Jump to content

Test si review UPS nJoy Horus 1000


gaby

Recommended Posts

Pentru inceput, UPS este prescurtarea de la Uninterruptible Power Supply, si reprezinta un dispozitiv menit sa protejeze aparatele electronice de penele de current, supratensiune sau variatilor de tensiune. Zilele acestea am avut ocazia sa testez UPS-ul nJoy Horus 1000 (m-a interesat acest model in special pentru Desktop-ul din dotare), cu urmatoarele specificatii:

 • Conectori iesire: 4 prize Schuko;
 • Putere 1000 VA/Incarcare 600 W;
 • Baterie sigilata si protejata impotriva scurgerilor;
 • Capacitate baterie: 12V 7Ah;
 • Timp de incarcare 3-6 ore;
 • Timp mediu de functionare: 3-10 minute;
 • Ecran LCD cu touchscreen ce afiseaza informatii despre: tensiunea la intrare, tensiunea la iesire, capacitatea baterie, nivel de incarcare;
 • Dimensiuni: 320 x 182 x 130 mm;
 • Greutate: aproximativ 9Kg.

3ezSyL5.jpg CS43xdw.jpg

YGVdrGJ.jpg 7ybZCyI.jpg

nJoy Horus 1000 este dotat cu regulator automat de tensiune, protectie la suprasarcina, protectie la supratensiune, protectie la fulgere, repornire automata la revenirea curentului alternative, incarcare in modul oprit iar incarcarea inteligenta pana la 90% are loc in 4 ore.

Din punct de vedere al aspectului, UPS-ul este realziat dintr-un plastic negru, bine finisat si rezistent, care spre suprinderea mea nu a "scartait". In partea frontal gasim ecranul tactil iluminat (de apreciat ca ecranul nu ramane aprins decat cateva secunde dupa utilizare si astfel nu devine deranjant pe timpul noptii - pentru pretentiosi :P) care afiseaza informatiile necesare pe care le-am enumerate mai sus, printr-o simpla atingere, cat si butonul de On/Off.

3qVJQkt.jpg zAYQEcs.jpg 6Nvxp8V.jpg

Pentru testare am folosit cativa consumatori comuni dupa cum urmeaza: Desktop + periferice (boxe, imprimanta) respectiv laptop + TV-ul, iar UPS-ul s-a descurcat foarte bine. Pentru ca nu am avut o pana reala de curent, am simulat una, iar cu laptop-ul in folosinta medie si TV-ul aprins (load UPS pana in 15%) am continuat utilizarea pe baterie (dupa incarcare completa), iar bateria Horus 1000 a rezistat peste 45 de minute, timp mai mult decat suficient pentru salvarea informatiilor in cazul unei pene de curent. Dupa ce pana de curent a trecut, UPS-ul se va reporni automat.

ReNqMPt.jpg 3nBOc2Z.jpg

Daca ar fi sa ii accord niste note (raportate la pretul si gama din care face parte) pe o scara de la 1 la 10, as acorda:

 • 10 pentru usurinta in utilizare;
 • 8 pentru zgomotul in functionare (desi UPS-ul este foarte silentios atunci cand este conectat la priza, in cazul unei pene de curent - trecere pe baterie - bazaie suficient de puternic incat sa supere utilizatorii pretentiosi in acest sens);
 • 10 pentru autonomie.

In concluzie, pentru categoria de pret din care face parte (400 de lei) nJoy Horus 1000 (600W) se descurca mai mult decat bine, reprezentand o solutie de buget, demna de luat in calcul.

