Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare baieti, acum 3 zile am inceput sa lucrez la un template ( index ) de gaming si am reusit sa il aduc intr-o forma destul de ok zic eu.Dar inainte de a face al 2-lea pas si anume punerea la vanzare a acestuia, vreau sa imi dati si mie sfaturi despre ce as putea adauga / modifica / scoate.

Aici puteti vedea un preview static cu acesta ( este blurat de la site-ul unde este uploadat ) :

Spoiler

2018-02-12-06-21-.png

Aici puteti vedea un prewiew video ( calitate proasta, laptop foarte prost ) 

Spoiler

In primul rand vreau sa spun ca nu este o reclama, am ales fictiv acel server de ts + domeniul nu exista.

Despre index:

• Contine script pentru back to top.
  • Contine un tabel manual pentru servere ( ceva simplu si frumos )
  • Contine un wrapper cu our team ( cu o tranzitie fina )
  • Contine o tranzitie de tip glitch text pe primul wrapper.
  • Template-ul este responsive cap - coada

Astept pareri si sugestii!

• Like 3
  • Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
Just now, -WisHU- said:

Prețul? Culoarea se poate schimba?

Aici este o sectiune pentru review ( ai primit totusi pm )

Just now, buddylove said:

Este frumos rau !!! 

Mersi man, toate cele bune! 

ASTEPT PARERI/SUGESTII!

Posted (edited)
Just now, Popovici C. said:

Imi place ceea ce vad,dar dupa parerea mea le cam faci pe toate toate la fel... dar imi place cum ti-a iesit acest index , este chiar cel mai reusit.

Este simplu si elegant.

Mult succes.

In acelasi fel nu, am folosit pana acum chestia de wrappere unul sub celalalt si pe stil drept, o sa folosesc pe la urmatoarele si ceva skew and stuff.

Mersi de parere!Si sincer chiar nu vad nici-o asemanare.

Edited by gromp
  • Like 1

Posted
Just now, Sn!k3rs said:

E ceva ok imi place dar nu poti baga un efect ?

BG - Interesante

TEXTE - INTERESANTE

DESIGN - INTERESANT

Defineste interesant, si daca e ceva ce imi surade le voi face.

Posted

Cine isi mai prezinta staff-ul pe index in 2018? Majoritatea forumurilor mari nici nu mai folosesc index. Eu unul as scoate partea cu staff-ul, nu-i vad rostul. Multi de aici ma cunosc online, dar nici unul nu stie cum arat in viata reala, nu-mi place sa fac poze cu mine, mai ales sa le postez online si decat sa lasi treaba cu staff-ul si sa-si puna avatar cu vreo tipa de pe Tumblr, mai bine-l scoti de tot ca oricum pare si prea lung, nu e forumul.

• Like 2
Posted
Just now, f l o r i n said:

Cine isi mai prezinta staff-ul pe index in 2018? Majoritatea forumurilor mari nici nu mai folosesc index. Eu unul as scoate partea cu staff-ul, nu-i vad rostul. Multi de aici ma cunosc online, dar nici unul nu stie cum arat in viata reala, nu-mi place sa fac poze cu mine, mai ales sa le postez online si decat sa lasi treaba cu staff-ul si sa-si puna avatar cu vreo tipa de pe Tumblr, mai bine-l scoti de tot ca oricum pare si prea lung, nu e forumul.

Nu e vorba de poze, dupa cum vezi are bg transparent, acolo sunt prezentati fondatorii + o mica descriere despre ei.Poate unele forumuri au gradul de fondator ascuns din legenda si sunt oameni redusi ce nu stiu ce si cum.Oricum ce imi recomanzi tu se scoate cu 2 click-uri dar am zis sa fac si acel wrapper.Mersi de sfat!

• gaby changed the title to REDGAMING template by Gromp

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.