Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Comunitatea este una nou deschisă care doreşte să revoluţioneze gaming-ul (în special CS-ul) în România. Noi suntem o comunitate licenţiată care nu mergem pe principiul "nu iau licenţă că nu o să am succes" ci din contră, dorim să fim cât mai însiguranţă şi noi dar şi cei care se înregistrează. Mai multe detalii o să aflaţi doar dacă vă înregistraţi. Aştept cât mai multe păreri despre site-urile de mai sus.

OGd3jvx.png

Edited by Emeden Mădălin

Posted

Când vrei să postezi o dovadă îți sugerez să pui total nu doar numele și o parte din licență deoarece vor fi guri care vor afirma că este o dovadă falsă, din punctul meu de vedere dacă păstrai aspectul din index și-n temă era foarte bine, îmi place mai mult așezarea.

Succes cu comunitatea :) 

• Upvote 1
Posted
11 minutes ago, Sebastian C. said:

Când vrei să postezi o dovadă îți sugerez să pui total nu doar numele și o parte din licență deoarece vor fi guri care vor afirma că este o dovadă falsă, din punctul meu de vedere dacă păstrai aspectul din index și-n temă era foarte bine, îmi place mai mult așezarea.

Atunci cand cineva o sa ceara, o sa ii las dovada.

Posted

Imi place, tema e ceva simplu dar destul de dragut.

De ce nu incerci sa te axezi si pe alte jocuri ? 2 servere de go nu strica, ba din contra, iti vor aduce ceva in +.

Succes cu comunitatea, te pupa Alex din Roman :)

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)
1 hour ago, Sebastian C. said:

Pup Kronos :* , multumesc de raspuns :D , cand mai vii din Italia, stii unde ma gasesti :).

Curand o sa fie si servere de CS:GO, trebuie doar sa mai gasesc oameni care sa se ocupe de ele.

Edited by Emeden Mădălin
Posted

Comunitatea ok,dar faza e ca staff-ul e incapabil isi trimit oamenii sa  faca reclama la comunitatea lor pe comunitatea mea si cand am venit sa le fac si eu reclama au inceput sa ma injure,dar ei au inceput cu reclamele  :)

Nu recomand pana nu isi revizuiesc comportamentul !

• Downvote 1
Posted
52 minutes ago, Blacklite said:

Comunitatea ok,dar faza e ca staff-ul e incapabil isi trimit oamenii sa  faca reclama la comunitatea lor pe comunitatea mea si cand am venit sa le fac si eu reclama au inceput sa ma injure,dar ei au inceput cu reclamele  :)

Nu recomand pana nu isi revizuiesc comportamentul !

Stai linistit, nu am trimis pe nimeni sa faca reclama la tine, din contra, de la tine vin oameni si fac reclama la mine prin PM-uri + ca nu mai zic ca un administrator de la voi intra cu VPN pe teamspeak3 si baga muzica. P.s: Nu e forum-ul tau:MemeGrin:, P.s2: Nu e licentiat:EWBTE:.

O seara faina.

• Downvote 1
Posted
27 minutes ago, Emeden Mădălin said:

Stai linistit, nu am trimis pe nimeni sa faca reclama la tine, din contra, de la tine vin oameni si fac reclama la mine prin PM-uri + ca nu mai zic ca un administrator de la voi intra cu VPN pe teamspeak3 si baga muzica. P.s: Nu e forum-ul tau:MemeGrin:, P.s2: Nu e licentiat:EWBTE:.

O seara faina.

Nu e forumul meu ,dar sunt mana dreapta a fondatorilor.  Licenta nu gasim pentru ipb 3 inca cautam sa cumparam, nu vrem sa trecem pe ipb4.

Si Mr.Unicul de la voi ne ameninta ca face si ca drege. Infine ,bafta cu comunitatea voastra si nu va mai bagati peste alti.