P.S: nJoy ofera serviciul pick-up & return pe toata perioada de garantie a produsului oriunde in Romania.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Vlăduț Rădulescu
   Cu o mică întârziere, fac un review la UPS nJoy Horus 800, un UPS pe care l-am testat în această săptămână și de care pot spune că sunt foarte mulțumit.
   Specificații:
   Putere: 800VA / 480W Tip: Line Interactive Tensiune nominală la ieșire: 230Vac Variația de tensiune la intrare: 162-290 VAC Frecvența: 50/60 Hz auto detectare Prize: 2 prize cu protecție Protecție RJ45/RJ11: 1 intrare/1 ieșire Temperaturi de funcționare: 0-40 C Tipul bateriei: Sigilată și protejată împotriva scurgerilor Specificații baterie: 12V / 9 AH x 1 Caracteristici: 
   Regulator automat de tensiune; Protecție la suprasarcină; Protecție la supratensiune; Protecție la fulgere; Repornire automată la revenirea curentului alternativ; Încărcare la modul oprit; Încărcare inteligentă până la 90% în 4 ore. Afișaj LCD:
   Tensiune la intrare; Tensiune la ieșire; Capacitate baterie; Nivel de încărcare; UPS Status. Bateria.
   Mulți spun: „Bateria de la UPS ține puțin, mai mult de 30 de minute nu merge.”. Ei bine, la acest UPS, bateria ține la peste 6 ore cu utilizare a celor două prize. Timp de 6 ore am ținut laptopul și un sistem audio în continuă utilizare, iar când am vrut să le închid, bateria mai avea încă 25%. Singura problemă la acest UPS este sunetul enervant din 15 în 15 secunde atunci când nu este alimentat.
   Ecranul LCD.
   Într-un mic ecran de nici 2 inch diagonală poți vedea toate informațiile necesare, datorită funcției tactile a acestuia. Puteam verifica tensiunea la intrare, la ieșire, capacitatea bateriei doar apăsând ușor pe acel mic dreptunghi albastru.
   Prizele.
   Fiind doar două prize, asta nu m-a împiedicat să le folosesc mai mult de 48 de ore fără să am vreo frică de scurtcircuitarea vreunui obiect electronic.
   Alte avantaje:
   dimensiunile sale fiind mici, UPS-ul poate fi transportat ca o baterie portabilă oriunde; în timpul căderilor de curent sau a fulgerelor, putem fi siguri că niciun obiect electronic alimentat nu se va arde; prezintă două butoane: unul de Power, unde se poate opri sau porni UPS-ul, și unul de Reset. Dezavantaje:
   firul care alimentează UPS-ul nu poate fi scos; sunetul enervant atunci când UPS-ul este pornit și nu este alimentat; numărul mic al prizelor. Imagini:
    
   Concluzie.
   Prețul său de 269.90 lei merită, în ciuda micilor dezavantaje a acestuia.
  • By Popescu Ionela Mihaela
   Așa cum bine știți am participat la campania organizată de cei de la Njoy, nJoy The Order of Geeks, cu această ocazie am avut ocazia de a testa tableta Hector 8 și încărcătorul UKKO, în acest articol vă voi prezenta review-ul încărcătorului.
   Încărcătorul vine într-un ambalaj de protecție care s-a dovedit a fi foarte bun, mai ales dacă doriți să luați încărcătorul într-o excursie, nu ocupă foarte mult spațiu ceea ce este un atuu.
   În cutie veți putea descoperii un set de mufe, de acolo vă alegeți modelul potrivit pentru laptopul dumneavoastră, încărcătorul Ukko, cablul de alimentare și bineînțeles certificatul de garanție și cărticica cu instrucțiuni. În manual veți primii informații despre mufele pe care le deține și pe care le puteți folosi. Este vorba de 12 mufe:

   15V    cu mărimea 6.3*3.0 mm 16V    cu mărimea 5.5*2.5 mm 16V    cu mărimea 6.5*4.4 mm 18.5V cu mărimea 4.8*1.7 mm 19V    cu mărimea 5.5*2.5 mm 19V    cu mărimea 5.0*3.0 mm 19V    cu mărimea 5.5*2.1 mm 19.5V cu mărimea 6.5*4.3 mm 19.5V cu mărimea 7.5*5.0 mm 20V    cu trei pini 20V    cu mărimea 7.9*5.5 mm 18.5V cu mărimea 7.4*5.0 mm  
   În opinia mea este cel mai bun încărcător deoarece îți oferă posibilitatea ca printr-o singură conectare la o sursă de curent să încarci două aparate distincte, primul va fi evident laptopul dumneavoatră, dar cel de al doilea poate fi telefonul, tableta sau orice alt aparat care se poate încărca printr-un cablu USB. Încărcătorul prezentând un port USB tocmai pentru acest lucru, eu am încercat să fac alimentare în același timp a tabletei Hector 8, dar și a laptopului meu.
   Din imagini se poate observa cu ușurință că tableta semnalizează prezența unui încărcător. Un alt atuu al încărcătorului este prezența ledului care semnalează ori de câte ori este alimentat la o sursă de curent.
   De acum nu mai trebuie să vă fie frică de schimbările bruște de tensiune, pentru că încărcătorul vă va oferii protecție

   necesară , laptopul sau orice aparat care se încarcă primind tensiunea normală, tot ce ai de făcut este să te asiguri că încărcătorul primește o tesiune între 100-240 V.Indiferent de locul în care va fi folosit, încărcătorul vă va oferii ajutorul de care aveți nevoie.Găsiți mai multe imagini aici , iar articolul original este aici.
  • By Popescu Ionela Mihaela
   Așa cum mulți dintre voi deja știu am primit spre testare Tableta Hector 8, comercializată de cei de la nJoy.Tableta este de culoare neagră și prezintă o suprafață din aluminiu, care ajută la păstrarea unei temperaturi optime pentru aceasta, butoanele sunt foarte ușor de remarcat, iar spațiile pentru card și cartelă sunt foarte bine ascunse de o carcarsă neagră.

