FratziWear Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Salut, am revenit cu o noua problema. Eu am in legenda (jos) 9 grade. Daca vreau sa adaug alt grad in legenda se sterge din lista aia din care le adaugi (sper ca intelegeti) si nu se adauga in lista celor adaugate deja. INFO: Am 22 de grade create.
Alexandru C. Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Dacă nu detaliezi bine problema nu o să-ți răspundă nimeni. 1 a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted March 6, 2017 Moderators Report Posted March 6, 2017 3 minutes ago, Alexandru C. said: Dacă nu detaliezi bine problema nu o să-ți răspundă nimeni. +1. Eu unu nu prea inteleg care este problema. Dar am sa bag mana'n foc ca este din cauza la hook-ul de legenda odata ce ai adaugat un grad nou, trebuie sal adaugi in lista de grade active pentru a arata in legenda, asta imi aduc aminte pentru ca pateam si eu odata la 6 luni cand mai adaugam un grad nou si nu intelegeam de ce nu apare pana cand imi dadeam seama ca eu defapt nu l-am adaugat in lista de grupuri active la hook. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 7 minutes ago, gadeas said: +1. Eu unu nu prea inteleg care este problema. Dar am sa bag mana'n foc ca este din cauza la hook-ul de legenda odata ce ai adaugat un grad nou, trebuie sal adaugi in lista de grade active pentru a arata in legenda, asta imi aduc aminte pentru ca pateam si eu odata la 6 luni cand mai adaugam un grad nou si nu intelegeam de ce nu apare pana cand imi dadeam seama ca eu defapt nu l-am adaugat in lista de grupuri active la hook. Din câte am înțeles, însă nu sunt sigur :D, lui îi dispar gradele tocmai din lista aia unde trebuie să dai pe + ca să apară apoi în legendă. 1 a lot of bla bla bla...
FratziWear Posted March 7, 2017 Author Report Posted March 7, 2017 Am rezolvat pana la urma. Atunci cand apasam pe "+" sa'l adaug imi disparea grad'ul.
Alexandru C. Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Păi și rezolvarea ? a lot of bla bla bla...
FratziWear Posted March 9, 2017 Author Report Posted March 9, 2017 Am sters toate gradele si le'am facut iar + am reinstalat legenda.
Cristian Ovidiu Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Zic asa, pe viitor sa citesti regulamentul arie ipb, si dupa sa postezi, poti face niste poze / ss ceva ! CSBZ RO !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now