• Downvote 1
Posted
1 minute ago, Blacklite said:

Nu e forumul meu ,dar sunt mana dreapta a fondatorilor.  Licenta nu gasim pentru ipb 3 inca cautam sa cumparam, nu vrem sa trecem pe ipb4.

Si Mr.Unicul de la voi ne ameninta ca face si ca drege. Infine ,bafta cu comunitatea voastra si nu va mai bagati peste alti.

Acel tip e doar un membru pe comunitatea noastra, nu are nici un grad. Multumesc !

Posted

Cred ca l.ai uns pe suflet pe @grande_ecks cu acest post :)))

Aspectul forumului e dragut dar  categoriile sunt obisnuite, nimic interesant, nici macar prin posturi... (inteleg ca staff ul copiaza postul de pe un forum ca da na.. nu se mai chinuiesc iei sa il rescrie dar ce treaba are si html-ul... ).

Design.ul arata bine, succes in continuare cu comunitatea si sper sa va tina ! ;)

Posted (edited)

@Xepnu m-a uns dar îl felicit. E ceva absolut normal. Nu e ca toți puștanii de pe aici care n-au 10 euro în buzunar dar vin să scrie doar prostii, dar își spune cuvântul imaturitatea (să nu zic prostia). Ei încă nu-și dau seama cât de penibili sunt - trebuie să evitați astfel de persoane - vor realiza ei mai târziu, până atunci, să-i faceți de rușine pe ăștia cu nulled, că mai mult de atât nu pot. Vor să arate cât de penibili sunt - un fel de cocalari, varianta web. =))

@Blacklite, așa e când folosești nulled, habar n-ai ce se află în contul de client de pe invisionpower.com - el nu găsește săracul licență pentru IPB 3.4.x, of, Doamne!

Îți recomand să treci la versiunea 4.1.x, lasă versiunea 3.4.x, nu se mai oferă suport și deja este învechită platforma. Ți-aș scrie un feedback mai mare, mai bun dar atâta timp cât văd „Design” / „Tehnologie” pe un forum de gaming, nu are rost, că nu o să ți cont. N-au ce căuta astfel de categorii, mai ales că te-ai axat pe gaming, nu pe forum all-in-one.

Mult succes. :)

Edited by grande_ecks

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Index-ul imi place, simplu, nimic complicat. Imi place că nu ați luat un template de pe internet și nu l-ați editat. 

Tema este prea simpla, banneru' e comun in toate comunitățile de azi (vorbesc in general). Se poate si mai bine, good job. :)

Posted (edited)

In ziua de azi aproape toate platformele nulled au o licenta pusa la misto in ACP asa ca degeaba ne arati tu poza aia ca stim ca nu ai licenta.

Edited by keNN.
Posted
2 minutes ago, keNN. said:

In ziua de azi aproape toate platformele nulled au o licenta pusa la misto in ACP asa ca degeaba ne arati tu poza aia ca stim ca nu ai licenta.

Când vor avea mami și tati bani să-ți dea de-o licență vei vedea că ce a postat el e o poză din contul de client, până atunci fă pași și lasă comentariile anapoda.

• Upvote 2
Posted
4 hours ago, keNN. said:

Sa inteleg ca vrei sa spui ca exista nulled cu licienta :AreYouSerious2: doamne :MemeCry:

Inainte de a scrie ceva terog gandeste-te

Posted
1 hour ago, snoop said:

Sa inteleg ca vrei sa spui ca exista nulled cu licienta :AreYouSerious2: doamne :MemeCry:

Da, si platformele nulled au optiunea de a pune o licenta :)

Cand instalezi un forum cu ipb nulled, nu-ti cere licenta ?

Insa nu e in cazul lui Madalin.

a lot of bla bla bla...

Posted
Just now, Alexandru C. said:

Da, si platformele nulled au optiunea de a pune o licenta :)

Cand instalezi un forum cu ipb nulled, nu-ti cere licenta ?

Insa nu e in cazul lui Madalin.

Asta si m-am referit

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.