Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna ziua, nickul meu este "łeẅan ♥" si as dori niste pareri despre onlyplay.ro. Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.10.2016, momentan suntem 325 de membrii si avem 3 servere

Serverul official de Counter-Strike 1.6 :

olx.onlyplay.ro

Serverul official de SA:MP :

rpg.onlyplay.ro

Panelul serverului : www.onlyplay.ro/panel

Serverul de TeamSpeak oferit de phasesky.

Stiu ca tema este tema ce a fost pe fosta comunitate evoplay, am modificat eu cate ceva la ea si cred ca arata destul de ok, as dori pareri despre ea si structura forumului.

Multumesc anticipat.

Link-uri :

Pagină princială : http://onlyplay.ro/forum/

Edited by Poke

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

Salutare,
Logo-ul forumului este foarte frumos, imi place la nebunie cum arata, se potriveste foarte bine. Ma bucur sa vad ca din logo ati facut si favicon/default avatar.
Mi se pare cam mare si deformata bulina aceea cu (1) care apare cand se scrie un mesaj nou in chat.
Gzj645R.png
Sidebar-ul mi se pare cam plin, inca putin si era de aceeasi lungime cu tot forumul.
Acele butoane din dreapta (Profil/Back to top) sunt prea mari si efectiv se calaresc cu celelalte elemente din sidebar.
Aveti deja jos de tot un buton de back to top (buton care are bug), de ce ati mai pune si in dreapta forumului?
PxE2dht.png
Banner-ul acela de la statistici arata foarte urat pus acolo in footer.
Imi plac iconitele de la forumrui insa au o umbra care se taie la un moment dat, si se vede putin cam aiurea:
wYutdV3.png
Imi plac iconitele folosite sus pentru PM/LEAVE/NOTIFICATION.
Ati integrat destul de frumos in tema acele imagini pentru steam/ts/etc. dar la sectiunea serverelor titlurile topicurilor sunt claie gramada, mi se par foarte ingramadite:
AcXdhHU.png
In rest per ansamblu, forumul arata bine, culorile sunt bine alese si in concordanta.
Deasmenea am accesat si panel-ul RPG si arata destul de ok dar sugerez sa il faceti pe culoarea comunitatii nu pe acel verde deschis, si sa adaugati logo-ul vostru in loc de acel gandac.

• Upvote 2
Posted
  • Eu vă sugerez să faceți alt „logo”, că cel actual este prea simplu. Font BEBAS și o formă and thats it!
  • Iconița de la Shoutbox este cam deformată; unde iți arată câți utilizatori sunt activi pe chat, soluția:
// adaugă „width: 17px;” și scoate „padding: 1px 8px;” //

.ipsHasNotifications {
	width: 17px;
	height: 17px;
	padding: 0px;
	line-height: 17px;
}
  • In footer, unde este iconița de „back to top”, băgații Font Awesome.
  • Unde este butonul de „back to top”, schimbații bg-ul. Nu iasă-n evidență. (cel de pe dreapta)
  • In sidebar, unde este „phasesky”, adăugați un nou background. It's too old, văzut pe nu știu câte comunități.
  • Mai lucrați la aspectul „f_icon-urile”. Nu știu, dar parcă umbra este pe o parte mai mult, pe alta mai puțin.

Imi place foarte mult „userInfoPane”. Insă ați folosit prea mult același hover cam peste tot. Strică aspectul temei. Mai tăiați din hovere sau cel puțin o tranziție de la o culoare la alta și aia este. 

Frumos emoticoanele cu „pro - contră” etc. Oricum, se poate și mai bine (in general vorbesc). 

• Upvote 1
Posted

Având în vedere că am lucrat singur la toată partea de design ( incluzând bannerele și logo-ul ) zic că m-am descurcat destul de bine, vă mulțumesc de păreri, o să le iau în considerare.

Actualizări :

• Am adus câteva modificări legendei.
  • Am scos butonul #top din footer_utilites
  • Am schimbat banner-ul serverului de sa:mp și nu deformează categoria.

Posted
On 2/10/2017 at 9:50 PM, HazZaRD said:

Ati integrat destul de frumos in tema acele imagini pentru steam/ts/etc. dar la sectiunea serverelor titlurile topicurilor sunt claie gramada, mi se par foarte ingramadite:
AcXdhHU.png

Daca ai rezolutie de cartof in 2017... 

aa2e9bf614566a3d978a047284ea4bdb.png

<3

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Rezolutia mea pe 2017 e sa scap de burta si sa invat Linux/Unix. Nu toti au rezolutia ta Seso.

