Jump to content

Ce vă place la forum?   

16 members have voted

1. 1. Vă place staff-ul?

2. 2. Vă place tema?

Recommended Posts

Posted

Salutări vizitatorilor și membrilor comunității PCT, astăzi vreau să vă prezint un forum de gaming ( www.rlz.ro). 

- Noi dorim să arătăm că un forum se poate face clasic cu sisteme automate și ceva design.

- Nu deținem o licență ipb 3.4.x dar pe viitor dacă se vor strânge membri și activitate vom achiziționa una. 

- Tema este în lucru deci așteptăm orice sugestie / propunere din partea voastră. 

- Mesajele de genul "Forum nulled" nu le vom lua în considerare mai bine nu le scrieți am specificat mai sus că vom achiziționa una când vom vedea ceva membri și activitate. 

Dacă aveți vre-o nelămurire vă aștept cu un reply în acest topic. 

Cu stimă, Nițu Cătălin Marian. 

• Downvote 2

Posted

Având în vedere că tema nu este finalizată nu înțeleg la ce ai adăugat opțiunea „Se putea și mai bine”, ascunde categoriile serviciilor pe care nu le deții, se vede destul de urât o categorie goală printre două „pline”.

• Upvote 1
Posted
4 hours ago, Sebastian C. said:

Având în vedere că tema nu este finalizată nu înțeleg la ce ai adăugat opțiunea „Se putea și mai bine”, ascunde categoriile serviciilor pe care nu le deții, se vede destul de urât o categorie goală printre două „pline”.

Așa o să fac. 

4 hours ago, HazZaRD said:

Tema e faina, insa am inteles ca esti genul ala de persoana care deschide si inchide comunitati fara stres :))

Eu până acum am închis comunități care nu aveau succes nu va fi și aceasta plus că PCosmin el deține tot. 

Posted (edited)

Nici nu mă obsesc să-ți scriu altceva, în afară de un sfat, mai ales când am citit prostia de propoziție cu nulled. Ști cum e, așa cum voi „apreciați” platforma, așa o să vă „aprecieze” și alții pe voi. 

Nu ai bani? Nu e o rușine, folosești ceva gratuit, până pui bănuți deoparte (și în acest timp vezi și cum merge) și cumperi după licența. Dar să pleci din start așa...e o rușine și arată maturitatea voastră - o să înțelegeți, probabil cândva, că nimic nu este gratis și orice se plătește. 

Ce vrei să spun? Să te felicit că folosești ceva furat? Cum poți pretinde că vrei respect când tu nu te respecți pe tine? Intrăm în alte discuții, însă sfatul meu, care este și cel mai bun, este să schimbați platforma, vedeți cum merge și după aia vă puteți axa pe o altă platformă premium.

Numai bine și multă înțelepciune! :)

Edited by grande_ecks
  • Upvote 2
  • Downvote 3

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Nu deținem o licență ipb 3.4.x dar pe viitor dacă se vor strânge membri și activitate vom achiziționa una. 

Deci , chiar vrei sa cred ca tu cumperi licenta ipb ? , tu cu forumurile 2 luni , si tu si pcm , populati umpic un domeniu , si il vindeti :)) , gen darkgame , ce e al meu acuma :)) .

Nu te mai preface , ca esti un om linistit , ca nu esti :))) , fostu cont Kenzor , injurai si faceai spam zaci , ca ai scapat de la balamuc .

Tema ? Nu imi place fontul folosit .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
On 11/6/2016 at 7:55 PM, HazZaRD said:

Tema e faina, insa am inteles ca esti genul ala de persoana care deschide si inchide comunitati fara stres :))

Ai mare dreptate dupa cum vad s-a cam retras :))wtf 

• Upvote 1

76561198153954509.png

Posted
On ‎11‎/‎7‎/‎2016 at 7:50 AM, Marian C. said:

Așa a vrut Andreeas sa o facă. 

=)) Pacat ca e de la rezolutie.

On ‎11‎/‎9‎/‎2016 at 8:32 AM, D@rkN3Ss said:

Nu deținem o licență ipb 3.4.x dar pe viitor dacă se vor strânge membri și activitate vom achiziționa una. 

Deci , chiar vrei sa cred ca tu cumperi licenta ipb ? , tu cu forumurile 2 luni , si tu si pcm , populati umpic un domeniu , si il vindeti :)) , gen darkgame , ce e al meu acuma :)) .

Nu te mai preface , ca esti un om linistit , ca nu esti :))) , fostu cont Kenzor , injurai si faceai spam zaci , ca ai scapat de la balamuc .

Tema ? Nu imi place fontul folosit .

+1

Posted
On 11/11/2016 at 6:59 AM, TAZ said:

785af8511dce06da6d838a269b61c1e2.png:)

Mulțumesc , se v-a rezolva imediat !

PS: Cum am mai precizat , GUSTURILE NU SE DISCUTĂ ! Nu vă obligă nimeni să vă placă tema :)) Voi sunteți obișnuiți cu teme de pe net cu o grămadă de bug-uri! 

• 2 weeks later...
Posted

Voi și aveți pretenții să mai meargă. Unul care folosește nulled, e clar ce sărăcie de om, atât financiar și intelectual este. Aveți dovadă celor care mi-au dat reputație negativă - cât de slab intelectual să fii să nu aprobi ceea ce am scris? Mai ales că nu am scris nimic urât, ba dimpotrivă, i-am dat un sfat pe care și voi la rândul vostru puteați să-l scrieți. Pentru că e ceva normal.

Ăștia sunt în stare dacă se poate nici să nu-și plătească domeniul. Era urât să spun că și-ar vinde și mama pentru bani. 

Numai bine.

• Upvote 2
  • Downvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

• 1 month later...
Posted
On 23/11/2016 at 7:26 PM, grande_ecks said:

Voi și aveți pretenții să mai meargă. Unul care folosește nulled, e clar ce sărăcie de om, atât financiar și intelectual este. Aveți dovadă celor care mi-au dat reputație negativă - cât de slab intelectual să fii să nu aprobi ceea ce am scris? Mai ales că nu am scris nimic urât, ba dimpotrivă, i-am dat un sfat pe care și voi la rândul vostru puteați să-l scrieți. Pentru că e ceva normal.

Ăștia sunt în stare dacă se poate nici să nu-și plătească domeniul. Era urât să spun că și-ar vinde și mama pentru bani. 

Numai bine.

Eu iti zic asa, ca prieten. Termin-o sa te lauzi ca ai licenta IPB, nu ne intereseaza. La fiecare topic unde oamenii cer pareri despre tema lor, comunitatea vad postu' tau cu 'hate' la adresa lor. Termin-o frate ! Nu ma mir ca ai 'reputatia' proasta aici si nu te vrea nimeni.

Posted

Eu văd rlz.ro că este phpBB, în niciun caz IPB. :))
Mda, probabil deja aţi vândut-o.

On 11/23/2016 at 8:26 PM, grande_ecks said:

Numai bine.

M-ai spart cu licenţa ta. Degeaba ai licenţă dacă forumul este mort. Până la urmă internetul este liber, foloseşti nulled, foloseşti pe propria răspundere.

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.