Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna seara

De curand am deschis si noi un site de gaming.

Asteptam niste pareri,ideei , critici sunt bine venite doar asa putem ajunge la un nivel mai inalt.

Site-ul http://www.justpgl.ro

Multumesc.

Edited by hNNN

WinGame.Ro - Relaxed with us !

76561198053993863.pngAddFriend.png

Posted
57 minutes ago, hNNN said:

Nu e creata de mine, eu doar am personalizato.

Si atunci de ce este copyright-ul tau pe ea? Puteai sa pui autorul principal apoi sa adaugi textul: Edited by sarlama, sau ce nume ai acolo.

Posted (edited)

Puteam sa o iau clasica, adica fara nimic pe ea, doar bankground-ul restul l-am facut eu.

off: Astea sunt comentari absurde, astept ceva folositor nu ca de ce nu are copyright-ul, crezi ca aia ar da un plus site-ului? 

Nu cred. 

Edited by hNNN
  • Downvote 1

Posted

Intr-o sectiune de design la ce comentarii te-ai astepta ?

- Banner urat.

- In partea dreapta jos ai pus o imagine cu "2017" care se suprapune peste copyright-ul tau .

- La parteneriat ai folosit z-index si se suprapune peste "2017"

- LA serverele de cs din sidebar ai putea sa le aliniezi pe centru, nu in stanga.

- Aici ai bug, cand esti logat iti apare reputatia ( 0>= ) , daca nu esti logat nu iti apare nimic desi background ul ramane.

http://i.imgur.com/73407QZ.png

- Gradele sunt la fel ca pe fiecare comunitate

- Ai licenta ? 

http://i.imgur.com/ADDEBKJ.png

- La serverele din head ai pus "Online", nu prea are logica din moment ce server ul va fi picat acolo tot "Online" va scrie...

- LA maintitle unei ai "JustPGL - "SERVERE PUBLICE ONLINE" ai folosit aliniere pe mijloc, in rest toate sunt aliniate la stanga

- Cand intrii intr-o categorie subcategoriile nu sunt aliniate pe 3 coloane...

- Ai putea sterge acest mesaj din globaltemplate :

Welcome to JustPGL Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

An nou fericit iti doresc plin de realizari ! ;)

• Upvote 1

Posted (edited)
52 minutes ago, Xep said:

Intr-o sectiune de design la ce comentarii te-ai astepta ?

- Banner urat.

- In partea dreapta jos ai pus o imagine cu "2017" care se suprapune peste copyright-ul tau .

- La parteneriat ai folosit z-index si se suprapune peste "2017"

- LA serverele de cs din sidebar ai putea sa le aliniezi pe centru, nu in stanga.

- Aici ai bug, cand esti logat iti apare reputatia ( 0>= ) , daca nu esti logat nu iti apare nimic desi background ul ramane.

http://i.imgur.com/73407QZ.png

- Gradele sunt la fel ca pe fiecare comunitate

- Ai licenta ? 

http://i.imgur.com/ADDEBKJ.png

- La serverele din head ai pus "Online", nu prea are logica din moment ce server ul va fi picat acolo tot "Online" va scrie...

- LA maintitle unei ai "JustPGL - "SERVERE PUBLICE ONLINE" ai folosit aliniere pe mijloc, in rest toate sunt aliniate la stanga

- Cand intrii intr-o categorie subcategoriile nu sunt aliniate pe 3 coloane...

- Ai putea sterge acest mesaj din globaltemplate :

Welcome to JustPGL Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

An nou fericit iti doresc plin de realizari ! ;)

La astfel de raspunsuri ma asteptam, un om care si-a pierdut 5 minute sa se uite macar . Sfaturi ai pareri , erori .

Multumesc am sa tin cont.

Edited by hNNN
  • Downvote 1

Posted

De la inceput indexul nu atrage , e mai bine sa faci tu ceva sau macar sa incerci sa schimbi ceva, sa arate cat mai original.

Partenerii de pe forum ar trebui scosi, nu te ajuta cu nimic, iar tema e ok.

Nu inteleg de ce ai o categorie de teamspeak3 , daca nu ai un asemenea serviciu, momentan.

Acea imagine cu happy new year se cam suprapune cu ce ai tu acolo jos, dar probabil o sa o scoti curand.

• Upvote 1

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tema este jalnica.

-Ai incercat sa adaugi unele lucruri care nu au fost puse bine sau ai uitat css-ul.

-Logo-ul arata foarte urat fara banner_bg.

-Nu stiu de ce adaugi parteneri in partea de jos. Arata foarte urat partea cu partenerii si nu te ajuta cu nimic. Daca ai un partener serios gen o firma de hosting o poti adauga in sidebar.

-F_icons foarte urate.

-Game tracker in sidebar pus gresit.

-Userinfopane total alandala

-Group icons urate, trebuie ceva simplu.

-Si index-ul la fel de urat. Trebuie ceva simplu cu un background si cateva butoane daca vrei sa mai adaugi cate ceva o poti face dar sa fie cat mai simplu.

• Upvote 2
Posted
11 hours ago, Alkatraz said:

Tema este jalnica.

-Ai incercat sa adaugi unele lucruri care nu au fost puse bine sau ai uitat css-ul.

-Logo-ul arata foarte urat fara banner_bg.

-Nu stiu de ce adaugi parteneri in partea de jos. Arata foarte urat partea cu partenerii si nu te ajuta cu nimic. Daca ai un partener serios gen o firma de hosting o poti adauga in sidebar.

-F_icons foarte urate.

-Game tracker in sidebar pus gresit.

-Userinfopane total alandala

-Group icons urate, trebuie ceva simplu.

-Si index-ul la fel de urat. Trebuie ceva simplu cu un background si cateva butoane daca vrei sa mai adaugi cate ceva o poti face dar sa fie cat mai simplu.

De acord cu tine, am nevoie de un designer bunicel. toate sunt facute de mine.. 

Iar la tema mai am de lucrat, sau poate chiar sa o inlocuesc.

Posted

Logo-ul arata oribil. Din nou acel verde pentru anunturile care sunt deasupra chat-ului (Zici ca ai gazon acolo). Ai facut curcubeu acea banda verde prin adaugarea multor culori la text.
Din nou, forum icons, sunt foarte mari.
La sectiunile care au link cu redirect se termina brusc banda:
pf6wIF8.png
Chestia cu Donate in Sidebar este foarte aiurea.
Sugerez sa adaugati la userinfopanel iconite si la skype & gender. Sugerez sa scoateti de acolo Yahoo deoarece numai exista.
Chestia cu Location nu se integreaza deloc in userinfopanel.
Bara din topicuri cu Back to Top iar se termina brusc, asemanator pozei de mai sus.

• Upvote 1
Posted

Chinuete pic mai mult la tema si scoate mai bn indexu de pe prima pagina ca cred lam vazut pe 1000 de forumuri e peste tot si la fiecare subforum poti face o descriere!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.