+Căpșunelu Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 Salut pctroubleshooting, astazi am finalizat tema v2 a comunitatii http://bny.ro/forum/ Rog pareri/propuneri/schimbari legate de tema/pluginuri etc. din partea dv.
+HazZaRD Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 Initial am crezut ca e phpbb dupa partea de sus. Este destul de frumos modificata tema, felicitari! In schimb la userinfopanel ai culoarea albastru deschis, eu zic sa dai aceeasi culoare acolo ca la maintitle si restul temei (acel galben) 1
+COOLPIX Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 Ce pot sa spun, ar fi bine daca ai sa schimbi headerul,bara de menu si maintitle, nu sta bine cu borderul left si right. Si inca chatul este forte urit dupa parerea mea... Eu as spune ca trebuie de mai lucrat la ea... Succes mai departe...
+Căpșunelu Posted January 1, 2017 Author Report Posted January 1, 2017 1 hour ago, HazZaRD said: Initial am crezut ca e phpbb dupa partea de sus. Este destul de frumos modificata tema, felicitari! In schimb la userinfopanel ai culoarea albastru deschis, eu zic sa dai aceeasi culoare acolo ca la maintitle si restul temei (acel galben) Modific in data, uitasem. Multumesc mult 37 minutes ago, O'Neill said: Ce pot sa spun, ar fi bine daca ai sa schimbi headerul,bara de menu si maintitle, nu sta bine cu borderul left si right. Si inca chatul este forte urit dupa parerea mea... Eu as spune ca trebuie de mai lucrat la ea... Succes mai departe... O sa-l modific, daca spui ca arata aiurea Multumesc oricum
Encutu Viorel-Theodor Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Parerea mea este ca maintitle-il arata airea cu acea banda de culoare de jos , este mult prea mare , 1px ar fi fost de ajuns , chiar daca nu prea se potriveste deloc .
Awaken. Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Urat maintile, Urata culoare, foarte urata. Totuşi pentru ce ai pus borderul ala albastru? Ori e tema ori e curcubeu? De ce ai ales doua culori? Negru si gri? Negru la rows, sidebar si statistici jos gri? Ori o faci o culoare ori, nu o mai faci, arata penibil 1
DeNyS. Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Meniu simplu, default. Urat. Logo-ul prea mare, urat. Pune-l in stanga mai mic. Scoate bg_picker. Alege un albastru ca culoare principala, nu portocaliul ala. Se poate si mai bine. 1
+Căpșunelu Posted January 5, 2017 Author Report Posted January 5, 2017 On 1/3/2017 at 3:41 PM, Encutu Viorel-Theodor said: Parerea mea este ca maintitle-il arata airea cu acea banda de culoare de jos , este mult prea mare , 1px ar fi fost de ajuns , chiar daca nu prea se potriveste deloc . l-am schimbat
Valentin T. Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 (edited) On 05.01.2017 at 4:32 PM, Căpșunelu said: l-am schimbat Bravo, l-ai schimbat. Dar se poate o intrebare? Ai facut tu acel background la maintitle? Edited January 8, 2017 by Valentin T.
+Căpșunelu Posted January 8, 2017 Author Report Posted January 8, 2017 2 hours ago, Valentin T. said: Bravo, l-ai schimbat. Dar se poate o intrebare? Ai facut tu acel background la maintitle? Nu, e luat de pe net. 1
Moderators Dan O. Posted January 9, 2017 Moderators Report Posted January 9, 2017 De la ce vine BNY ? Si ziceti-mi si mie ce e aia 'maintitle' ca sa nu mor but.
+Xep Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 Aici se suprapune un element peste altul http://imgur.com/a/jfgpR Nu imi place noanta de galben folosita (mustar) De ce folosesti border-bottom dashed la subcategorii ? La meniu ai ales sa folosesti border radius si sub el ai shoutbox ul, bara de sus a shoutbox ului e prea patratoasa din punctul meu de vedere. Parca nu imi da un aspect placut Imi place footer ul 1 Skype: marianbl7
Sebastian C. Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 18 hours ago, Dan O. said: De la ce vine BNY ? Si ziceti-mi si mie ce e aia 'maintitle' ca sa nu mor but. Am un jucător pe la competiții care se folosește de acest nume de câțiva ani buni la el vine de la renumitul personaj de desene animate, la ei nu sunt sigur : -? cât despre această comunitate nu știu ce să zic, ați schimbat domeniul în speranța că o să vă faceți cunoscuți dar degeaba, după cum v-am zis persoanele care administrează acel domeniul îl fac populat nu invers. @Alex6ndru Bugs Bunny aka Bny 1
Ștefan A. Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 18 hours ago, Dan O. said: De la ce vine BNY ? Si ziceti-mi si mie ce e aia 'maintitle' ca sa nu mor but. Maintitle este chestia care arată titlul fiecărei categorii Uite, http://prntscr.com/dtoeax 16 hours ago, Sebastian C. said: Am un jucător pe la competiții care se folosește de acest nume de câțiva ani buni la el vine de la renumitul personaj de desene animate, la ei nu sunt sigur : -? cât despre această comunitate nu știu ce să zic, ați schimbat domeniul în speranța că o să vă faceți cunoscuți dar degeaba, după cum v-am zis persoanele care administrează acel domeniul îl fac populat nu invers. Te referi la BNY personaj de desene animate? Să fiu și ON Topic, scoate chestiile făcute de Shady pentru Dust 2 @Sebastian C. bn Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Căpșunelu Posted January 10, 2017 Author Report Posted January 10, 2017 (edited) 19 hours ago, Dan O. said: De la ce vine BNY ? Si ziceti-mi si mie ce e aia 'maintitle' ca sa nu mor but. Vine de la Black'n Yellow Chestia cu maintitle cind am pus imaginea nu m-am gindit ca pe ecran mai mare nu o sa o arate ) Am rezolvat. Aici se suprapune un element peste altul http://imgur.com/a/jfgpR Am rezolvat. Edited January 10, 2017 by Căpșunelu
+COOLPIX Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Trebuie de mai lucrat pentru a avea o tema ideala...
Petru Lazar Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 On 09.01.2017 at 10:05 PM, Xep said: De ce folosesti border-bottom dashed la subcategorii ? Cind a schimbat descrierea deasupra subforumurilor nu a copiat tot codul si a ramas border-ul ala dashed In curind BNY cu o tema noua by me (N1NT3ND0)
Petru Lazar Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Update nou, BNY Official skin www.bny.ro/forum
Moderators Dan O. Posted January 14, 2017 Moderators Report Posted January 14, 2017 Suficient prieteni. 2
Recommended Posts