Jump to content

Problema monitor


FuRoNY

Recommended Posts

Salut! Monitorul meu Samsung SyncMaster 2243 pe care il am de aproximativ 6 ani a inceput sa nu mai functioneze corespunzator de vreo cateva luni. Multi prieteni care vin la mine imi reprosaza faptul ca ecranul meu tremura si ca ii dor ochii de la el,chiar daca eu nu am prea observat asta.Acest lucru il puteti observa asta in poza aceasta...stiu ca nu tremura,dar se prelungeste intr-un fel imaginea in dreapta,acest lucru fiind imaginea putin mai alba de pe fundalul negru din partea dreapta.

In al doilea rand,alta problema pe care nu am mai intalnit-o este rezolutia.Rezolutia recomandata monitorului meu este  1920x1020 , functionand perfect pana acum ceva timp. Problema este ca orice folder care il mut in partea dreapta nu se mai vede,depasind ecranul meu...Va rog foarte mult sa imi spuneti care este solutia pentru aceste doua probleme?

 

 

 

 

Poza 1.png

poza 2.png

poza 3.png

As vrea  sa va spun ca am dat print screen si se vede totul cum ar trebui sa se vada in ultimele doua imagini.La mine se vede doar pana unde am incercuit acele zone

P.S: Probabil ca imaginea nu se prelungeste,ci iti da impresia asta din cauza ca tremura foarte repede

Edited by FuRoNY
Link to comment
Share on other sites

Pai se vede tot asa...si daca ii dau la monitor sa se regleze automat mai rau face (problema asta o am https://askleo.com/troubleshooting_computer_monitor_problems_the_sideways_stretch/  ) 

Oricum,am reusit sa reglez cand am intrat intr-un joc si am dat pe auto si si-a revenit complet din fericire :D

Dar totusi...pentru problema cu tremuratul sau ce are exista vreo solutie?

Link to comment
Share on other sites

Nu. Se întâmplă să mai tremure imaginea când rata de refresh e prea mare sau prea mică decât poate duce monitorul. Dacă ar fi să verifici în setările de rezoluție - Advanced Settings - Monitor, pe cât e setat. Sau nu știu dacă lucrul acesta se poate seta din driverul plăcii video de la AMD, dacă prima variantă nu te ajută.

Dacă era magnetizat, se vedeau culorile aiurea pe ecran (cred :)) ). 

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

Din moment ce în clip nu apare nimic nelalocul lui, cel mai probabil e ceva din setările monitorului. Pe specificațiile producătorului e trecut 1680x1050 rezoluția maximă. Dacă vezi totul ok la Full HD, înseamnă că monitorul a făcut mai mult decât a fost gândit. :D 

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.