Cosmin Popovici Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Saluut! Cât de curând am redeschis acest domeniu , acestă comunitate este deschisă de 3 zile iar până acum avem 3 servere . Astept niște păreri , critici pentru aspect , tema nu este făcută de mine, dar vreau sa-i dau alt aspect. www.gamefear.ro/forum 1 1 doar1click - servicii webdesign
+Sn!k3rs Posted September 26, 2017 Report Posted September 26, 2017 index playnion tema e gg Ș)) { MCHAT_ENABLE }
Cosmin Popovici Posted September 26, 2017 Author Report Posted September 26, 2017 (edited) 27 minutes ago, Sn!k3rs said: index playnion tema e gg Ș)) { MCHAT_ENABLE } Index-ul e pus doar asa, nu voi tine index-ul ăla ,am doar ceva să fie până il termin eu . Si cu erroarea aia știu ca apare , trebuie să o rezolv , mai astept păreri și ce modificări să mai fac. 3 minutes ago, Jah Khalib said: Frumoasa comunitate Multumesc ! Cu stimă și respect, Cosmin. Edited September 26, 2017 by Popovici C. doar1click - servicii webdesign
Moderators gadeas Posted September 26, 2017 Moderators Report Posted September 26, 2017 4 hours ago, Sn!k3rs said: index playnion tema e gg Ș)) { MCHAT_ENABLE } 4 hours ago, Jah Khalib said: Frumoasa comunitate Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Next warn. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+JuNNNNkie Posted September 26, 2017 Report Posted September 26, 2017 E de lucru, primadata am crezut ca e IPB este o tema exact la fel pentru IPB
Cosmin Popovici Posted September 27, 2017 Author Report Posted September 27, 2017 Da este de lucru , dar o sa rezolv toate probleme de pe acolo cu timpul , cate un pic cate un pic. Mai astept niste pareri , ce modificari sa mai aduc la tema. doar1click - servicii webdesign
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now