Jump to content

Recommended Posts

• gadeas changed the title to Pareri H3llGate.pe.hu

Posted

Hellgate România, dar voi folosiți un sub-domeniu in care nu are nicio legătură cu România -- domeniu free. Da' eu mă intreb, de ce nu terminați de făcut tot forumul cu modele, regulamente și ce mai aveți de făcut și după cereți un review, de ce nu faceți asta? Practic, acum, dacă e să-mi dau cu părerea nu este una bună. 

• Categoria servere goală, niciun post sau măcar un server.
  • Categoria cu clan-urile este o mare prostie, doar pe forumurile neserioase se mai face așa ceva crezând că o să aibe activitate, dar se obține efectul nedorit.
  • Forumul Auto-welcome nu-și are rostul, la fel și roboțelul care face doar spam pe chat, chestie care merge imnpotriva regulamentului de la chat -- dacă aveți unul.
  • Forumul „Sugestie / Propunere”, lol, sunt sinonime. Ori Propunere, ori sugestie.

Oricum, in general nu avem ce să zicem. Despre topicuri, despre conținut nu avem despre ce dacă sunt doar „modele și regulamente” și alea copiate cel mai probabil.

• Upvote 2
  • Moderators
Posted
6 minutes ago, DeNyS. said:

Hellgate România, dar voi folosiți un sub-domeniu in care nu are nicio legătură cu România -- domeniu free. Da' eu mă intreb, de ce nu terminați de făcut tot forumul cu modele, regulamente și ce mai aveți de făcut și după cereți un review, de ce nu faceți asta? Practic, acum, dacă e să-mi dau cu părerea nu este una bună. 

• Categoria servere goală, niciun post sau măcar un server.
  • Categoria cu clan-urile este o mare prostie, doar pe forumurile neserioase se mai face așa ceva crezând că o să aibe activitate, dar se obține efectul nedorit.
  • Forumul Auto-welcome nu-și are rostul, la fel și roboțelul care face doar spam pe chat, chestie care merge imnpotriva regulamentului de la chat -- dacă aveți unul.
  • Forumul „Sugestie / Propunere”, lol, sunt sinonime. Ori Propunere, ori sugestie.

Oricum, in general nu avem ce să zicem. Despre topicuri, despre conținut nu avem despre ce dacă sunt doar „modele și regulamente” și alea copiate cel mai probabil.

Idem.

@DeNyS. Stai calm ca fix de acum 2 minute, orice topic nou de cerere ce are domeniu free sau e pe subdomeniu, va fi respins.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Wtf.. H3llGate Romania deja exista.. (www.h3llgate.ro), macar daca nici nu ai bani sa iti iei un domeniu si tot il faci free, gaseste un nume original.

• Upvote 1
  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.