Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
On 1/28/2018 at 10:52 AM, Popovici C. said:

Wireless ,dar sa pui pe cineva sa o faca la culoarea sidebar-ului. ;d

Pai brave este excat ca wireless nu ? 

Doar ca brave are acel dark .

Edited by Courage
Limbaj
  • Downvote 1

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted

Salut!
In primul rand felicitari pentru faptul ca indata impliniti un an, la cat mai multi!
Sa incepem review-ul.

INDEX:
Pentru inceput, index cu muzica = x la chrome. Nu e placut sa asculti muzica si sa intri pe un site si deodata sa auzi muzica peste muzica pe care sa o asculti tu, si pe langa asta nici buton de stop nu aveti.
Index-ul arata foarte bine are un design fain, insa nu inteleg de ce jos apare avatare default turtite si niste iconite de facebook aruncate acolo, doar pentru a fi prezente.
Deasemenea nu inteleg nici de ce la mijlocul index-ului e o bara mare alba, in care e doar un dreptunghi pe care scrie INTRA:

shHNxd9.png

FORUM:
Nu inteleg de ce aveti 2 teme puse pe vizibil. Una si buna trebuie pusa, si scoasa optiunea Themes.
Tema default, este o tema fara prea multe modificari.
Aveti optiunea Change Background, unde aveti 2 imagini la fel. Daca tot aveti acea optiune pe forum, bagati 2 imagini diferite, sau scoateti aceasta functie.
E ca si chestia aia: "Ai 2 optiuni, ori dispari, ori dispari." Cam asta e cu Change Background la voi.
De ce verde cu albastru? E o combinatie cam ciudatica :)
Sidebar-ul este ok, modest am putea zice. La acel user info din sidebar cam au fugit textele, nu sunt unele sub altele.
Este ciudat faptul ca aveti aproape un an si nu aveti macar un avatar default al comunitatii, iar pe langa acest lucru, intr-un an aveti statistici cam slabe. Doar 522 de membri?
Iconitele la legenda au expirat de ceva timp, nu prea mai sunt la moda.
Sectiunile sunt ok, nu aveti un forum cat un papirus.
Nu prea inteleg aranjarea subforumurilor aici:
XvSwAPL.png
Nu se puteau aranja altfel?
La fel si la Gaming, 3 subforumuri au iconita, ultimul pauza. Trebuie facuta curatenie la acest aspect al forumului. Fie puneti iconite acolo unde trebuie fie le eliminati.
La Our Server, de ce apare 3 la puterea a 3 a? :)) Acel "NEW" e cam lipit de text.
8TGyk4u.png
Aveti Awards, dar nu aveti niciun Award acolo.
La intrebarile de la Open Applications, puteati fi mai atenti si sa formulati intrebarile mai bine.
La Shop, mi se pare de prost gust:
Random Post Count  /  Add a random amount between 10 and 100 to your post count
Cred ca se puteau pune lucruri mai serioase acolo. Sa numai vorbim de english power, and very dubios :)
De exemplu, de ce ar face cineva puncte sa cumpere Change Username, daca aveti o sectiune unde se poate face cerere?
http://worldgame.ro/forum/index.php?/forum/93-schimbare-nume/
Butonul din footer de Facebook, da bine, dar nu inteleg de ce aveti si sus in partea dreapta acelasi buton? Mai ramanea sa adaugati si in sidebar si aia era :))
Userinfo-ul de la topic view e foarte ciudat, daca nu chiar buguit. Deasemenea aveti topicuri care se pot citii cu becul stins:
AsYTKIL.png
Atentie, acel post este facut de un membru din staff.
Aici este altul si textul e negru:
http://worldgame.ro/forum/index.php?/topic/760-movie-mashup-trailer-2017/
Mi se pare mie sau e putin copy+paste direct?
De ce doar fondatorii au rankbar-uri? :D Restul nu merita?
Cam chele profilele default:
http://worldgame.ro/forum/index.php?/profile/524-hazzard/
Cum ziceam, se putea un avatar default si un cover default macar, totusi, aveti un an deja aproape :)
Apropo, treaba cu NEW`S nu e aceeasi cu Anunturi Generale?
http://worldgame.ro/forum/index.php?/forum/4-administratie/
Ori daca nu, ce cauta la administratia forumului?
Puteati pune de exemplu la anunturi concursurile care am vazut ca le aveti pe forum, nu trailere care le gasim toti pe youtube :)

