FratziWear Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Salut, am revenit cu o noua problema. Eu am in legenda (jos) 9 grade. Daca vreau sa adaug alt grad in legenda se sterge din lista aia din care le adaugi (sper ca intelegeti) si nu se adauga in lista celor adaugate deja. INFO: Am 22 de grade create. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Dacă nu detaliezi bine problema nu o să-ți răspundă nimeni. 1 Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted March 6, 2017 Moderators Report Share Posted March 6, 2017 3 minutes ago, Alexandru C. said: Dacă nu detaliezi bine problema nu o să-ți răspundă nimeni. +1. Eu unu nu prea inteleg care este problema. Dar am sa bag mana'n foc ca este din cauza la hook-ul de legenda odata ce ai adaugat un grad nou, trebuie sal adaugi in lista de grade active pentru a arata in legenda, asta imi aduc aminte pentru ca pateam si eu odata la 6 luni cand mai adaugam un grad nou si nu intelegeam de ce nu apare pana cand imi dadeam seama ca eu defapt nu l-am adaugat in lista de grupuri active la hook. 1 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 7 minutes ago, gadeas said: +1. Eu unu nu prea inteleg care este problema. Dar am sa bag mana'n foc ca este din cauza la hook-ul de legenda odata ce ai adaugat un grad nou, trebuie sal adaugi in lista de grade active pentru a arata in legenda, asta imi aduc aminte pentru ca pateam si eu odata la 6 luni cand mai adaugam un grad nou si nu intelegeam de ce nu apare pana cand imi dadeam seama ca eu defapt nu l-am adaugat in lista de grupuri active la hook. Din câte am înțeles, însă nu sunt sigur :D, lui îi dispar gradele tocmai din lista aia unde trebuie să dai pe + ca să apară apoi în legendă. 1 Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FratziWear Posted March 7, 2017 Author Report Share Posted March 7, 2017 Am rezolvat pana la urma. Atunci cand apasam pe "+" sa'l adaug imi disparea grad'ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Păi și rezolvarea ? Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FratziWear Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 Am sters toate gradele si le'am facut iar + am reinstalat legenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Ovidiu Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Zic asa, pe viitor sa citesti regulamentul arie ipb, si dupa sa postezi, poti face niste poze / ss ceva ! Quote CSBZ RO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts