Jump to content

Cum modific userinfopane / partea de sub avatar la posturi?

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut... Am incercat sa dau un edit pe tema si.. am observat ca chestiile de sub avatar, userinfopanel sau de unde provine.. nu sunt setate cum trebuie si nu stiu sa modific singur.. decat sa stric ceva prin tema asa cum obisnuiesc.. mai bine las asa si cer ajutorul celor care au mai intampinat problema si au rezolvato.

6mDo9GS.png  Mie imi apare ceva de genu si as vrea sa modific ca sa fie incadrat cum trebuie.

As mai avea o problema si daca tot am facut topicul asta... poate reusesc sa o rezolv si pe aia...nu cred ca am voie sa postez 2 intrebari intr-un topic dar.. eu zic ca e mai convenabil decat sa creez alt topic...

Ei bine.. 

PSUrspa.png

Cum apare, puteti observa am schimbat culoarea intr-una albastru inchis.. cum as putea sa o schimb si acel gri/negru in aceeasi culoare? gen... nu o gasesc prin culori si cred ca am strabatut 60-70% din Styles.css .. pur si simplu nu o gasesc.. toate care semanau cu ea veneau de la altceva si am modificat inapoi. Putin ajutor va rog? nu reusesc singur.. 

Nu de alta dar acel fundal negru-gri inchis sta super urat.. presupun ca se numeste cumva si nu trebuie sa dau ctrl + f si sa iau toate culorile de la capat iar...

Edited by naRfina.
  • gadeas changed the title to Cum modific userinfopane / partea de sub avatar la posturi?

• Moderators
Posted

Pe viitor posteaza 2-3 topicuri daca chiar e nevoie, e pentru binele lu persoanele care folosesc functia search.

Si multe dintre ce-a ce vrei exista deja destule topicuri..

Si un topic care probabil te-ar putea ajuta destul de mult ar fi:

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Da mai.. Am citit ceva din acele topicuri inainte sa cumpar hostula forum.. adica acum 2 luni.. dar nu gasesc.. nu stiu ce sa fac si tu daca imi dai niste topicuri de 10 pagini si nu imi oferi exact unde pot gasi ce vreau... nu ma ajuti cu nimic.

Posted
5 minutes ago, naRfina. said:

UP? chiar nimeni nu stie? :| Fain.. sunteti buni fratii mei :))))

Dacă ai invăța bazele de la HTML și CSS ai rezolva singur problemele. Chestia cu: fain.. sunteți buni frații mei -- mi se pare de gust prost. Lasă link de la forum și cu tema să fie selecționabilă din meniu sau să fie pe default.

Posted

Dacă mai văd comentarii de genul acesta de prost gust o să-ți închid direct topicul, nu stă nimeni la cheremul tău și nu este nimeni obligat să-ți ofere un răspuns, rezolvă eroarea la forum dacă dorești ajutor din partea cuiva.

image.thumb.png.5d29c5b37dfa2f9a57fc43e0e6599f77.png

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.