Cam acesta a fost review-ul meu pentru forumul vostru, si asa ca de incheiere, beautiful staff aveti cu un beautiful limbaj:
96jvEXW.png

Posted
3 hours ago, HazZaRD said:

Salut!
In primul rand felicitari pentru faptul ca indata impliniti un an, la cat mai multi!
Sa incepem review-ul.

INDEX:
Pentru inceput, index cu muzica = x la chrome. Nu e placut sa asculti muzica si sa intri pe un site si deodata sa auzi muzica peste muzica pe care sa o asculti tu, si pe langa asta nici buton de stop nu aveti.
Index-ul arata foarte bine are un design fain, insa nu inteleg de ce jos apare avatare default turtite si niste iconite de facebook aruncate acolo, doar pentru a fi prezente.
Deasemenea nu inteleg nici de ce la mijlocul index-ului e o bara mare alba, in care e doar un dreptunghi pe care scrie INTRA:

shHNxd9.png

FORUM:
Nu inteleg de ce aveti 2 teme puse pe vizibil. Una si buna trebuie pusa, si scoasa optiunea Themes.
Tema default, este o tema fara prea multe modificari.
Aveti optiunea Change Background, unde aveti 2 imagini la fel. Daca tot aveti acea optiune pe forum, bagati 2 imagini diferite, sau scoateti aceasta functie.
E ca si chestia aia: "Ai 2 optiuni, ori dispari, ori dispari." Cam asta e cu Change Background la voi.
De ce verde cu albastru? E o combinatie cam ciudatica :)
Sidebar-ul este ok, modest am putea zice. La acel user info din sidebar cam au fugit textele, nu sunt unele sub altele.
Este ciudat faptul ca aveti aproape un an si nu aveti macar un avatar default al comunitatii, iar pe langa acest lucru, intr-un an aveti statistici cam slabe. Doar 522 de membri?
Iconitele la legenda au expirat de ceva timp, nu prea mai sunt la moda.
Sectiunile sunt ok, nu aveti un forum cat un papirus.
Nu prea inteleg aranjarea subforumurilor aici:
XvSwAPL.png
Nu se puteau aranja altfel?
La fel si la Gaming, 3 subforumuri au iconita, ultimul pauza. Trebuie facuta curatenie la acest aspect al forumului. Fie puneti iconite acolo unde trebuie fie le eliminati.
La Our Server, de ce apare 3 la puterea a 3 a? :)) Acel "NEW" e cam lipit de text.
8TGyk4u.png
Aveti Awards, dar nu aveti niciun Award acolo.
La intrebarile de la Open Applications, puteati fi mai atenti si sa formulati intrebarile mai bine.
La Shop, mi se pare de prost gust:
Random Post Count  /  Add a random amount between 10 and 100 to your post count
Cred ca se puteau pune lucruri mai serioase acolo. Sa numai vorbim de english power, and very dubios :)
De exemplu, de ce ar face cineva puncte sa cumpere Change Username, daca aveti o sectiune unde se poate face cerere?
http://worldgame.ro/forum/index.php?/forum/93-schimbare-nume/
Butonul din footer de Facebook, da bine, dar nu inteleg de ce aveti si sus in partea dreapta acelasi buton? Mai ramanea sa adaugati si in sidebar si aia era :))
Userinfo-ul de la topic view e foarte ciudat, daca nu chiar buguit. Deasemenea aveti topicuri care se pot citii cu becul stins:
AsYTKIL.png
Atentie, acel post este facut de un membru din staff.
Aici este altul si textul e negru:
http://worldgame.ro/forum/index.php?/topic/760-movie-mashup-trailer-2017/
Mi se pare mie sau e putin copy+paste direct?
De ce doar fondatorii au rankbar-uri? :D Restul nu merita?
Cam chele profilele default:
http://worldgame.ro/forum/index.php?/profile/524-hazzard/
Cum ziceam, se putea un avatar default si un cover default macar, totusi, aveti un an deja aproape :)
Apropo, treaba cu NEW`S nu e aceeasi cu Anunturi Generale?
http://worldgame.ro/forum/index.php?/forum/4-administratie/
Ori daca nu, ce cauta la administratia forumului?
Puteati pune de exemplu la anunturi concursurile care am vazut ca le aveti pe forum, nu trailere care le gasim toti pe youtube :)

