Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa mi se efectueze o plata si pe langa nume si prenume titular cont, si IBAN, date ce imi erau cerute de obicei, mi-a fost certu de aceasta data si codul SWIFT. Ce reprezinta codul SWIFT si cum pot afla acest cod aferent bancii unde am eu contul? Am intrat pe site-ul bancii dar nu a fost chip sa gasesc informatii despre codul SWIFT. Ma poate lamuri cienva?
Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

SWIFT este acronimul pentru Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication si reprezinta un cod unic international de identificare al fiecarei banci, ce se utilizeaza de obicei in cadrul tranzactiilor bancare internationale. De regula, fiecare banca ofera informatii despre codul SWIFT, dar in caz ca banca ta nu are o astfel de pagina vezi site-uri precum: http://www.curs-valutar-info.ro/lista-coduri-banci-romania.html

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 3 years later...
Posted
On 3/15/2020 at 8:38 PM, dan nastase said:

doresc sa aflu care este codul bic/swift  al bancii brd filiala dristor bucuresti in vederea efectuarii platii pensiei multumesc

BRDEROBUXXX

Posted
On 3/15/2020 at 8:38 PM, dan nastase said:

doresc sa aflu care este codul bic/swift  al bancii brd filiala dristor bucuresti in vederea efectuarii platii pensiei multumesc

poti vedea si tu chiar din aplicatia 'MyBRDMobile'

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.