Jump to content

Nu se poate instala tema.

Whiskey Gtv

Recommended Posts

• Moderators

Poza aia nu prea ne ajuta cu nimic.. nu e un mesaj de eroare, ci un mesaj ca s-a instalat totu ok.

Dupa ce ai instalat tema, te-ai uitat la setari sa fie vizibila pentru orice grad?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
1 hour ago, Şucăr said:

A instalat 10 teme, şi chiar nici una nu a nimerit bună?

Corect, nu prea are sens :))

Mai degraba pare sa fie niste probleme la limita de upload si nu vrea sa afiseze eroarea, in locu de a afisa eroarea tipica cum ca nu poate urca fisiere mari, ii arata mesaju acela.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

2 minutes ago, gadeas said:

3 hours ago, BebeGFX said:

Explica cum instalezi tu o tema, sau poti face un video, am impresia ca nu prea stii sa instalezi .

Crede-ma, stiu sa instalez teme, cand Hostinger-ul inca avea optiunea de a avea subdomenii la webhosting free, imi faceam acolo si nu aveam nici o problema la teme.

3 minutes ago, gadeas said:

Corect, nu prea are sens :))

Mai degraba pare sa fie niste probleme la limita de upload si nu vrea sa afiseze eroarea, in locu de a afisa eroarea tipica cum ca nu poate urca fisiere mari, ii arata mesaju acela.

Cred ca asta este problema, limita de upload al bazei de date fiind de 64 MB.

Pana acum am luat doar teme de pe Webflake, care iti da doar un fisier cu extensia ",xml". Dupa asta, am intrat pe o comunitate romaneasca de unde am downloadat tema cu extensia ".xml.gz", care au mers instalate, insa.. e buguita, foarte buguita. Problema este ca nu este buguita o singura tema, toate cele de forumatul ".xml.gz", ca aici.. http://prntscr.com/ccwmx6

Se poate uploada o tema direct din FTP, pentru a nu mai primi erori cand incerc din AdminCP?

• Moderators

Fisieru cu extensia .gz este un fisier comprimit, de aia nici nu se instaleaza corect. Normal nici nu credca ar trebuii sa te lase sa instalezi asemenea extensie.

Poti incerca sa faci urmatoarea chestie:

1. Creeaza un folder nou in public_html numit: forumtest
  2. Uploadeaza din nou fisierele IPB originale de la versiunea ce folosesti.
  3. Creeaza o baza de date noua.
  4. Acceseaza urlu domeniu.ro/forumtest/
  5. Instaleaza IPB-ul ce ai urcat.
  6. Incearca aici sa uploadezi tema pe un IPB nou nout.

Daca nici aici nu merge, ar trebuii sa te uiti in log-ul de erori sa vezi daca apare vro eroare.