Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua va prezint comunitatea xstrike.pro

As vrea parerile voastre despre comunitate si ce ar mai trebui schimbat www.xstrike.pro

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

1. modifica url. ptr ca este xstrike.ro nu .pro cum ai scris tu mai sus

2. un idex simplu care sa te redirectioneze spre xtrike.ro/forum sau unul elaborat .. este inestetic sa intri in meniul din pagina principala , acela cu "index of"

3. prea multe categorii pentru ochiul meu

4. bannerul mi se pare ca nu se potriveste deloc cu tema forumului (prin tema ma refer la paleta de culori etc.)

5. judecand dupa "w" din despartitorul categoriilor presupun ca tema nu este a ta.. macar ai putea sa schimbi din "W" in "X"

6.despre activitate nu pot spune decat ca esti la inceput cu el .. 

7. cand vei avea mai multi utilizatori activi incearca sa vii mereu cu noutati pe care sa le si postezi ex: " astazi la forum am adaugat o noua functie" ajuta mult in comunicarea cu cei pe care ii ai in "administrare" asa poti vedea dorintele lor , impresiile

cam atat am vazut

iFwYryB.jpg

Posted
11 hours ago, MaTTeO said:

1. modifica url. ptr ca este xstrike.ro nu .pro cum ai scris tu mai sus

2. un idex simplu care sa te redirectioneze spre xtrike.ro/forum sau unul elaborat .. este inestetic sa intri in meniul din pagina principala , acela cu "index of"

3. prea multe categorii pentru ochiul meu

4. bannerul mi se pare ca nu se potriveste deloc cu tema forumului (prin tema ma refer la paleta de culori etc.)

5. judecand dupa "w" din despartitorul categoriilor presupun ca tema nu este a ta.. macar ai putea sa schimbi din "W" in "X"

6.despre activitate nu pot spune decat ca esti la inceput cu el .. 

7. cand vei avea mai multi utilizatori activi incearca sa vii mereu cu noutati pe care sa le si postezi ex: " astazi la forum am adaugat o noua functie" ajuta mult in comunicarea cu cei pe care ii ai in "administrare" asa poti vedea dorintele lor , impresiile

cam atat am vazut

nup este xstrike.pro/forum dar nu au index cer t/c http://prntscr.com/fez863

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Si penalizat..

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.