Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, recent am decis să redeschid comunitatea CStars.ro împreună cu un fost coleg pe nume Seeker și aș dori niște păreri despre forum / indexul comunității.

Link-uri utile:

• Forum: www.cstars.ro/forum ;
  • Prima pagină: www.cstars.ro ;
  • Informații premium: www.cstars.ro/premium (în lucru).

Și aș dori:

• Sfaturi;
  • Critici pozitive / negative (oricare mă ajută);
  • Păreri despre design, administrare etc.

Țin să menționez că forumul are abia 22 de membri (în momentul în care postez topicul) deoarece este deschis de doar 2 ore. Citiți primul rând pentru a afla mai multe detalii despre redeschiderea CStars. Aceeași administrație este (aproape) cu încă 2 fondatori noi ce ni s-au alăturat pentru a ne ajuta.

Doar problemele de securitate ne pot face să ținem forumul în mentenanță (atacurile DDoS etc), închiderea CStars nu va avea loc curând. 

Aștept părerile, criticile și sugestiile! :)

ECILA.RO gaming network

Posted

Frumușică tema, e bine aranjată.

Baftă cu comunitatea !

• Upvote 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted

Erau puse statisticile t5 in ad code integration,dar vad ca le-ati scos :) Ziceam sa le pune-ti jos de tot dupa </body>

Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori !

Recurtam servere de orice fel !

www.starcs.ro

Posted

logo frumos (l-am vazut pe net) , in rest designul este bun , si aranjarea forumuli..

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted

Comunitatea nu se închide, cel puţin "a închide" nu este termnul corect. Ne mutăm pe alt domeniu, rog un moderator să închidă topicul.

Din cauza celei mai de rahat firme din România de hosting nu ne putem transfera domeniul aşa că ne mutăm. :)

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.