Jump to content

Question

Posted

Am si eu o problemă, sunt nou aici deci îmi cer scuze daca era vreun model de respectat dar nu am văzut.

De câteva zile încerc zeci de versiuni de ipb 4.1.x purvsi simplu nu reușesc să.l instalez, urc fișierele bpe webhost iar când intru pe url.ul forumul să.l instalez, blank page, pagina albă nimic altceva, singura versiune de ipb 4 care am reușit a fost 4.0.7, mai mult de atât nu..iar pentru aceasta versiune nu găsesc teme..pluginuri care am nevoie etc...țin să menționez că am web host de la FiveHost.

Mă puteți ajuta va rog?

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Posted

De la o versiune mai recenta daca nu ma insel, IPB nu mai merge pe PHP 5.5 sau 5.4, nu mai stiu exact, verifica ce versiune PHP are host-ul, developerii de la IPB daca nu ma insel recomanda 5.6.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted
5 hours ago, gadeas said:

De la o versiune mai recenta daca nu ma insel, IPB nu mai merge pe PHP 5.5 sau 5.4, nu mai stiu exact, verifica ce versiune PHP are host-ul, developerii de la IPB daca nu ma insel recomanda 5.6.

Fostul are 5.3 si la ipb trebuie 5.6 ce as putea face?...

• 0
  • Moderators
Posted

Sa vorbesti cu ce-i de la host sa upgradeze versiunea de PHP asta in cazu ca nu ai tu optiune in cpanel sa maresti versiunea.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted
On 8/11/2016 at 5:13 AM, gadeas said:

Sa vorbesti cu ce-i de la host sa upgradeze versiunea de PHP asta in cazu ca nu ai tu optiune in cpanel sa maresti versiunea.

nu am si nici nu vor sa fac asta...

• 0
  • Moderators
Posted

Atunci schimba hostu si spunele ca is de tot... Nu stiu cine mai sta pe PHP 5.3 cand deja lumea incepe sa foloseasca chiar si PHP 7, si multi au PHP 5.5 minim.

• 0
Posted
On 8/11/2016 at 9:13 AM, gadeas said:

Atunci schimba hostu si spunele ca is de tot... Nu stiu cine mai sta pe PHP 5.3 cand deja lumea incepe sa foloseasca chiar si PHP 7, si multi au PHP 5.5 minim.

ce firma recomanzi?

• 0
Posted
17 hours ago, gadeas said:

Ai dreptate parțial, ei nu mai oferă suport pentru acea versiune dar platforma încă rulează pe ele :) 

28 minutes ago, DaEdRiC-FoX said:

ce firma recomanzi?

Îndreaptă-te către ceva de calitate cum ar fi TNI, Krond, BTStelecom, Hostgator ( cel străin )

• 0
  • Moderators
Posted
1 hour ago, Sebastian C. said:

Ai dreptate parțial, ei nu mai oferă suport pentru acea versiune dar platforma încă rulează pe ele :) 

De rulat nu stiu daca mai ruleaza, au ridicat cerinta minima de la 4.1, nici nu mai poti instala pentru ca direct nu merge din cate stiu, lipsesc functii PHP care le-au folosit, si de la 5.3 la 5.5 sau cat e minimu, is destule functii noi care sa faca sa nu mearga deloc nici instalarea.

• 0
Posted
16 minutes ago, gadeas said:

De rulat nu stiu daca mai ruleaza, au ridicat cerinta minima de la 4.1, nici nu mai poti instala pentru ca direct nu merge din cate stiu, lipsesc functii PHP care le-au folosit, si de la 5.3 la 5.5 sau cat e minimu, is destule functii noi care sa faca sa nu mearga deloc nici instalarea.

Pe „play-arena” până să facă TNI update la versiunea php forumul rula fără probleme, instalarea a fost posibilă.

• 0
Posted
20 hours ago, gadeas said:

Îmi puteți da un chatbox functional pentru versiunea ipb 4.0.7

?

Revenind la subiect, dacă cumpăr un vps am înțeles că mi se poate instala ce versiune vreau este adevărat?

Dacă da pentru vps am nevoie de webhost sau cum funcționează?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.