Claudiuu. =DD Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 (edited) O părere despre forum ? Critici , ce ar trebui schimbat ? Știu ca o s-ă vă legați de temă , o am ce la cel care a facut-o , nu am plagiat ! Index : http://www.evils.ro Forum : http://www.evils.ro Critici : - - - Schimbari : - - - Edited June 27, 2017 by Claudiuu. =DD
Claudiuu. =DD Posted June 27, 2017 Author Report Posted June 27, 2017 Just now, p1ticus said: Place ! Nota 9/10 - Arata bine ! Mulțumesc frumos !
Valentin T. Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 (edited) Index Pentru anul 2017 se putea de așteptat la ceva mai mult, mult mai mult. În plus, nu sunt sigur că l-ați făcut voi de la 0 sau doar ați luat unul de pe net și ați modificat câte ceva. Modifică fontul Scoate muzica din background Modifică logo-ul Imaginile cu Gametracker, Steam, Facebook nu sunt clare Forum La temă nu am ce spune, întrucât este destul de frumoasă și simplă, însă ați fi putut păstra copyright-ul celui ce a făcut-o. Modificați link-urile din secondary_navigation cu steam și gametracker sau scoateți-le de tot. Edited June 27, 2017 by Valentin T.
Claudiuu. =DD Posted June 27, 2017 Author Report Posted June 27, 2017 2 minutes ago, Valentin T. said: Index Pentru anul 2017 se putea de așteptat la ceva mai mult, mult mai mult. În plus, nu sunt sigur că l-ați făcut voi de la 0 sau doar ați luat unul de pe net și ați modificat câte ceva. Modifică fontul Scoate muzica din background Modifică logo-ul Imaginile cu Gametracker, Steam, Facebook nu sunt clare Forum La temă nu am ce spune, întrucât este destul de frumoasă și simplă, însă ați fi putut păstra copyright. Modificați link-urile din secondary_navigation cu steam și gametracker sau scoateți-le de tot. Index-ul da , e luat de pe net si modificat putin , acum lucrăm la o tema nouă + index , mulțumesc mult pentru sfaturi !
Moderators gadeas Posted June 27, 2017 Moderators Report Posted June 27, 2017 2 hours ago, p1ticus said: Place ! Nota 9/10 - Arata bine ! Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Review-urile trebuie sa reflecte obiectivitate. Comentariile subiective, daca intrec anumite limite, vor fi sterse. Pentru autoru topicului: ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Needless Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Just now, gadeas said: Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Review-urile trebuie sa reflecte obiectivitate. Comentariile subiective, daca intrec anumite limite, vor fi sterse. Pentru autoru topicului: ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. Ultima regulă mi se pare o super tâmpenie, pentru ce să vă spun de la ce firmă de host e găzduit site-ul respectiv ? Ca să se trezească cu atacatori pe cap ? ON: ce e cu tema aia? De 2 luni tot spune-ţi că vă faceţi o temă decentă? De ce nu foloseşti o temă simplă? De ce foloseşti scârba aia de tema?
Moderators gadeas Posted June 27, 2017 Moderators Report Posted June 27, 2017 1 hour ago, Needless said: Ultima regulă mi se pare o super tâmpenie, pentru ce să vă spun de la ce firmă de host e găzduit site-ul respectiv ? Ca să se trezească cu atacatori pe cap ? ON: ce e cu tema aia? De 2 luni tot spune-ţi că vă faceţi o temă decentă? De ce nu foloseşti o temă simplă? De ce foloseşti scârba aia de tema? Pentru ca daca hostu e de la baubau si in 2 zile il vedem offline, sa nu avem surprize, plus ca poate intrun viitor sa nu mai aceptam domenii de la firme de 2 lei, pentru ca este destul de mult "spam" cu cererile de "review" (cough reclama), asa cum s-a impus si regula sa nu se mai acepte sub-domenii sau domenii gratuite. Pe langa asta, nu e ca si cum nu s-ar putea afla hostu de unde e daca se da un ping pe domeniu si cu IPu sa se afle, mai ales ca daca se trezeste cu atacatori pe cap, e cu sau fara sa stim firma hosting, IPu ajunge. Si inca o chestie, e ca in multe topicuri apar copii care intreaba de unde e hostu si daca e platit, cu aia s-ar evita si problema asta de intrebare fara sens doar pentru +1. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Claudiuu. =DD Posted June 27, 2017 Author Report Posted June 27, 2017 1 hour ago, gadeas said: Pentru ca daca hostu e de la baubau si in 2 zile il vedem offline, sa nu avem surprize, plus ca poate intrun viitor sa nu mai aceptam domenii de la firme de 2 lei, pentru ca este destul de mult "spam" cu cererile de "review" (cough reclama), asa cum s-a impus si regula sa nu se mai acepte sub-domenii sau domenii gratuite. Pe langa asta, nu e ca si cum nu s-ar putea afla hostu de unde e daca se da un ping pe domeniu si cu IPu sa se afle, mai ales ca daca se trezeste cu atacatori pe cap, e cu sau fara sa stim firma hosting, IPu ajunge. Si inca o chestie, e ca in multe topicuri apar copii care intreaba de unde e hostu si daca e platit, cu aia s-ar evita si problema asta de intrebare fara sens doar pentru +1. Hostul este de la TNI , mersi !
Moderators Dan O. Posted June 28, 2017 Moderators Report Posted June 28, 2017 18 hours ago, p1ticus said: Place ! Nota 9/10 - Arata bine ! Critici, schimbari , etc ? Ia un warn de la basescu.
+Andrei T. Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Tema forumului imi place cum arata, dar la index e 0. Index-ul ala nu imi pari din 2017 . Mai bine cauti altul mai simplu si mai frumos. Nimeni nu vrea muzica in index sau 10 mii de imagini si alea la calitate slaba.
Cosmin Popovici Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Imi place cum arata comunitatea , trebuie sa mai faceti niste update-uri dar in rest totul e oke. Mult succes! Te saluta PCM. doar1click - servicii webdesign
Claudiuu. =DD Posted June 29, 2017 Author Report Posted June 29, 2017 5 hours ago, Alkatraz said: Tema forumului imi place cum arata, dar la index e 0. Index-ul ala nu imi pari din 2017 . Mai bine cauti altul mai simplu si mai frumos. Nimeni nu vrea muzica in index sau 10 mii de imagini si alea la calitate slaba. După cum am spus , index-ul e luat de pe net si putin modificat , vom pune un alt index , se lucreaza si la tema , mulțumesc ! 34 minutes ago, dolsE. said: Imi place cum arata comunitatea , trebuie sa mai faceti niste update-uri dar in rest totul e oke. Mult succes! Te saluta PCM. Mulțumesc PCM-ule , aștept PM cu update-urile pe care le vrei , pup !
+HazZaRD Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Din acea tona de teme de pe forum care sunt bug-uite, la care vrei review? 1
Claudiuu. =DD Posted June 29, 2017 Author Report Posted June 29, 2017 55 minutes ago, HazZaRD said: Din acea tona de teme de pe forum care sunt bug-uite, la care vrei review? Eu am scris altceva in topic , mersi !
DeNyS. Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Respectă regulamentul și nu mai da bump aiurea. Nu am la ce să imi dau cu părerea din moment ce au zis tot colegii mei mai sus.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now