Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,deci sa incepem:

De cand am adaugat o categorie, imi apare asta mereu pe forum

PgoFGQZ.png

Aceasta este categoria

4H6YhdW.png

Asa mi-o arata in acp

h6RHnUe.png

Si nu ma lasa sa o sterg,daca ii dau sa o sterg ma pune sa sterg toate categoriile,si daca dau sa le sterg ma redirectioneaza pe forum.

d36uHMG.png

2Pi5Q0D.png

Si credeti-ma ca nu vreau sa o iau de la inceut,abia am deschis comunitatea,e de 7 zile pe picioare....si am strans 1000+ posturi si aproape 400 membrii

Va rog ajutati-ma

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

• Moderators
Posted

Problema poate e de la subcategoria cu imaginea aia.

Ce mai poti face este un backup inainte sa incerci orice si dupa sa incerci sa stergi categoria aia sau sa ii scoti imaginea din titlu. Dar cam ciudat ca din cauza la o poza sa-ti sara loginu acela, verifica sa nu ai nimic dubios prin fisieru .htaccess.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, Sebastian C. said:

Șterge / Editează categoria din phpmyadmin.

nu imi apare in phpmyadmin, si acum am si probleme cu firma de host,din cauza la acea categoria aia,mi-au sters forumul si platisem pe 3 luni host....toxic host e cea mai de cacat firma de host....mda,oricum,multumesc de interes.

4 hours ago, gadeas said:

Problema poate e de la subcategoria cu imaginea aia.

Ce mai poti face este un backup inainte sa incerci orice si dupa sa incerci sa stergi categoria aia sau sa ii scoti imaginea din titlu. Dar cam ciudat ca din cauza la o poza sa-ti sara loginu acela, verifica sa nu ai nimic dubios prin fisieru .htaccess.

nu aveam nimic in htacces,si am incercat si chestia cu backup si sa sterg acea categorie,dar nu mergea,ma redirectiona pe forum,acum asta e.... si-asa a suspendat firma de host forumul,motivele le-am scris mai sus...si aveam in pachet si asistenta forum,dar ei cica nu e treaba lor....

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.