Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Căpșunelu said:

=)) Păi de ce să încalci drepturile de autor, dacă nici să modifici aia nu poti. ?!

pentru ca e cu reclama pe el,si vreau sa scot redirectul

4 hours ago, Sebastian C. said:

Citește regulamentul și revino cu un topic când vei avea o problemă reală nu o tentativă de + 1.

e o problema,e redirect de pe forum pe altul,deci e ca o reclama,nu e tentativa de +1,crezi ca ma intereseaza posturile pe mine?...

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
On 15.04.2017 at 1:12 AM, robertwty said:

pentru ca e cu reclama pe el,si vreau sa scot redirectul

e o problema,e redirect de pe forum pe altul,deci e ca o reclama,nu e tentativa de +1,crezi ca ma intereseaza posturile pe mine?...

In semn de respect pentru cel care a facut acea tema este normal sa pastrezi copyright-ul atat timp cat nu ai modificat mai nimic la tema.

Daca vrei sa incalci drepturile de autor cauta in toate folderele de la tema cu CTRL + F cu acel copyright.

Posted
2 hours ago, Tr0YB0Y said:

In semn de respect pentru cel care a facut acea tema este normal sa pastrezi copyright-ul atat timp cat nu ai modificat mai nimic la tema.

Daca vrei sa incalci drepturile de autor cauta in toate folderele de la tema cu CTRL + F cu acel copyright.

am cautat :(( si nu gasesc

nu vreau sa incarc drepturile de autor,doar ca vreau sa scot redirectul,adica sa ii scot link-ul,sa ii las doar numele

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted

Așa, deci după părerea mea este băgat în "Replacement Variables" 

Deci te duci la tema ta și undeva deasupra template-urilor îți apare asta :

993ULlt.png

Apeși pe ea și apoi cauți :

pSrjsNW.png

Apeși pe edit și modifici codul HTML și s-a rezolvat, dacănu e de aici e 100% din temă dar nu ai căutat bine.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
8 minutes ago, lewan said:

Așa, deci după părerea mea este băgat în "Replacement Variables" 

Deci te duci la tema ta și undeva deasupra template-urilor îți apare asta :

993ULlt.png

Apeși pe ea și apoi cauți :

pSrjsNW.png

Apeși pe edit și modifici codul HTML și s-a rezolvat, dacănu e de aici e 100% din temă dar nu ai căutat bine.

multumesc http://prntscr.com/ex6k5h

rezolvat 

• gadeas changed the title to Cum modific copyrightul la tema?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.