Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut pct , de data asta am modificat tema lu shady pentru og-times deoarece o aveam prin pc si ma plictiseam

Pana acum am modificat cam 10% din toata tema , vreau sa modific 80% 90% , bcs imi place cum arata 

User test : test 1  pass: test1

@Filip Cristian @DeNyS. @Needless

@gadeas nu da tc e doar un forum unde lucrez 

Astept parerile voastre despre ce am facut pana acum , voi reveni cu reply cand voi face un update temei

Edited by STF

Posted
1 hour ago, STF said:

www.ashezdesign.hol.es/board

Cine naiba mai folosesti versiunea aia in 2017?! S-a lansat 4.2.2, o versiune superioara din toate punctele de vedere cu schimbari foarte mari. Asa e, costa prea mult...>_<

Posted
6 minutes ago, a n t o l d said:

Cine naiba mai folosesti versiunea aia in 2017?! S-a lansat 4.2.2, o versiune superioara din toate punctele de vedere cu schimbari foarte mari. Asa e, costa prea mult...>_<

gandesti tipule am zis ca am editat o tema nu ca e forum de gaming , cat despre ipb 4 nu fac teme momentan

Posted

Din ce văd eu nu ai modificat nimic din tema OGT. Doar culoarea și două trei chestii pe acolo. Nu văd nimic făcut de tine, de alții da.

• Like 1
Posted
9 hours ago, DeNyS. said:

Din ce văd eu nu ai modificat nimic din tema OGT. Doar culoarea și două trei chestii pe acolo. Nu văd nimic făcut de tine, de alții da.

Am zis ca e doar 10%

Posted
On 15.08.2017 at 7:01 AM, STF said:

Am zis ca e doar 10%

Tu stii ce inseamna 10%? Nu mai dati procentaje aiurea daca nu stiti sa aproximati. Tema aia nici 10% nu este editata. Nu o lua ca pe o critica sau ceva.
Si, dupa parerea mea, de ce incepi de la o tema a altcuiva? Incepe tu sa faci ceva de la 0 si sa vezi cam cat poti, si apoi ar fi cazul sa ceri pareri.

Totusi, succes in ce ti-ai propus sa faci din tema aia. :)

• Like 1

ECILA.RO gaming network

• gaby changed the title to New edit: STF TEMA IPB 3.4
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.