Jump to content

Google ofera 350k $ celui ce sparge OS-ul Nexus


Alexandru C.

Recommended Posts

Uite o provocare pentru cei mai priceputi dintre voi. Daca crezi ca esti in stare sa spargi un Nexus, insa nu sa dai cu el de pamant, atunci Google iti vireaza in cont o suma modesta de bani, cat de un suc pe Dorobanti.

Proiectul se numeste Project Zero si pune la bataie un Nexus 5X si un 6P. Trebuie sa reusesti sa le hack-uiesti. Conditiile puse de Google sunt sa cunosti doar numerele asociate celor doua modele si adresele de email. Iar metoda aleasa de tine trebuie sa functioneze de la distanta si sa execute coduri prin deschiderea unui email sau a unui mesaj text.

Cine reuseste primul pleaca acasa cu 200k dolari, locul 2 cu 100k dolari si locul 3 cu 50k dolari. Insa dupa ce o prima persoana a reusit, mai ai doar 6 luni la dispozitie. Multa bafta. Poti sa citesti mai multe chiar la Google.

Sursa

 

 a lot of bla bla bla...

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Cum bine spun niste commenturi acolo, daca careva ar gasi o cale de a sparge asta, probabil ar putea sa scoata mult mai multi bani daca ar vinde datele. La cati bani are Google putea sa ofere suma x5 si inca ar fi putin pentru ei, cu asta macar ar atrage si mai multa lume sa incerce si instant ar scadea si motivu de a vinde datele.

Dar na, presupun ca omu/oamenii care reusesc asta (daca reusesc) ii asteapta si un job la Google pentru a continua cu chestii asemantoare si sa rezolve cat mai multe exploituri posibile :)

  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, gadeas said:

Dar na, presupun ca omu/oamenii care reusesc asta (daca reusesc) ii asteapta si un job la Google pentru a continua cu chestii asemantoare si sa rezolve cat mai multe exploituri posibile :)

Normal, cum au facut si cu tinkode cand a spart serverele de la NASA, trebuia sa stea in puscarie mult si bine dar de unde, a iesit dupa 3 luni din motive " necunoscute ".

 a lot of bla bla bla...

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Google ofera 350k $ celui ce sparge OS-ul Nexus

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.