Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare ,

Doresc să vă dați o mică părere despre DarkElite România și niște sfaturii dacă doriți .

Comunitatea are un index achiziționat care îl folosim doar noi și o comunitate parteneră .

Avem o temă luată de pe net și modificată în mare parte , nu a mai rămas doar 30% din tema inițială .

link comunitate: www.darkelite.ro :)

Edited by DarkElite

Posted

Frumos aranjata comunitatea mie unu imi place mult succes!

• Thanks 1

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Indexul e putin cam ciudatel, tranzitiile dintre sectiuni is ciudate, nu am inteles mai nimic .

-Scoate muzica , una din cele mai mari prostii , sau macar autoplay-ul

La  forum

-centreaza logoul

- cand dai hover pe logo apare scrollbar-ul de jos

• Confused 1
  • Downvote 1
Posted

Salut.
INDEX
Index-ul este destul de interesant, insa melodia aleasa pentru index e cam ciudata. In opinia mea e cam cah :))
Am folosit butonul pentru oprire a muzicii si nu merge:
E cam urat sa intri pe index, cat timp asculti deja alta muzica si sa inceapa melodia aia si nici macar sa nu o poti oprii :) Daca nu era de oferit review dadeam x la browser si alta data nu va mai calcam pe index :))
La sectiunea Despre DarkElite din index, puteati crea un text putin mai mare si cu mai multe detalii.
Nu inteleg care e treaba cu acele imagini de pe index, pe care daca dai click de duce sus.
Nici macar nu sunt cine stie ce imagini, chiar sunt aruncate acolo sa fie de umplutura.
In rest efectele de pe text sunt foarte faine, la fel si acel efect care il face pagina cand selectezi de exemplu un server de la Serverele comunitatii.
Cred ca se putea un logo ceva mai potrivit pentru index, decat cel actual care se vede destul de ciudat acolo in stanga.
La fel si la favicon. Cred ca se putea ceva mai bun si mai potrivit.
###############################################
FORUM
Am fost cel mai fericit cand am iesit de pe index, pentru ca s-a oprit intr-un final melodia aia stresanta din index :D Incercati sa rezolvati cu butonul de oprire a muzicii, sau schimbati melodia cu ceva mai potrivit.
Incercati sa centrati logo-ul. Este mult prea in dreapta.
In rest efecte vechi la meniu, cum avea area-games pe tema de IPB 3 inainte.
Animatia de pe logo nu e cine stie ce.
Sidebar-ul este ok, nu este exagerat.
Partea de jos a forumului arata si ea foarte bine, statistici si legenda potrivite.
Cred totusi ca puteti face alt minibanner pentru parteneriate, deoarece acela este cam simplut.
Imaginile folosite ca background pentru unele sectiuni sunt potrivite, fiind in ton cu tema. La fel si maintitle-ul.
Imi place acel gradient folosit pe texte, la numele anumitor sectiuni.
Culorile pentru forum sunt bine alese, nu aveti curcubeu.
Ca topic view, interfata este foarte faina. Butonul de Like imi place, la fel si userinfo-ul :)
http://darkelite.ro/forum/index.php?/forum/5-concursurii/
Concursurii? :))
Mi se pare ca aveti niste sectiuni cam ciudate, cum ar fi cele de la DarkElite School.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, HazZaRD said:

