Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună dimineața/seara stimați utilizatori ai forumului PCtroubleshooting.

După ce am pus la punct tema și categoriile forumului nostru în proporție de 80% , am decis să facem și o prezentare prin care să primim păreri/critici și observații despre acestea.Forumul rulează pe versiunea 4.1.19 ( penultima versiune de IPB ).

Informații suplimentare:

• Fondatori: SHOCZ/SoLiD#/CAFFREY ( Oricând aveți o problemă puteți apela cu încredere la noi )
  • Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru.
  • Serverele comunității: Momentan avem 2 servere ( teamspeak ~ ts.global-space.ro & mix ~ mix.global-space.ro ) 
  • Cum se oferă gradele?: Orice utilizator pleacă de la gradul de moderator iar maxim-ul unde poate ajunge este administrator dar acolo se ajunge foarte greu și în funcție de încrederea oferită.
  • Când am deschis acest forum?: A fost deschis pe data de 13.08.2017.
  • Ce oferiți nou?: Tot ce ține de serverul de teamspeak și forum va fi automatizat în mare parte prin scripturi create de SoLiD# ( Scripturi ca: creare canal/oferire grad premium și canal premium atunci când donați/statistici steam ș.a.m.d )
  • Logoul va rămâne doar un scris?: Nu, lucrăm deja la un logo să nu fie nici prea pompos și nici prea simplu.
  • Aveți certificat SSL?: Va fi cumpărat și configurat în maxim 2 săptămâni.

Altele:

1. Domeniu principal: http://global-space.ro/
  2. Forum: http://community.global-space.ro/
  3. Teamspeak: ts.global-space.ro
  4. Cont de test: Nume ( Jhon Doe ) / Parolă ( 999123 )

Pentru mai multe întrebări vă aștept cu un reply în acest topic.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Interesanta ideea de tema, mai ales ideea meniului, insa in rest nu-mi pot da cu parerea, ceva simplu. Succes cu ea! :D 

• Like 1

ECILA.RO gaming network

Posted (edited)
1 hour ago, Yoghe said:

Aveţi licenţă? Nu prea cred pentru că rulaţi IPS 4.1.9 degeaba deschizi forum dacă nu ai licenţă părerea mea dai dovadă de neseriozitate ca alte comunităţi nu dau nume.

• Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru.

Am scris acolo informații suplimentare: Licență avem dar este expirată, dacă are succes proiectul o să o reînoim.Asta nu înseamnă că dăm dovadă de neseriozitate.

Și sunt curios dacă această părere vine din partea ta sau a lui Alexandru marele web-designer că sunt curios.Oricum tema va ajunge pe net din cauza plagiatorilor ca ( Alex6ndru ),

Edited by ShoczCD
  • Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted (edited)
1 hour ago, ShoczCD said:

Am scris acolo informații suplimentare: Licență avem dar este expirată, dacă are succes proiectul o să o reînoim.Asta nu înseamnă că dăm dovadă de neseriozitate.

Și sunt curios dacă această părere vine din partea ta sau a lui Alexandru marele web-designer că sunt curios.Oricum tema va ajunge pe net din cauza plagiatorilor ca ( Alex6ndru ),

Nu mai bine ai lăsa off-topic ştim cu toţii cât va ţine acest proiect al tău nu mai mult de 3 luni garantez eu, degeaba spui că alex plagiază când voi aveţi deja ips plagiat deci mai bine ai lăsa comentariile pe alte teme, eu din ce văd alexandru creează ceva nu ca voi btw ai forumul picat când scriu acest mesaj deci ai şi fani din câte văd, oricum vom trăi şi vom vedea ce va ajunge de el.

Edited by Yoghe

Insanity - http://prntscr.com/g8p8wq AVETI GRIJA STIE DE FLUUD VA PICA!

Insanity - AKA SEFU LA BANI NU VA JUCATI CU EL http://prntscr.com/g8p95m

Posted
3 hours ago, Yoghe said:

Aveţi licenţă? Nu prea cred pentru că rulaţi IPS 4.1.9 degeaba deschizi forum dacă nu ai licenţă părerea mea dai dovadă de neseriozitate ca alte comunităţi nu dau nume.

Dar tu ai licență mă breazule, că văd că tot nu te saturi până nu te alegi cu-n avertisment, ce ar fi să lăsați mâncătoria asta între voi și să veniți cu un comentariu constructiv, sau voi nu vă învățați minte decât dacă vă ardeți ?

Momentan comunitatea este picată datorită unor probleme tehnice la firma de găzduire însă am apucat să-mi arunc o privire acum câteva ore, forumul este bine construit și tema este un clasică fără prea multe bătăi de cap, axează-te pe mai multe jocuri dacă dorești să evoluezi altfel nu prea vei avea un viitor.

• Like 1
Posted
5 hours ago, ShoczCD said:

Te rog să nu mă mai implici în discuţii aiurea.  Nu am nicio treabă cu Yoghe. :-s \

@Sebastian C., nu văd de ce era necesar să laşi un astfel de comentariu..
ON:
Culorile gradelor sunt cam închise, personal le-aş mai deschide puţin (puţin).

Succes cu ea! :) 

ps: e john doe :P 

edit: măcar V.I.P.-ul mai deschis 'oleacă'. (vezi: #c3ad2f)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.