Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Din punctul meu de vedere container-ul acela când este derulat este prea mare, ar fi o idee să îl faci cumva combinat cu primary_nav-ul DOAR în cazul delurălii.

Am făcut eu ceva-n Inspect Elements să îți dai seama cam despre ce vorbesc.

30q9D7z.png

Și ar fi o idee mai bine dacă ai pune pack-ul de limba română, acesta fiind pe default, iar străinii să poată seta din română în engleză.

Vă urez baftă cu acest proiect.

Edited by ZEW
  • Like 1
  • Thanks 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

• gaby changed the title to O idee/sugestie pentru invision-romania.ro?
Posted

Salut,

Mie imi place cum arata, doar logo-ul si avatarele lasa putin de dorit insa nu e asa grav. 

Ca sa te faci putin cunoscut cred ca trebuie sa postezi multe tutoriale pentru a fi indexat putin, cauta-ti cativa oameni care sa posteze alaturi de tine si sa ajute la nevoie.

• Thanks 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Dupa mine logo-ul e groaznic. Proportia literelor, asezarea lor, marimea logo-ului in raport cu restul paginii sunt groaznice. Mi-ar fi placut ceva mai simplist. Un design alb-negru ori albastru-alb, nu cu desenele alea de zici ca sunt facute cu acuarele. Mult mai bine arata in trecut.

Posted
On 11/19/2017 at 11:05 AM, Courage said:

Logo-ul e cam pixelat..

On 11/20/2017 at 3:41 PM, Vali Leo said:

Mai bine arata inainte, era mai simplist

31 minutes ago, Alexandru C. said:

Salut,

Mie imi place cum arata, doar logo-ul si avatarele lasa putin de dorit insa nu e asa grav. 

Ca sa te faci putin cunoscut cred ca trebuie sa postezi multe tutoriale pentru a fi indexat putin, cauta-ti cativa oameni care sa posteze alaturi de tine si sa ajute la nevoie.

7 minutes ago, Whiskey Gtv said:

Dupa mine logo-ul e groaznic. Proportia literelor, asezarea lor, marimea logo-ului in raport cu restul paginii sunt groaznice. Mi-ar fi placut ceva mai simplist. Un design alb-negru ori albastru-alb, nu cu desenele alea de zici ca sunt facute cu acuarele. Mult mai bine arata in trecut.

5 minutes ago, buddylove said:

Orice as face , nu va pot multumi pe toti . 

Ma zbat sa aprob fiecare sugestie , dar , nicicum nu e bine ! 

Cred ca suntem toti de acord ca vechea tema era mai frumoasa. Forumul este okay, are nevoie de promovare insa e bun de inceput, eu am zis doar de tema.

Posted
2 hours ago, buddylove said:

credeti ca ar fi ok sa adaug chatul ?

Nu, nu-i va fi de folos nimanui. Daca vrei sa-l adaugi doar pentru a avea putina activitate din partea userilor, treaba ta.

• Thanks 1

a lot of bla bla bla...

Posted
18 hours ago, buddylove said:

credeti ca ar fi ok sa adaug chatul ?

Daca vrei sa ai o comunitate serioasa exista doua variante:

• Il adaugi in subsolul paginii (astfel nu va creea o impresie proasta noilor utilizatori ca intra pe forum si e mare shoutbox in mijlocul ecranului)
  • Alegi alta varianta cum ar fi : tab separat pentru shoutbox (nu pe pagina principala), server de ts3/discord, deloc, etc..
  • 2 months later...
Posted
9 minutes ago, buddylove said:

salutare . as dori sa schimb tema site-ului , ce tema imi recomandati . ? 

Simplify, Mind sau Veizor Light :)
Ar da mai bine o tema pe alb, decat cea actuala.

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted
On 8/24/2018 at 12:44 AM, GoFUS said:

De ce unele descrieri sunt in engleza daca comunitatea este pentru romani?

sunt si engleza si romana daca te uiti mai bine . 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.