Jump to content
  • 0

Cum pun legenda la Who's Online ?

Question

Posted

Salut, am vazut pe multe comunitati ca au legenda cu gradele implementata in plugin-ul Who's Online.

Poza: 1bFCJmS.png

Cum pot face si eu asa ? La mine apar doar membri care sunt online nu si legenda.

14 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted

In primul rand, descarci plugin-ul de pe IPS. Dupa ce ai facut chestia asta, mergi in ACP -> Systems -> Plugins :

• Sus in dreapta ai "Install New Plugin"; apesi pe el.
  • Alegi fisierul .xml de la plugin, in cazul nostru de la "Group Name Indicator" si ii dai sa-l uploadeze.
  • Astepti sa se uploadeze, 20 de secunde.

Dupa ce s-a instalat tot, in dreapta ai 3 butoane : http://imgur.com/vGpJSiP, noi dam pe EDIT.  Dupa ce ai dat pe butonul de edit o sa-ti apara asa : http://imgur.com/WbjGizo ---- Tu dai pe Add another si iti alegi grupurile pe care vrei sa le afiseze-n legenga.

Daca n-ai activat Block-ul de Who's Online, mergi pe pagina principala din stanga si dai pe Manage Block -> System -> Who's Online, acolo o sa-ti apara automat gradele pe care le-ai adaugat din ACP. 

• 1
Posted

Te duci la:

Templates --> core --> front --> widgets --> whosOnline și la sfârșit (înainte de </div>) adaugi:

<hr class="ipsHr">
  <ul class="ipsList_inline">
    <li><a href="LINK GRUP"><span style="font-weight: bold; color: #ff0000">Founders</span></a></li>
    <li><a href="LINK GRUP"><span style="font-weight: bold; color: #a52a2a">Administrators</span></a></li>
    etc.
  </ul>

În loc de "LINK GRUP" pui link către grupul respectiv.

Pentru aceasta mergi la Search --> Members, cauți câte un grup și pui link-ul acolo.

Pentru editarea culorii gradului ai [ color: culoare ], iar pentru a scoate fontul îngroșat, ștergi [ font-weight: bold ].

Sper că ți-a fost util.

• Like 1
  • Upvote 2
  • 0
Posted
On 05.11.2016 at 3:13 PM, keNN. said:

Salut, am vazut pe multe comunitati ca au legenda cu gradele implementata in plugin-ul Who's Online.

Poza: 1bFCJmS.png

Cum pot face si eu asa ? La mine apar doar membri care sunt online nu si legenda.

Descarca sursa de aici: GROUP NAME INDICATOR

Dupa ce ai descarcat sursa mergi in Admin CP/System/Site Feature/Plugins

Dupa aia uite in partea dreapta trebuie sa fie un buton Install New Plugin , acolo incarci pluginul.

Mai departe, dupa ce ai instalat pluginul, trebuie sa dai EDIT pe butonul din partea dreapta, si acolo adaugi Grupurile care doresti.

Sper sa-ti fie de folos.

• 0
Posted
9 hours ago, HTML/CSS said:

Descarca sursa de aici: GROUP NAME INDICATOR

Dupa ce ai descarcat sursa mergi in Admin CP/System/Site Feature/Plugins

Dupa aia uite in partea dreapta trebuie sa fie un buton Install New Plugin , acolo incarci pluginul.

Mai departe, dupa ce ai instalat pluginul, trebuie sa dai EDIT pe butonul din partea dreapta, si acolo adaugi Grupurile care doresti.

Sper sa-ti fie de folos.

Nu ..... 

Cum am explicat in reply-ul de mai sus eu vreau sa incorporez Group Name Indicator in Who's Online ! 

Nu vreau ambele pluginuri separat ... 

• 0
Posted
On 18.1.2017 at 10:12 PM, Valentin T. said:

Te duci la:

Templates --> core --> front --> widgets --> whosOnline și la sfârșit (înainte de </div>) adaugi:

<hr class="ipsHr">
  <ul class="ipsList_inline">
    <li><a href="LINK GRUP"><span style="font-weight: bold; color: #ff0000">Founders</span></a></li>
    <li><a href="LINK GRUP"><span style="font-weight: bold; color: #a52a2a">Administrators</span></a></li>
    etc.
  </ul>

În loc de "LINK GRUP" pui link către grupul respectiv.

Pentru aceasta mergi la Search --> Members, cauți câte un grup și pui link-ul acolo.

Pentru editarea culorii gradului ai [ color: culoare ], iar pentru a scoate fontul îngroșat, ștergi [ font-weight: bold ].

Sper că ți-a fost util.

Iti multumesc ! 

Exact ceea ce doream ! 

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.