Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna Seara!

Pe data de 16.02.2017 am deschis comunitatea TRIFOICS.RO, avand in plan sa facem o comunitate bazata in mare parte pe gaming.

Dupa mult timp de lucru si foarte multa implicare, ne-am gandit sa aflam si parerea DVS. despre comunitatea noastra.

Asteptam pareri/critici despre comunitate.

Tin sa mentionez ca tot ce tine de comunitate este hostat la KROND, nu la orice firma fantoma.

O seara faina sa aveti!

Posted

O temă simplă, imi place. Aș schimba ceva elemente precum butoanele: report, back to top etc. Insă, 

PENTRU O NAVIGARE OPTIMĂ VĂ RECOMANDĂM UN MONITOR FULL HD ȘI UN BROWSER CARE SUPORTĂ ȘI HTML & CSS

Nu are sens ceea ce este scris. Toate browser-urile, fiind vechi suportă HTML și CSS. Oricum, merge, dar să Alex să facă ceva mai complex.

• Upvote 2
Posted

mie imi place bravo ! Tema frumoasa este un forum bn aranjat! Succes cu el!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted
21 minutes ago, Al3x said:

mie imi place bravo ! Tema frumoasa este un forum bn aranjat! Succes cu el!

Multumesc frumos! Mai asteptam si alte pareri!

On 6/9/2017 at 11:10 PM, DeNyS. said:

O temă simplă, imi place. Aș schimba ceva elemente precum butoanele: report, back to top etc. Insă, 

PENTRU O NAVIGARE OPTIMĂ VĂ RECOMANDĂM UN MONITOR FULL HD ȘI UN BROWSER CARE SUPORTĂ ȘI HTML & CSS

Nu are sens ceea ce este scris. Toate browser-urile, fiind vechi suportă HTML și CSS. Oricum, merge, dar să Alex să facă ceva mai complex.

O sa schimbam si asta. Multumesc pentru parere!

Posted
5 hours ago, STF said:

Asta e tema ecila editata , dar ma rog e destul de nice 

Tema ecila editata?

Esti tu asa sigur de asta?

• Moderators
Posted
38 minutes ago, dolsE. said:

Imi place tema , mult succes!

• Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea.
  • Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat.
  • Review-urile trebuie sa reflecte obiectivitate. Comentariile subiective, daca intrec anumite limite, vor fi sterse.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 weeks later...
Posted

Tema arata destul de okey,la fel si categoriile.Cateva pareri:

• Ati putea modifica acel user_bar deoarece difera de restul temei.
  • Puteti fixa acel secondary navigation pentru fiecare scroll,cred ca ar arata mai bine fiindca e mic si nu ocupa mult spatiu.
  • si poti adauga si o tranzitie la primary_nav si totodata un border verde jos 

Succes!

• 2 weeks later...
Posted
On 7/1/2017 at 0:40 AM, Daniel H. said:

Tema arata destul de okey,la fel si categoriile.Cateva pareri:

• Ati putea modifica acel user_bar deoarece difera de restul temei.
  • Puteti fixa acel secondary navigation pentru fiecare scroll,cred ca ar arata mai bine fiindca e mic si nu ocupa mult spatiu.
  • si poti adauga si o tranzitie la primary_nav si totodata un border verde jos 

Succes!

Multumim pentru parere! O sa tin cont de asta.

Asteptam si alte pareri din partea voastra :)!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.