Jump to content

Recommended Posts

Posted

Partea de sus arata bine, ar trebui sa desparti partea de sub-categorii cu cea de posturi si avatar + utilizator.

Ar mai trebui schimbate si iconitele, rest ok.

• Downvote 1
Posted

Cand voi vedea skin-ul completata atunci imi voi da cu parerea.

Asta trebuia sa faci, sa postezi cand era gata.

La ce sa-mi dau cu parerea? La elemente care se vad peste tot ? N-are rost, nu ?

• Upvote 4

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)

Au aia bani pentru o tema ipb ? :)) parca acceptai doar bancar , acuma accepti de la pustanu de Marian C Euro Retea ? 

Despre tema prea simpla , lucru de 5 minute , astept sa vad cum arata cand e la 100 % .

Edited by D@rkN3Ss
  • Downvote 1
Posted (edited)
9 hours ago, D@rkN3Ss said:

Au aia bani pentru o tema ipb ? :)) parca acceptai doar bancar , acuma accepti de la pustanu de Marian C Euro Retea ? 

Despre tema prea simpla , lucru de 5 minute , astept sa vad cum arata cand e la 100 % .

cica lucru de 5 minute 

pai da,pentru tine face 5 minute sa furi elementele :DudeComeOn:

tema arata destul de bine

felicitari

Edited by snoop
Posted

@darkness , pentru că vreau să vadă ceilalți cum evoluează tema. De unde plec și unde ajung :)

P.S: Certativa in alta parte , nu in topicul meu. Ce vezi tu comun? Eu fac ce am in cap , cat mai simplu si mai frumos ca aspect. Nu am avut nici-o sursa de inspiratie. :)

• Moderators
Posted

On: Tema arata ok, nu ii mai asculta, fiecare are gusturile lui cum ai spus si tu.

Off: Pentru baietii care va certati aici sau in oricare alt topic, lasa-ti off-topicul in topicurile astea si discutati problemele pe Y!M sau in PM, puteti crea o conversatie de grup in PM si sa va certati acolo 24/7.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.