Salut.
INDEX
Index-ul este destul de interesant, insa melodia aleasa pentru index e cam ciudata. In opinia mea e cam cah :))
Am folosit butonul pentru oprire a muzicii si nu merge:
E cam urat sa intri pe index, cat timp asculti deja alta muzica si sa inceapa melodia aia si nici macar sa nu o poti oprii :) Daca nu era de oferit review dadeam x la browser si alta data nu va mai calcam pe index :))
La sectiunea Despre DarkElite din index, puteati crea un text putin mai mare si cu mai multe detalii.
Nu inteleg care e treaba cu acele imagini de pe index, pe care daca dai click de duce sus.
Nici macar nu sunt cine stie ce imagini, chiar sunt aruncate acolo sa fie de umplutura.
In rest efectele de pe text sunt foarte faine, la fel si acel efect care il face pagina cand selectezi de exemplu un server de la Serverele comunitatii.
Cred ca se putea un logo ceva mai potrivit pentru index, decat cel actual care se vede destul de ciudat acolo in stanga.
La fel si la favicon. Cred ca se putea ceva mai bun si mai potrivit.
###############################################
FORUM
Am fost cel mai fericit cand am iesit de pe index, pentru ca s-a oprit intr-un final melodia aia stresanta din index :D Incercati sa rezolvati cu butonul de oprire a muzicii, sau schimbati melodia cu ceva mai potrivit.
Incercati sa centrati logo-ul. Este mult prea in dreapta.
In rest efecte vechi la meniu, cum avea area-games pe tema de IPB 3 inainte.
Animatia de pe logo nu e cine stie ce.
Sidebar-ul este ok, nu este exagerat.
Partea de jos a forumului arata si ea foarte bine, statistici si legenda potrivite.
Cred totusi ca puteti face alt minibanner pentru parteneriate, deoarece acela este cam simplut.
Imaginile folosite ca background pentru unele sectiuni sunt potrivite, fiind in ton cu tema. La fel si maintitle-ul.
Imi place acel gradient folosit pe texte, la numele anumitor sectiuni.
Culorile pentru forum sunt bine alese, nu aveti curcubeu.
Ca topic view, interfata este foarte faina. Butonul de Like imi place, la fel si userinfo-ul :)
http://darkelite.ro/forum/index.php?/forum/5-concursurii/
Concursurii? :))
Mi se pare ca aveti niste sectiuni cam ciudate, cum ar fi cele de la DarkElite School.

1. Mulțumesc pentru opinia ta .

2. Butonul pentru oprirea muzicii de pe index s-a defectat și nu știu cum să-l rezolv dar am să scot muzica .

3. Nu prea am momentan designeri să mă ajute ... să îmi facă minibanner și altele .

4. Cu logo-ul pana mea nu știu ce să zic... la uni le stă bine , la alți nu ... nu prea știu care este problema.

5.  DarkElite School am creato abligat să zic... au propus membri să se facă categoria și au câștigat... 

6. Îmi pare rău pentru greșeala gramaticală.... eram cam obosit când am făcut categoriile .... și mna... 

• Thanks 1
Posted

Salutare ,

Doresc să vă anunț că am făcut noi update-uri , am scos melodia de pe index , și că am întâlnit probleme că tema care am avuto era de pe net și modificată și au venit uni și au spus că nu suntem originali am primit support din partea lui Florin Fx și avem un Skin nou . Așa că aștept părerile și sugestiile din partea dumneavoastră .

Link : www.darkelite.ro

Posted
9 hours ago, DarkElite said:

Salutare ,

Doresc să vă anunț că am făcut noi update-uri , am scos melodia de pe index , și că am întâlnit probleme că tema care am avuto era de pe net și modificată și au venit uni și au spus că nu suntem originali am primit support din partea lui Florin Fx și avem un Skin nou . Așa că aștept părerile și sugestiile din partea dumneavoastră .

Link : www.darkelite.ro

Tema e ok , dar nici asta nu e originala :)) ma rog multe idei luate de la polonezi . Dupa parerea mea Florin Fx e un copiator inrait al lui halogek 

• Downvote 1
Posted
1 hour ago, Skits V said:

Tema e ok , dar nici asta nu e originala :)) ma rog multe idei luate de la polonezi . Dupa parerea mea Florin Fx e un copiator inrait al lui halogek 

Posibil a copiat elemente , dar o face originală că nu e identică :D 

• Confused 1
  • gaby changed the title to Recenzie DarkElite România

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.