Nu e prima oara cand iti zic sa scremi mai multe cuvinte. Daca nu ai nimic interesant de spus, nu mai posta.

• Upvote 1
Posted

Parca e alta viata.
Logo-ul mi se pare marit, gen a fost facut la o dimensiune mica si apoi nemaiavand psd-ul pur si simplu l-a marit si se vede putin blurat.
Atat meniul cat si barile + iconitele de la forumuri arata super.
Sidebar-ul mi se pare aranjat bine. Felicitari!
Statisticile cat si  partea de jos a forumului arata genial, imi place.
In topicuri imi place userinfopanel-ul, arata foarte bine, dar si pozitionarea butoanelor reply /  quote / report cat si efectele aplicate.
Cand accesezi un profil interfata este destul de frumoasa.
As schimba numai imaginea din sidebar de la TS.

Concluzia mea, felicitari pentru noul design, este foarte frumos!

• Upvote 2
Posted

Frumoasa tema pe care a facut-o Cristian, insa mai am ceva propuneri:

• La maintitle ar merge daca ati adauga:
letter-spacing: 2px;
text-transform: uppercase;

Da mai bine la ochi si este mai frumos din puct de vedere vizual.

• La logo, ar merge o animatie gen:
.op-logo:hover {
	transform: rotateZ(-0deg) scale(0.80);
}
Posted
1 hour ago, DeNyS. said:

Frumoasa tema pe care a facut-o Cristian, insa mai am ceva propuneri:

• La maintitle ar merge daca ati adauga:

letter-spacing: 2px;

Da mai bine la ochi si este mai frumos din puct de vedere vizual.

• La logo, ar merge o animatie gen:

.op-logo:hover {
	transform: rotateZ(-0deg) scale(0.80);
}

Am modifcat doar maintitle mulțumim.

o să vorbesc cu cristian poate fac un alt logo.

Posted
39 minutes ago, Poke said:

o să vorbesc cu cristian poate fac un alt logo.

Ar fi cazul. :)) Pun poza de pe fb ca doar acolo mai e logo-ul acesta (urmareza unul nou pentru wds) - http://prntscr.com/e93bc4

In rest e ok forumul, ceea ce nu-mi place: http://prntscr.com/e93bps, .statistics_head ar fi mers editate, si vedeti butoanele de create account / sign in sau chiar si cand esti logat nu merg (adica astea http://prntscr.com/e93cmg) - trebuie sa apesi cumva anume, si pana gasesti locu unde trebuie iti moare ultimul neuron si iesi de pe forum (vorba vine).

Succes cu forumul! :D

ECILA.RO gaming network

Posted

Update 

• Am restructurat puțin categoriile.
  • Avem câteva servere noi.
  • În curând venim cu versiunea a 2-a a temei.

• 2 weeks later...
Posted

UPDATE

- Interfață complet nouă by Cristian.

Dacă găsiți orice bug raportați-l aici

Așteptăm păreri pozitive cât și negative și sugestii, ce ar mai trebuii adăugat sau scos

Posted

In footer adauga, unde este change theme etc ...

Navbar-ul, in modul in care este făcut, pot să zic că e copiat din alte teme. Oricum, nimic nou ... 

• Upvote 1
  • Moderators
Posted
3 hours ago, lewan said:

Dacă găsiți orice bug raportați-l aici

Si atunci aici ce mai postam? Eu credca unii dintre voi uitati care este scopul la topicurile din categoria aceasta.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Observ ca voi ati facut topicul pentru promovare nu neeaparat pentru un review.
Tema noua arata bine, meniul este super la fel si iconitele de la forumuri + fonturile folosite.
Cam ciudat mi se pare favicon-ul, nu prea inteleg ce reprezinta.
Sidebar-ul cred ca este ok asa cum este acum.
Butoanele din topicuri cat si userinfopanel-ul arata super! Imi place ca pe panel nu aveti iconite, doar un text care da foarte bine.
Felicitari pentru noua tema!

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Mici update-uri care se pot vedea cu ochiul liber, așteptăm în contiunuare păreri și sugestii.

Posted

Singurul update pe care il vad este legat de faptul ca forumul nu mai merge.

Inteligent update :)

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.