Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am decis să deschid acest topic cu scopul de a afla părerile voastre despre comunitatea Killers!

Suntem online din data de 12 aprilie 2017 !

avem un Server de SA:mp + o sa mai cautam servere de orice tip !

De paste ne-am gandit sa dam 10 conturi PREMIUM + staff ce doreste moderator/super-moderator

În mare parte, aș dori să aflu părerile voastre referitoare la design, dar și la structura forumului: ce vă place, ce nu vă place, ce ați vrea să schimbăm etc.

Sunt binevenite atât părerile pozitive, cât și cele negative.

Va uram un paste fericit

Link forum:http://killers.ro/forum/

Posted (edited)

Salut, părerea mea este că acel logo nu semnifică nimic, nu mă refer la text, mă refer la partea de deasupra textului. ( am un lapsus, am uitat cum i se spune ... )

Nu-mi place că folosiți bannere la "Zonă Gaming" la fiecare subcategorie și nu arată bine deloc pagina principală ( unde sunt categoriile ) fără descriere la categorii .

Tema, presupun că e downloadată de pe net sau cine știe făcută de unul dintre voi, părerea mea că nu arată destul de rău dar se mai poate modifica.

Cât despre topicuri sunt prea colorate, încearcă să folosești 2 culori de bază și un font și o mărime pe care să le folosești în toate topicurile pentru că culorile alea multe într-un topic nu dau prea bine.

Succes pe mai departe.

Edited by lewan
  • Upvote 1

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

Logo-ul este cel de pe Area-games, se vede clar. Tema este tema PLAY-ARENA făcută de Portocală pentru platforma 3.4.x. Forumul „parteneriate” este o prostie; doar fcomunitățile neserioare fac așa ceva. 

Posted
1 hour ago, DeNyS. said:

Logo-ul este cel de pe Area-games, se vede clar. Tema este tema PLAY-ARENA făcută de Portocală pentru platforma 3.4.x. Forumul „parteneriate” este o prostie; doar fcomunitățile neserioare fac așa ceva. 

50 minutes ago, Blu3HaSky said:

denys ! de unde stii ca suntem neseriosi ? nici nu ne cunoastem !

Aici denys are dreptate, parteneriatele nu te ajută la nimic, nu mai văd comunități care să facă parteneriate.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
1 hour ago, Blu3HaSky said:

denys ! de unde stii ca suntem neseriosi ? nici nu ne cunoastem !

Nu e nevoie să te cunosc ca să zic că „parteneriatele” nu te ajută la nimic. 

Posted (edited)

1. Logo nesemnificativ, bănuiesc că ați vrut să faceți ceva gen area-games ( combinatie intre sigla IPB + un A )

2. Statistici OG-TIMES, nici macar nu ați ales o culoare diferita.

3. Efectul de pe shoutbox dă impresia de comunitate de duzină.

4. Bannere luate de pe net că e greu să deschidem un editor de imagine ( Photoshop )

5. Banned in legendă ( e clar ) treci un grup care ar trebui să fie uitat pe pagina principală și îl mai treci și cu negru.

6. Iconițele de la categorii ori le schimbi ori le lași identice pe toate, nu pui una la răsărit și una la apus.

7. În 2017 nu ați învățat să secționați sub-forumurile pe 3 sau maxim 4 coloane, e tutorial pe PCT.

8. Scoate Licensed to: Killers Community ( nu dețineți nici-o licență mai mult ca sigur )

Vă dau cam 2 luni din acest moment până va apărea mesajul cu 404 not found :)

Edited by PoseidonN
Posted

Tema prea colorata,multe categorii nefolositoare,acel shoutbox-announcement-row prea mare.Te sfatuiesc sa utilizezi deflection cu mici schimbari decat acea tema ...si fa ceva cu aspectul categorii,aseaza-le intr-un mod placut ochiului

Posted
21 hours ago, DeNyS. said:

Un parteneriat cu o firmă / o comunitate mai mare și unul serios nu strică, dar nu parteneriate cu bannere mici în footer, alea-s prostii. 

Forumul e oribil, succes.

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted
23 minutes ago, Kovac said:

Un parteneriat cu o firmă / o comunitate mai mare și unul serios nu strică, dar nu parteneriate cu bannere mici în footer, alea-s prostii. 

Forumul e oribil, succes.

Cu bannere mici ma refer. 

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • Dan O. changed the title to Killers - Reality Ends Here ! Reviews

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.