Jump to content

Caut fondatori pentru o noua comunitate!

Al3x

Recommended Posts

Buna ziua numele meu este Alex si caut 2 fondatori care sa ma ajute sa deschidem o comunitate de gaming noua cei interesati va rog sami dati un pm sau un reply la acest post. Nu va cer ajutorul cu bani sau ceva de genu dar am nevoie de oameni care stiu cu ce se maninca IPB!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

11 minutes ago, Al3x said:

Buna ziua numele meu este Alex si caut 2 fondatori care sa ma ajute sa deschidem o comunitate de gaming noua cei interesati va rog sami dati un pm sau un reply la acest post. Nu va cer ajutorul cu bani sau ceva de genu dar am nevoie de oameni care stiu cu ce se maninca IPB!

Dai tu domeniu?

• gaby changed the title to Caut fondatori pentru o noua comunitate!
  • Moderators

Parerea mea e ca ar trebui sa iti cauti 1 fondator care sa cunoasca IPB si 1 ca sa cunoasca limba romana sa ti-o arate si tie. Ce comunitate faci tu ? Cand nici nu stii sa scrii corect ? De ce nu vrei intai sa inveti si apoi sa incerci ceva pe cont propriu ?

Iti da ceva de mancat titlu customziat cu rosu pe care scrie 'fondator' ?

• Upvote 4

5 minutes ago, Dan O. said:

Parerea mea e ca ar trebui sa iti cauti 1 fondator care sa cunoasca IPB si 1 ca sa cunoasca limba romana sa ti-o arate si tie. Ce comunitate faci tu ? Cand nici nu stii sa scrii corect ? De ce nu vrei intai sa inveti si apoi sa incerci ceva pe cont propriu ?

Iti da ceva de mancat titlu customziat cu rosu pe care scrie 'fondator' ?

Parerea poate sasi exprime fiecare cu toate ca parerea ta e umpic aroganta ca nu stiu limba romana asta e daca u asa spui fie !!! Experienta in ipb cred ca am de 5 !!! 

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

• Moderators

Ok, Imi retrag partial cuvintele. Ca vad ca esti sensibil.  De cand cu 'parerea mea' fiecare are o parere si nah, e plin de pareri peste tot. Lasa-ma sa-ti adresez cateva intrebari care ar trebui sa-ti dea putin de gandit.

1.De ce crezi ca mai e nevoie de INCA o comunitate de gaming ? (sunt sute, jumatate nepopulate, jumatate pe cale de disparitie. sunt foarte putine care rezista).

2.Ce aduce, saau ce va aduce comunitatea ta in plus fta de alte comunitati deja existente ? (toate sunt de gaming, toate fac acelasi lucru, cu ce va fi a ta diferita?)

3. Tu ca si fondator, trebuie sa inspiri incredere, corectitudine, maturitate, sa fi deschis la sugestii etc. Crezi ca te vor respecta utilizatorii doar pentru ca ai rang ?  (eu din start nu as putea sa am incredere in tine, pentru ca nu folosesti cratima, sau semne de punctuatie. Sincer).

PS: un pic, nu umpic.

• Haha 2
  • Upvote 1

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.