    
   Design-ul, procesorul Quad-Core Cortex A7 1.3 GHz și prezența funcției 3G sunt doar câteva dintre punctele care o ajută să se remarce față de celelalte produse. Display-ul este IPS de 8 inch cu o rezoluție de 1280*800 Pixeli ceea ce avantajează atât afișarea cât mai perfectă a pozelor cât și surprinderea unor culori cât mai apropiate de realitate.
   Tableta sosește împreună cu un încărcător,un cablu USB, carte de instrucțiuni și certificat de garanție. Mai mult decât atât tableta are salvată cartea de instrucțiuni în format Pdf ,oferind astfel un ajutor în cazul în care întâmpini probleme cât ești în oraș și nu ai cum să ajungi la cartea cu instrucțiunile de folosire.

    
   Dar acum să vorbim și despre funcțiile pe care ni le oferă tableta. Din punct de vedere al conectivității, tableta prezintă : port pentru inserarea unui micro SD, Bluetooth 4.0 ,Audio Jack 3,5 mm, Wi-fi. Stocarea fișierelor nu mai este acum o problemă, tableta dispunând de 1GB de memorie RAM și 8GB memorie internă, mai mult decât atât, datorită existenței slotului de card puteți completa memoria cu până la 32GB și astfel să vă creați propriul album de poze sau de melodii preferate.
   Nici în materie de realizare a fotografiilor sau a video-urilor tableta nu se lasă mai prejos, ajutată fiind de cele două camere, una frontală de 2MP și ceea principală de 5MP, iar prin existența modului 3G te vei putea bucura de internet de mare viteză oricând.
   T
   ableta are Android 4.4 și redă cu o viteză extraordinară jocurile și aplicațiile, eu am avut ocazia să o testez doar pe puține jocuri însă nu m-am putut plânge nici de viteza cu care pornește aplicașiile și nici de rapiditatea cu care senzorii depistau mișcările de pe ecranul acesteia, era pur și simplu ceva fenomenal, doar o atingeai și ea deja făcea mișcarea. Să nu uităm nici bateria de 4000 mAh, care pe mine m-a ținut circa 4 ore utilizată numai pe aplicații, cred că știm cu toții cum este să folosești ceva aprope încontinuu, în schimb în  perioada în care însă nu am avut timp să o folosesc în exces bateria m-a ținut aproape două zile fără să necesite încărcare.

    
   Am reușit în decursul utilizării să fac mai multe poze pe care le puteți găsi și aici, pentru a le putea vedea la dimensiunile lor, dar în același timp am realizat și două video-uri scurte, disponibile aici și aici, despre facilitățile ei și despre modul în care funcționează, sper să vă fie de folos în luarea unei decizii.
   Pentru mine una a fost o experiență unică cu ajutorul căreia am descoperit o tabletă uimitoare, la un preț accesibil, și am și reușit să aflu pas cu pas ce înseamnă să realizezi review-ul unui produs. Sper doar să nu fi uitat nimic și rămâneți pe aproape pentru că urmează și review-ul încărcătorului Ukko.
  • By Ceoaca Alina Elena
   Am primit recent sper testare tastatura CM120WR si niste casti stereo njoy.
    
   Ce este interesant la tastatura, este faptul ca vine impreuna cu un mouse. Deci la achizitionarea unei tastaturi CM120WR primiti si un mouse.
   Voi incepe prin a va vorbi despre tastatura, aceasta a fost testata de sotul meu, care este un impatit al jocului Counter Strike, un joc care cere gadgeturi destul de rezistente.
    

    
   A trecut testul cu brio, sotul meu a fost extrem de incant, si eu la fel, imi place ca este foarte silentioasa, butoanele sunt foarte ok. Cum iubesc sa scriu, aceasta tastatura ma ajuta enorm, avand o forma ergonomica si are si taste multimedia ceea ce e absolut super.
   Castile le-am testat eu, in primul rand sunt foarte usoare, nu iti creaza acel disconfort la urechi pentru ca au un invelis foarte moale, melodiile preferate se aud absolut wow, si chiar daca se aud putin inafara lor, acest lucru nu este un dezavantaj tocmai pentru ca nu se intelege ce canta.
    
   aici aveti link-ul review-ul meu http://www.alinapink.ro/review-njoy-ro/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.