Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut,

Am nevoie de puțin ajutor.

Vreau un cod care arate data când s-a înregistrat ultimul membru pe forum.

{parse date="$member['joined']" format="joined"} 

Acest cod arată când s-a înregistrat un oricare membru, însă eu vreau anume să fie pentru ultimul membru ce și-a făcut cont.

Edited by Valentin T.

Posted

Ia vezi cu asta :

{IPSMember::makeProfileLink( $stats['info']['last_mem_name'], $stats['info']['last_mem_id'], $stats['info']['last_mem_seo'], 'value' )}

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
6 hours ago, Valentin T. said:

Salut,

Am nevoie de puțin ajutor.

Vreau un cod care arate data când s-a înregistrat ultimul membru pe forum.

{parse date="$member['joined']" format="joined"} 

Acest cod arată când s-a înregistrat un oricare membru, însă eu vreau anume să fie pentru ultimul membru ce și-a făcut cont.

Pentru IPB 4 :

<div class='ipsClearfix ipsPad_bottom'>
                    <div class='ipsPos_left ipsType_center cNewestMember'>
                        {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$stats['last_registered'], 'small'"}
                    </div>
                    <div class='ipsWidget_latestItem'>
                        <strong class='ipsType_minorHeading'>{lang="Membru Nou"}</strong><br>
                        <span class='ipsType_normal'>{$stats['last_registered']->link()|raw}</span><br>
                        <span class='ipsType_medium ipsType_light'>{lang="members_joined"} {datetime="$stats['last_registered']->joined" norelative="true"}</span>
                    </div>
                </div>

• Moderators
Posted
2 minutes ago, O'Neill said:

Pentru IPB 4 :

<div class='ipsClearfix ipsPad_bottom'>
                    <div class='ipsPos_left ipsType_center cNewestMember'>
                        {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$stats['last_registered'], 'small'"}
                    </div>
                    <div class='ipsWidget_latestItem'>
                        <strong class='ipsType_minorHeading'>{lang="Membru Nou"}</strong><br>
                        <span class='ipsType_normal'>{$stats['last_registered']->link()|raw}</span><br>
                        <span class='ipsType_medium ipsType_light'>{lang="members_joined"} {datetime="$stats['last_registered']->joined" norelative="true"}</span>
                    </div>
                </div>

IPB 4 sau IPB 3.4? :)

Btw... wtf is this?

{lang="Membru Nou"}

Asta merge macar? Nici nu inteleg cum ar putea sa caute in key-urile de la packu de limbi ceva cu spatiu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
1 minute ago, gadeas said:

Btw... wtf is this?

{lang="Membru Nou"}

Asta merge macar? Nici nu inteleg cum ar putea sa caute in key-urile de la packu de limbi ceva cu spatiu.

Pentru 4

3 minutes ago, gadeas said:

Btw... wtf is this?

{lang="Membru Nou"}

Daca tu stii care este, da tu codul, dar eu nu vad altul..

• Moderators
Posted
2 minutes ago, TAZ said:

Codu ala nu merge pe ipb 3.x

Pai a specificat ca este pentru IPB 4, dar nu stiu de ce a postat aici codu daca autoru vrea pentru 3.4.

13 minutes ago, O'Neill said:

Pentru 4

Daca tu stii care este, da tu codul, dar eu nu vad altul..

Pai, iti trebuie si un key creat in packurile de limbi, dexemplu cu urmatoru key:

membru_nou

Si atunci vei putea citii cu:

{lang="membru_nou"}

Dar in niciun caz nu ar merge cu spatii intre cuvinte.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
1 minute ago, gadeas said:

Pai a specificat ca este pentru IPB 4, dar nu stiu de ce a postat aici codu daca autoru vrea pentru 3.4.

Pai, iti trebuie si un key creat in packurile de limbi, dexemplu cu urmatoru key:

membru_nou

Si atunci vei putea citii cu:

{lang="membru_nou"}

Dar in niciun caz nu ar merge cu spatii intre cuvinte.

merge si asa: {lang="Membru Nou"}
eu am modificat la mine pe forum si merge...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.