Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare , dacă doriți să cumpărați skinurile Green Dark Gaming și Blood_Gaming mai ieftin , ați găsit zona potrivită ! 

IPS 4.2x  Green Dark Gaming - DEMO - 

IPS 4.2x Blood_Gaming - DEMO - 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Eu le vând pe ambele la 25 euro paypal 

CONTACT :  Cei care doresc , aștept PM , aici pe pctroubleshooting.ro 

Ele se pot cumpăra și de pe Invisioncommunity , și de pe linkurile de mai sus de la producător dar la un preț mai ridicat ! 

--------------------------------------------------------------------------------------------

VĂ ANUNȚ CĂ ELE NU SUNT AFIȘATE GRATIS PE INTERNET ! 

Edited by DrXero
  • Downvote 1

Posted
1 hour ago, Skip The Dragon said:

1. nu vinzi nimic mai ieftin, ba chiar mai scump https://gyazo.com/71cff4b39f3a7a32c78eca8038fa2b22 tu ceri cam 30 de dolari

2. Nu oferi support si nici update-uri deci is cam degeaba

3. Nu cred ca cei de la szablonet au nevoie de reselleri

Eu dau ambele  skinuri la 25 euro  , și pentru ce suport? tu crezi că ăia îți oferă suport gratis?  stai calm , decât ca voi plagiatori .

Aia green este 24 de dolari iar blood 20 = 180 lei , iar eu le dau cu 25 euro adică 116 lei , mai dai pe la școală . 

• Haha 1
  • Sad 1
Posted
15 minutes ago, DrXero said:

Eu dau ambele  skinuri la 25 euro  , și pentru ce suport? tu crezi că ăia îți oferă suport gratis?  stai calm , decât ca voi plagiatori .

Aia green este 24 de dolari iar blood 20 = 180 lei , iar eu le dau cu 25 euro adică 116 lei , mai dai pe la școală . 

ofera suport gratis , idiotule 

• Downvote 1
Posted
  • Vinzi ceva care expiră ca versiune și nici nu oferi update, deci pe românește vinzi un rahat, nu mă ajută cu nimic o temă care e plină de buguri.
  • Da, oferă suport gratis, am teme cumpărate de la ei și primesc asistență cam cu orice problemă am.
  • O dovadă că ai cumpărat acele teme și nu sunt luate de pe net ?
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, DrXero said:

Mno , recunosc ca am gresit si nu am vazut ca le dai pe ambele :P

Nu cred ca am mai plagiat ceva de 6 ani =))) , si da , ma duc la scoala zilnic :)))

Oricum , tot ce vinzi acolo e degeaba :( . Macar de le faceai tu, dar nu cred ca esti in stare :))

Posted (edited)
8 hours ago, Needless said:

ofera suport gratis , idiotule 

Mă întreb cum ai luat helper aici?.. 

@gaby

8 hours ago, Sebastian C. said:
  • Vinzi ceva care expiră ca versiune și nici nu oferi update, deci pe românește vinzi un rahat, nu mă ajută cu nimic o temă care e plină de buguri.
  • Da, oferă suport gratis, am teme cumpărate de la ei și primesc asistență cam cu orice problemă am.
  • O dovadă că ai cumpărat acele teme și nu sunt luate de pe net ?

Aștept să văd temele pe net , și ce expiră ?:))))))) pe invisioncommunity s-a dus de mult temele :))) le am în pc și nu am nici o treabă 

T/c cineva , cine le dorește are PM ! 

Ofticați :)))))))) sunteți leșinați de tot .

Buguri? eu n-am găsit până acum :))))) , nici un fel de bug ...

Edited by DrXero
  • Downvote 5
Posted

Se vede cât de mult ai lucrat tu cu platforma și cât de bine cunoști ceea de vinzi, nu există bug ? atunci de ce se face update la temă odată pe lună sau chiar mai devreme inaptule ? ( poză / poză 2 ) Expiră e un mod de a spune, pentru că nici măcar atâta lucru nu te duce mintea să-ți dai seama, odată ce o nouă versiune apare pentru platformă automat fiecare temă trebuie trecută la versiunea apărută ( poză ). Am înțeles, n-ai dovadă că ai cumpărat temele că au dispărut din cont ? Ca să știi un lucru, odată ce cumperi ceva rămâne acolo, nu „s-a dus” în altă parte. Nu recomand să cumpărați ceva de la el !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.