Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna Seara!

Ma ganeam sa deschid comunitatea DevilCs16.Com, Comunitatea se bazeaza in special pe gaming

Ma gandeam sa imi spuneti daca se poate parerile sincere despre comunitate.

Daca este ceva ce ar trebui modificat sau adaugat , scos astept parerile dvs.

O seara frumoasa in continuare.

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

da nu inteleg ce am facut acuma fiecare postare a mea nu e buna mai laso in .........

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Citez primul punct din regulament:

Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

• Moderators
Posted

Si penalizat din nou. (Data valida pentru a cere redechiderea era 17/06/2017, si daca nu ma insel in momentu de fata, in nici-o tara de pe lume nu este inca 17)

* Domeniile care au data langa numele lor, au fost penalizate pana in data respectiva. Nu deschideti topicuri noi pana in data respectiva sau se va dubla zilele de penalizare. Odata ce a trecut data respectiva, trimiteti un PM lu un Moderator (@gadeas sau @Dan O.) cu o cerere pentru a redeschide topicu domeniului.

Urmatoarea penalizare va fi permanenta mai ales daca nu respecta regulamentu pe cand se cere sa redeschidem topic-ul.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.