Jump to content

Recommended Posts

Posted

După cum spune și titlul ar fi benefică o categorie dedicată competițiilor, pe forum sunt mulți jucători pentru diferite jocuri iar o categorie în care să se posteze în momentul în care o persoană, o comunitate, o organizație dă startul unei competiții ar fi benefic pentru ei, majoritatea sunt obligați să fie înscriși în diferite grupuri pentru a afla despre organizarea acestora. În această categorie să se posteze informații despre competiție, când începe, cerințele necesare pentru participare și modul în care se va desfășura.

• gaby changed the title to Crearea unei categorii dedicată competițiilor?

Posted

Ideea in sine ar putea fi buna, doar ca tinand cont de avalansa de posturi care se fac in categoria Web Design & Website review, cu orice alt scop (mult spam si reclama la comunitati care se deschid azi, si peste 2 zile nu mai sunt accesibile) numai cel de a cere un review pentru site nu, cel mai probabil asta s-ar intampla si in aceasta categorie in cazul in care s-ar face una.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
19 minutes ago, gaby said:

Ideea in sine ar putea fi buna, doar ca tinand cont de avalansa de posturi care se fac in categoria Web Design & Website review, cu orice alt scop (mult spam si reclama la comunitati care se deschid azi, si peste 2 zile nu mai sunt accesibile) numai cel de a cere un review pentru site nu, cel mai probabil asta s-ar intampla si in aceasta categorie in cazul in care s-ar face una.

Toată chestia cu competițiile și orice alt fel de reclamă poate fi făcută contra-cost.

PCT este un site destul de mare încât să poți oferi o reclamă contra - cost pentru un topic global sau mai știu eu ce.Deci cine vrea să își promoveze o competiție să achiziționeze ce am zis mai sus.

Posted

el vrea reclama la comunitatea aia in care e el ca nu mai are oameni 

nu faceti asa ceva, cel putin nu gratuit

e suficienta reclama de la "pareri website"

• Upvote 2

USP

Posted
On 03.04.2017 at 0:02 PM, gaby said:

Nu mă refer la competițiile create de toată lumea ( e ușor să faci o competiție cu înscriere la 12 noapte și să ai 5 echipe precum cel de mai sus de mine și să-ți faci reclamă aici pentru ea =)) ) mă refer la competițiile mari, sunt unele care se organizează și-n lumea reală nu doar în mediul virtual, spre exemplu sunt atâtea turnee ( unele naționale ) care se organizează și se înscriu doar jucătorii care au participat deja deoarece nu sunt oferite prea multe informații. Da, multă reclamă dar cât timp nu li se permite să se posteze turnee cu mai puțin de o anumită vechime nu se va face. Este bună și ideea cu promovarea plătită dar având în vedere că pe forum utilizezi adsense mulți vor prefera să bage bani în promovarea adwords fiind uneori mai ieftină și recomandată și de comunitățile mari care oferă promovare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.