Jump to content
  • 0

problemă forum alb


Kiduu

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, gadeas said:

 

Îmi cer scuze.

Deci aveam 2 forumuri in public html. Unul 3.4.9 si asta 4.1 (ipb amandoua). Inainte mergea cel 4.1 fara nicio problema, era pe /forumz si am zis sa-l fac principal adica sa il trec /forum si de atunci e alb..

A da, am pus /forum si totul corect in conf global...aveti vreo idee pls?

http://csblackzone.ro/forum

CsBlacKZoNe.Ro Cauta Staff, Servere!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Cam asa mi s-a intâmplat și mie acum ceva zile. Problema, când mi s-a intâmplat mie, a fost la instalație. Reinstalează platforma pe un dosar separat și vezi dacă-și mai dă problema asta. Dacă iți mai dă problema respectivă inseamnă că e platforma; n-ai decât să alegi altă versiune.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.