Jump to content

Servere


minmax

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By N1cu
   Cum imi dau seama daca am internet prin cablu sau prin fibra optica?
  • By CorinA
   Pentru a active serviciu de Internet pe o cartela de la Digi, fie ca este cartela reincarcabila, fie ca este abonament, trebuie sa configurati telefonul sau tableta din dotare, dupa cum urmeaza.
   Pentru orice telefon sau tableta cu sistem de operare Android:
   Accesati setarile telefonului/tabletei si apoi categoria Wireless si Retele -> Retele Mobile -> Mai multe setari -> Numele Punctelor de Acces (APN); Adaugati un APN nou cu urmatoarea configuratie: Nume APN: Digi Internet APN: internet Restul optiunilor (nume utilizator, parola,server,etc) nu trebuie modificate, se pastreaza setarile implicite. Salvati APN-ul si selectati-l. Pentru orice telefon sau tablet cu iOS (iPhone/iPad):
   Accesati Configurari de pe ecranul telefonului/tabletei telefonului si apoi Celular/Date celulare -> comutati pe verde datele celulare -> accesati Configurari APN sau Retea celulara de date (in functie de dispozitiv): la APN treceti: internet MCC: 226 MNC: 05 Tip autentificare: PAP Restul setarilor raman nemodificate.
  • By Andreeaw
   ASIGURAM SUPORT IT PENTRU:
   Echipamente hardware: calculatoare, laptop-uri, servere, imprimante, echipamente de retea, componente pc. Software: programe instalate pe calculatoare de birou si servere, aplicatii web, devirusari, defragmentari, back-up. Sisteme de operare: Windows, MAC OS. https://itbalo.wordpress.com/ 
  • By gaby
   In perioada urmatoare, pentru a va putea conecta gratuit la Internet in restaurantele KFC din toata tara, va trebui sa raspundeti la o intrebare de la examenul de Bacalaureat. Daca raspundeti corect, veti beneficia de Internet gratuit timp de o ora, daca nu, veti fi redirectionati catre o pagina care explica in detaliu raspunsul corect. Campania se adreseaza liceenilor ce se afla in pragul pregatirii pentru examenul de Bacalaureat.
   "Când ajungi într-un restaurant KFC și vrei să te conectezi la internet, cauți rețeaua Wi-Fi Test. Când apeși butonul “Conectare”, vei primi o întrebare dintr-o bază de date de întrebări de la examenul de Bacalaureat, toate aprobate cu profesori de liceu. Dacă răspunsul tău este corect, ai internet gratuit timp de o oră (după o ora, procesul trebuie reluat)."
  • By Marius Ionut Vava
   Oferta hosting servere DEDICATE in Romania, preturi incepand de la DOAR 10 euro/luna.
   Pentru a vedea intreaga noastra oferta va asteptam pe http://hosting.server-romania.ro
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.