Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara PCT!

Va prezint Forumul AllStarsRo de gaming,(http://forum.allstarsro.com/) care cauta staff servere si membrii :)

Momentan nu avem servere, avem un fondator care are o firma a lui de hosting (Nu prea mi-a dat detalii) si asteptam sa creeze el servere TS3, SA:MP, CS 1.6 ;)

Tema este luata de pe net dar am editat-o eu punandu-i Forum Icons, alt logo si alt background

Dupa cum vedeti si jos, are 9 zile deci suntem in continua dezvoltare :D

Astept pareri in comentarii, daca va place puteti sa faceti si un cont, bafta :D

http://csblackzone.ro/forum

CsBlacKZoNe.Ro Cauta Staff, Servere!

Posted
2 minutes ago, grande_ecks said:

PS: Pune o poză cu licența, asta ca să dovedești că nu ești un copil frustat care nu are bani și se face de rușine cu nulled.

Pe lânga asta, dai dovada de profesionalism și seriozitate. :)

Numai bine.

Folosesc nulled, nici dracu nu sta sa cumpere licenta, am vazut ca esti cam hater, si la celelalte pareri ai lasat critici dinastea cu limbaj licentios, mdea parca tu ai da dovada de om serios sau cu 'scaun la cap' daca folosesti un asemenea limbaj, uau.

Posted (edited)

Cum să fiu hater? Ști ce înseamnă măcar? E vorba despre altceva aici și nu ești capabil să înțelegi atunci.

„Nici dracu nu stă să cumpere licență” - e clar atunci ce viitor are acest site cu o asemenea mentalitate. Ce ai zice dacă cei de unde ai luat domeniu, să ți-l șteargă pur și simplu după ce ai „muncit”? Cam așa faci tu cu cei care au muncit la platformă. Să nu mai zic că trebuie să ai o problemă la cap să te înregistrezi pe nulled...

Numai bine.

Edited by grande_ecks
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
Just now, grande_ecks said:

Cum să fiu hater? Ști ce înseamnă măcar? E vorba despre altceva aici și nu ești capabil să înțelegi atunci.

„Nici dracu nu stă să cumpere licență” - e clar atunci ce viitor are acest site cu o asemenea mentalitate. Ce ai zice dacă cei de unde ai luat domeniu, să ți-l șteargă pur și simplu după ce ai „muncit”? Cam așa faci tu cu cei care au muncit la platformă. Să nu mai zic că trebuie să ai o problemă la cap să te înregistrezi pe nulled...

Numai bine.

Cel care a creat domeniul este unul dintre fondatori, am spus si mai sus ca are propria lui firma de hosting jocuri, webhost si domenii.

Posted (edited)

Lasă-mi te rog datele de la registrul comerțului.

Aveți „firmă” dar nu aveți licență. Poate că ai între 16-18 ani dar mintea ta e sub nivel cu mult (nu o lua ca pe o jignire, nu am nici o intenție de a te jigni). Haideți să ne maturizăm o dată și să nu ne facem de rușine. Trage-l de ureche pe fondator, atunci. :)

Numai bine.

Edited by grande_ecks
  • Upvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted (edited)

Arata binisor dar parca degeaba..

Ce rost are sa iti deschizi comunitate daca nu ai nimic, dar nimic special de arata in ea ?

" Cinema Online " - crezi ca va aduce ceva diferit comunitatii ? aia e pusa doar asa pentru cei care sunt obsedati de grade si vor sa  faca posturi rapid, mare chestie... smecheria sa fumata de mult.

"Totul despre telefoane" - aici tot, nu cred ca aveti voi experienta in a repara un telefon sau al flash ui... cine va cauta cu adevar problema sa va duce ori pe youtube ori pe un blog recunoscut pentru ceea ce face ;)

Lista poate continua dar acum am ajuns sa zic si eu ce spuneau alti "Un forum ca oricare altul, fara viitor"

Nu vreau sa ma intelegi gresit sau nush ce, dar pune.ti intrebarea: " pe mine cu ce ma ajuta forumul ala ?"

Oricum numai bine si bafta cu comunitatea in continuare, sper ca poti sa prezinti in ea ce nu am putut sa vad pe altele ! ;)

Edited by Xep
  • Upvote 1

Posted

Ma bucur ca stii sa economisesti bani si ca nu arunci cu ei aiurea, pana la urma tu trebuie sa intelegi o chestie: pentru ce ai facut acest post stiind ca iti voi fi contrazise deciziile tale ? pana la urma ne aflam intr-un spatiu virtul unde toti suntem egali cu dreptul la libera exprimare ! :)

Mie daca nu imi convinge ceva pot sa iti las reply la greu pana cand mori de ofticare ( si pana cand iau suspend, dar asta e partea 2-a )

Oricum folosirea unui limbaj vulgar intr-un spatiu virtul mai ales pe un forum de IT imi da senzatie de prostie pura si in cazul asta nu te poate ajuta nimeni :)

Scuzele ca eram nervos nu ar trebui sa iti intunece atat de tare mintea incat sa spui tot ce iti vine la limba, oricum nu dau mai mult de 2 luni comunitatii .

• Moderators
Posted
20 hours ago, D@rkN3Ss said:

asta spune unu de 16 ani unu ia  de aproape de 20 :))))))))))) , tot timpul folosesti "varsta" ca argument , asta fac pusti .

Un sfat , repetat de 100 de ori .

Pentru ca licenta e  , 100 si ceva de euro , si cu aia 100 de euro , imi pot pune gresie , parket , ce doresc , pentru ca viata reala , pentru ca muncim , nu stam pe bani parintilor .

Pentru ca nu suferim , pentru ca suntem smecheri , pentru ca suntem barosani .

Nu vorbi de realitate cand tu ai dat aproape 200 de euro pe o cacata de licenta , asta e diferenta dintre noi doi,  eu nu vreau sa dau atatia bani  "Online" , din bani aia traiesc 1 luna bine mersi , nu  e pentru ca nu am , ci pentru ca nu vreau .

Cand , voi produce  ca, forum bani , abia atunci voi lua licenta .

Atunci da-le macar la creatorii de la IPB bani sa-si puna si ei gresie, parket sau ce doresc ei daca tot folosesti ceva pe ce au muncit atat timp. Sti, cum bine ai spus tu, pentru ca si ei muncesc pentru ce folosesti tu, nu este ceva creat de pe-o zi pe alta cum schimbati voi comunitatiile. Daca nu faceau bani, nu exista IPB = nu ati fi avut nici voi comunitate pe IPB.

Voi inchide acest topic pentru lipsa de continut si consider ca deja orice comunitate care apare pe aici unicu lucru ce vrea sa faca este reclama la comunitate.

• Upvote 4

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked, unlocked, locked, unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.