STF Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Buna noi suntem echipa WorldGamingX Vreau pareri despre http://wgx.ro/
DeNyS. Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Nimic nou. O comunitate care o să se-nchidă cât de curând. De ce? Temă plagiată. Background plagiat - făcut de Shady. In footer, creditele alea nu ar trebuii să fie din moment ce nu este „Felix” autorul temei. De ce aveți prima parte a forumului in engleză și restul in română? Ori Engleză ori Română. Chestia cu „Clanuri” este o porcărie care se găsesc pe toate comunitățile mici și neserioase doar ca să ofere grade și să aibe activitate.Oricum, uitându-mă, categoriile și subforumurile sunt rău dezvoltate; a-ți fi făcut mai bine să copiați de pe un forum și ieșea o treabă mult mai bună. Și ultima chestie, schimbați tema, este mult mai bine să ai o temă simplă decât una plagiată de toți proștii; o găsești pe 5-10 forumuri in momentul actual. Repet: nu aveți viață lungă ca forum. 1
snoop Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 la ce vreti pareri ? la tema lui taz la care nici drepturile de autor nu le tineti ? Nu cred ca va tine mult comunitatea
+Ezel.LCS Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Imi place serverul de teamspeak, promovat , dar inexistent cat despre restul, nu ai ce sa zici Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
STF Posted May 24, 2017 Author Report Posted May 24, 2017 Tema am cumparato de la Jah Khalib si am editat meniul , din moment ce am cumparat-o cred ca am voie sa schimb ce vreau la ea
DeNyS. Posted May 24, 2017 Report Posted May 24, 2017 9 hours ago, STF said: Tema am cumparato de la Jah Khalib si am editat meniul , din moment ce am cumparat-o cred ca am voie sa schimb ce vreau la ea Ai făcut rău să cumperi de la băiatul ăla. A folosit-o pe X comunități gratis. Mai pe scurt: ți-ai luat țeapă!.
STF Posted May 24, 2017 Author Report Posted May 24, 2017 oricum am si tema ghotic care o au acum as putea sa o pun pe net sa le stric combinatiile
STF Posted May 25, 2017 Author Report Posted May 25, 2017 9 hours ago, DeNyS. said: Există deja pe internet dacă nu știai. Quote Aia 4.0 ma refer
Moderators gadeas Posted May 30, 2017 Moderators Report Posted May 30, 2017 9 hours ago, STF said: UPDATE Update cu ce? Next TC. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators Dan O. Posted June 6, 2017 Moderators Report Posted June 6, 2017 "Suntem echipa, si vreau pareri". Ai inceput prost. Foarte prost. Si dupa cum vad feedbackul la site-ul vostru... nu e bine. Daca nu ati facut nimic la temele pe care le puneti pe forumul vostru, nu are rost topicul aici.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now