Cam acesta a fost review-ul meu pentru forumul vostru, si asa ca de incheiere, beautiful staff aveti cu un beautiful limbaj:
96jvEXW.png

in sf un review adevarat . 

mda . avem avatare si cover cu comunitatea . doar ca nu le-am pus 

acel verde e de la tema default 

nu doar fondatorii au rank-bar 

subcategoriile nu stiu cum de iti arata tie asa => https://imgur.com/a/zlLfs

index-ul l-am cumparat de la @gromp , nu am nici o vina ca arata in halul ala 

si pentru restu 

our server , shop deja insulti creatorii , daca esti mai bun ca ei problema ta ,, new's sunt doar unele stiri :)

merci de review .

Posted

De ce insult creatorii daca imi dau cu parerea despre shop? :))
Daca mi-am dat cu parerea despre comunitate, am insultat fondatorii? :)
Am scris tot ce am crezut, la vederea forumului.

Posted
40 minutes ago, HazZaRD said:

De ce insult creatorii daca imi dau cu parerea despre shop? :))
Daca mi-am dat cu parerea despre comunitate, am insultat fondatorii? :)
Am scris tot ce am crezut, la vederea forumului.

nu am ziso cu rautate , doar ca acolo e greseala lor nu e a mea . si merci pentru toate spuse , apreciez . ! 

Posted (edited)

Vorbesc strict de index.Arata asa pentru ca imaginile au fost urcate pe un site, iar acel site nu mai permite urcarea pozelor free ( trebuie sa iti faci cont )

Am luat legatura cu ei si mi-au transmis sa astept, pentru ca incearca sa restaureze toate imaginile.

PS:I-AM ZIS LUI BUDDY ASTA DAR VAD CA NU STIE SA ZICA ACELASI LUCRU IN TOPIC.

Edited by gromp

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 4 weeks later...
Posted (edited)
On 30.01.2018 at 8:28 AM, gromp said:

Vorbesc strict de index.Arata asa pentru ca imaginile au fost urcate pe un site, iar acel site nu mai permite urcarea pozelor free ( trebuie sa iti faci cont )

Am luat legatura cu ei si mi-au transmis sa astept, pentru ca incearca sa restaureze toate imaginile.

PS:I-AM ZIS LUI BUDDY ASTA DAR VAD CA NU STIE SA ZICA ACELASI LUCRU IN TOPIC.

Greseala mea  , cu ajutorul lui @gromp am reusit sa refac index-ul 

am scos muzica ca era foarte enervanta :)) 

acum adaugat un magazin , download , inca cateva proiecte pe viitor .

mai multe ideei le puteti lasa aici .

multumesc.

Edited by buddylove

Posted

Ce pot să zic.

• Intri pe pagina de prezentare a comunității și mă uit la secția cu STAFF-ul forumului: UNKNOWN face parte in STAFF? Chestia asta cu STAFF-ul forumului este de toată jena.
  • Sub numele administratorilor, eu mă aștept să găsesc link de contact a celor din STAFF nu cel de la pagina de facebook, dacă tot a-ți adăugat iconița.
  • Uitădu-mă la descrierea forumului (UPDATE-URI ZILNICE -- USER CONTROL PANEL -- AFILIATI) dacă vreau să „citesc mai mult”, link-urile sunt inexistente. Foarte frumos!
  • Parcă creatorul se numește GROMP nu GROMPD.

