Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nimic nou. O comunitate care o să se-nchidă cât de curând. De ce?

• Temă plagiată.
  • Background plagiat - făcut de Shady.
  • In footer, creditele alea nu ar trebuii să fie din moment ce nu este „Felix” autorul temei.

De ce aveți prima parte a forumului in engleză și restul in română? Ori Engleză ori Română. Chestia cu „Clanuri” este o porcărie care se găsesc pe toate comunitățile mici și neserioase doar ca să ofere grade și să aibe activitate.Oricum, uitându-mă, categoriile și subforumurile sunt rău dezvoltate; a-ți fi făcut mai bine să copiați de pe un forum și ieșea o treabă mult mai bună. Și ultima chestie, schimbați tema, este mult mai bine să ai o temă simplă decât una plagiată de toți proștii; o găsești pe 5-10 forumuri in momentul actual. Repet: nu aveți viață lungă ca forum.

• Upvote 1
Posted

Imi place serverul de teamspeak, promovat , dar inexistent :)

cat despre restul, nu ai ce sa zici 

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Tema am cumparato de la Jah Khalib si am editat meniul , din moment ce am cumparat-o cred ca am voie sa schimb ce vreau la ea 

Posted
9 hours ago, STF said:

Tema am cumparato de la Jah Khalib si am editat meniul , din moment ce am cumparat-o cred ca am voie sa schimb ce vreau la ea 

Ai făcut rău să cumperi de la băiatul ăla. A folosit-o pe X comunități gratis. Mai pe scurt: ți-ai luat țeapă!.

• Moderators
Posted
9 hours ago, STF said:

UPDATE

Update cu ce?

Next TC.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

"Suntem echipa, si vreau pareri". Ai inceput prost. Foarte prost. Si dupa cum vad feedbackul la site-ul vostru... nu e bine.

Daca nu ati facut nimic la temele pe care le puneti pe forumul vostru, nu are rost topicul aici.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.