrat cu if-uri, daca nu ai lucrat vrun if, atunci probabil ai sters vrunu care nu trebuia sters. Daca dau lock si apoi Pin apare eroare!! Dupa dau x la forum si reintru apare ca e Pined
Moderators gadeas Posted July 24, 2016 Moderators Report Posted July 24, 2016 Pai si noi ce vrei sa-ti facem? Eu ti-am explicat care ar putea fi problema.. Acum serios, nu stim ce ai modificat, ce ai adaugat sau sters cand ai editat tema.. Da-i revert la tema si probeaza daca se mai intapla, daca da, continua mai jos. Probeaza pe tema default de la IPB, daca si acolo se intampla, citeste urmatoru punct. Dezactiveaza toate hook-urile/aplicatiile care ai si probeaza din nou, daca si atunci mai apare problema, vezi urmatoru punct. Reinstaleaza platforma sau fa upgrade la o versiune mai recenta. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+JuNNNNkie Posted July 24, 2016 Author Report Posted July 24, 2016 Just now, gadeas said: Pai si noi ce vrei sa-ti facem? Eu ti-am explicat care ar putea fi problema.. Acum serios, nu stim ce ai modificat, ce ai adaugat sau sters cand ai editat tema.. Da-i revert la tema si probeaza daca se mai intapla, daca da, continua mai jos. Probeaza pe tema default de la IPB, daca si acolo se intampla, citeste urmatoru punct. Dezactiveaza toate hook-urile/aplicatiile care ai si probeaza din nou, daca si atunci mai apare problema, vezi urmatoru punct. Reinstaleaza platforma sau fa upgrade la o versiune mai recenta. Tot asa face si pe alte teme!! Posibil de la Hook!!
+JuNNNNkie Posted July 25, 2016 Author Report Posted July 25, 2016 18 hours ago, gadeas said: Pai si noi ce vrei sa-ti facem? Eu ti-am explicat care ar putea fi problema.. Acum serios, nu stim ce ai modificat, ce ai adaugat sau sters cand ai editat tema.. Da-i revert la tema si probeaza daca se mai intapla, daca da, continua mai jos. Probeaza pe tema default de la IPB, daca si acolo se intampla, citeste urmatoru punct. Dezactiveaza toate hook-urile/aplicatiile care ai si probeaza din nou, daca si atunci mai apare problema, vezi urmatoru punct. Reinstaleaza platforma sau a upgrade la o versiune mai recenta. Am schimbat platforma si tot asa face
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now