Index-ul, in momentul actual, e inutil, prost făcut.

• Thanks 1
Posted
21 minutes ago, DeNyS. said:

Ce pot să zic.

• Intri pe pagina de prezentare a comunității și mă uit la secția cu STAFF-ul forumului: UNKNOWN face parte in STAFF? Chestia asta cu STAFF-ul forumului este de toată jena.
  • Sub numele administratorilor, eu mă aștept să găsesc link de contact a celor din STAFF nu cel de la pagina de facebook, dacă tot a-ți adăugat iconița.
  • Uitădu-mă la descrierea forumului (UPDATE-URI ZILNICE -- USER CONTROL PANEL -- AFILIATI) dacă vreau să „citesc mai mult”, link-urile sunt inexistente. Foarte frumos!
  • Parcă creatorul se numește GROMP nu GROMPD.

Index-ul, in momentul actual, e inutil, prost făcut.

platforma boost am renuntat la ea  , multa bataie de cap 

indexul e pus pe fuga , trebuie lucrat la el 

board life-ul e pentru toti care spun ca maine se inchide comunitatea 

multumesc pentru cele spuse .

am sa lucrez si la index sper sa apuc zilele astea . sunt cu munca si sunt singurul care lucreaza la comunitate . 

• 1 month later...
Posted

Tema este foarte simpla, nu atrage mai deloc.

Logo-ul este foarte foarte foarte urat, sincer si fara suparare. Nu inteleg ce cauta acele linii pe logo (nu mai tin numele animatiei, dar stiu ca este normal pentru header direct, nu pentru imagine, iar este animat :))).

Iti urez succes cu comunitatea, dar va recomand sa puneti pe cineva sa va faca o tema.

Posted
5 hours ago, EquiNoX! said:

Tema este foarte simpla, nu atrage mai deloc.

Logo-ul este foarte foarte foarte urat, sincer si fara suparare. Nu inteleg ce cauta acele linii pe logo (nu mai tin numele animatiei, dar stiu ca este normal pentru header direct, nu pentru imagine, iar este animat :))).

Iti urez succes cu comunitatea, dar va recomand sa puneti pe cineva sa va faca o tema.

Multumesc . 

Sunt la inceput in Xenforo si sincer nu am lucrat niciodata si am facut si eu ce am putut cu skin-ul .

logo-ul o sa il schimb , mai am cateva :)) , acesta m-a atras ca este in 3 d :)) 

Am vorbit cu halogek , dar are prea multi clienti deocamdata :D 

Posted
8 hours ago, buddylove said:

Multumesc . 

Sunt la inceput in Xenforo si sincer nu am lucrat niciodata si am facut si eu ce am putut cu skin-ul .

logo-ul o sa il schimb , mai am cateva :)) , acesta m-a atras ca este in 3 d :)) 

Am vorbit cu halogek , dar are prea multi clienti deocamdata :D 

Pentru un incepator este cat de cat bine facuta, dar trebuie ceva mai "profesional" daca intelegi ce vreau sa spun :)
Sunt mai multi webdesigneri inafara de HaLoGeK , poti cauta mai multi.

La fel ca si pentru logo, poti plati pe cineva sa-ti faca unul 3d frumos.

• Like 1
Posted
6 hours ago, EquiNoX! said:

Pentru un incepator este cat de cat bine facuta, dar trebuie ceva mai "profesional" daca intelegi ce vreau sa spun :)
Sunt mai multi webdesigneri inafara de HaLoGeK , poti cauta mai multi.

La fel ca si pentru logo, poti plati pe cineva sa-ti faca unul 3d frumos.

Am sa ma ocup de ea , zilele astea sunt cu treburi mai mult importante decat o comunitate .

multumesc mult pentru review am sa tin cont de toate .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.