Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted
9 hours ago, =NEXUS= said:

Tema furata de la Ruby Nephrite

56 minutes ago, dolsE. said:

Mult suces cu comunitatea!

p.s: ai editat cateva chestii si gata ai pus ca tema este creata de voi?

Baieti..

• Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea.
  • Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat.
  • Review-urile trebuie sa reflecte obiectivitate. Comentariile subiective, daca intrec anumite limite, vor fi sterse.

Si pentru autoru topicului:

• Cererile de review trebuie sa contina cateva informatii generale despre site sau comunitate, cum ar fi domeniul de activitate, tipul website-ului, platforma, tehnici folosite.
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
9 hours ago, =NEXUS= said:

Tema furata de la Ruby Nephrite

Tema de pe Nephrite este „furată -- luată de pe net, mic edit” și de ei, dacă vreți s-o puneți așa. Vă numiți OneGame, dar aveți faviconul de la Darkmind. Restul, v-a zis gadeas tot ce trebuia să zică.

• Upvote 1
Posted
19 minutes ago, hOpa # NextCs said:

Lol !

ce Re**** sunteti uni , ce treaba are forumul meu cu nephrite ?

Ala in primu rand este 3.4.x al meu 4.1.x ,

Se referă la background, la culoarea asemănătoare pe care o aveți etc. Nu se referă la platformă, doar la aspectul asemănător cu unele elemente pe care le aveți voi și ei.

Posted

Ai făcute cerere review, dar nu permiți vizitatorilor să vizioneze conținutul forumului.

• Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

Tema arată binișor, dar nu înțeleg de ce v-ați trecut numele la copyright dacă nu este făcută de voi. http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1800-darkmind-12/

1a9nSoI.png

La maintitle ați putea scoate box shadow-ul, border-ul și să alegeți o altă culoare care s-ar potrivi mai bine cu această temă.

tVrVJPA.png

Bara de sus vă recomand să o scoateți de tot sau să îi puneți titlul la loc.

Posted

era facuta de un site inactiv .. nu ma ajuta cu nimic un copyright ..

Si in legatura cu acel background , este o imagine de pe net , nici nu am intrat pe "nephrite" al vostru sa fur un amarat de background , pur si simplu mi-a placut , l-am pus , cand voi avea designer-ul comunitati imi va face el , pana atunci va indur pe voi :)

O sa aleg alte culori in viitoru apropiat :) multumesc frumos valentin pentru observatie.

Posted
  1. Background-ul ăla, pentru cine nu știe, a fost folosit și făcut de către Shady de pe comunitatea BLOWN, din tema v8; tema se poate găsii pe internet.
  2. Website-ul respectiv, in momentul actual este acti: http://darkmind.ro/
  3. Tema de pe nephrite, la modul ei a fost luată de pe net și editată de Shanony, un plagiator, doar ca să ia grad pe forumul Nephrite, tentativă eșuată.
  4. Copyright-ul ajută pe cei care au muncit la un lucru, prin care au stat zile intregi să muncească la ceva unic etc. Deci, drepturile de autor sunt importante. Prin modul ăsta ii evidențiază și munca lui, poate să-i aducă ceva bani. Numele este important, nu e un element care trebuie luat cu piciorul stâng.
Posted

Am schimbat acel background.

Copyright pus inapoi .

Denys tu ai probleme la mansarda? Ce tot ai atat cu "nephrite" al tau ?

1. OneGame difera de nephrite in primul caz de platforma , in al 2 lea rand nu am luat nimic din tema lor sau de la ei , nici macar o amarata de categorie.

2. Numai fa atata reclama si ridica statuie pe aici la "nephrite" si darkmind ca nu impresionezi pe nimeni cu nimic .

Mai astept pareri pentru imbunatatirea comunitati onegame !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.