Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna ziua sa ma scuzati daca nu respect regulamentul acestui forum este primul meu topic am si eu o intrebare ( defapt mai multe :D ) ... asta este PC-ul meu , am avut o placa video de 1 GB dar mi s-a ars si am ramas pe placa video integrata , vreau sa mai adaug ceva la el in special sa ma joc CS'GO ( 50-100 FPs ) m-am gandit sa mai adaug 2 GB rami sau o placuta de 4 GB si o placa video , dar asta-i problema ca nu stiu ce placa video si daca procesorul este bun sau trebuie sa-l schimb si pe el , multumesc frumos .

Edited by AjStar
  • Upvote 1
  • gaby changed the title to Configurare PC pentru CS:GO (50-100 FPS)?

Posted

200-300 RON , cum am spus nu vreau configuratii mari , doar pentru CS GO ( FPS-urile sa fie intre 50 - 100 ) sa fie acceptabile :) O placa video sa fie combatabila cu procesorul dar nu ma pricep care cum sunt si ma gandesc inca o placuta de 2 GB sau sa cumpar o alta placuta de 4 GB ...

Posted

Okey si placa video este combatabila cu procesorul ??? si cu ramii ce sa fac sa imi mai iau o placuta de 2 GB sau doar una de 4 GB ???

Ca am vazut la cerinte CS GO : 4 GB ( maxim ) si ma gandesc sa respect procedura , vreau sa-mi mearga Ok sa nu am probleme... daca imi poti spune ceva in legatura cu asta.

Posted

Okey deci o sa iau o placuta de 2 GB DDR3 la 800 Mhz sa o probez , daca merge dau comanda la placa de video care mi-a propus-o Robotboy ( http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-radeontm-r7-250-1gb-gddr5-128-bit-11215-19-20g/pd/D5G7F3BBM/?ref=ps&emag_click_id=ffbc87a6b957f8c34f6590539641bc40&utm_source=profitshare.ro_affiliate_T0YH&utm_medium=profitshare&utm_campaign=profitshare_T0YH&utm_content=link ) si daca merge placuta de inca 2 GB DDR3 la 800 Mhz si comand placa video este combatabila cu procesorul ?

Posted

Orice placă video e compatibilă, indiferent de ce procesor ai avea. Doar să ai şi o sursă destul de eficientă (până în 500 watt). Şi placa de bază suportă 8GB RAM maxim, nu 4. Doar că trebuie să pui 2 x 4 GB, dacă vrei, să aive acelaşi voltaj (1.5V).

Posted
1 hour ago, Artanis said:

Orice placă video e compatibilă, indiferent de ce procesor ai avea. Doar să ai şi o sursă destul de eficientă (până în 500 watt). Şi placa de bază suportă 8GB RAM maxim, nu 4. Doar că trebuie să pui 2 x 4 GB, dacă vrei, să aive acelaşi voltaj (1.5V).

Dacă-și ia o placă video peste procesor riscă să aibă parte de mare bottleneck, de fapt chiar o să aibă - care zic eu că e păcat să-l aibă.

ECILA.RO gaming network

• Moderators
Posted

Eu inloc de varianta de 1Gb mai bine as lua varianta de 2Gb VRAM. E chiar si 3 lei mai ieftina.

http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-amd-radeon-r7-250-2048mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-11215-21-20g/pd/DFDDF3BBM/

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.