Jump to content

Salut - Prezentare growndex.

growndex.

Recommended Posts

Salut,

Numele meu este Alexandru, am 19 ani , sunt din Caracal,olt ! Am terminat liceu LTMV.Sunt pasionat de IT/PHP si tot ce tine de vps-uri/dedicate/platforme whmcs/ipb/etc..Lucrez si la o firma de host www.pinhost.ro :D . Sunt o persoana care se dedica total obiectivelor pe care le fixeaza si imi place sa multumesc pe toata lumea, uneori cu riscul ca eu sa fiu nemultumit, dar desigur, evaluand in prealabil daca persoanele in cauza merita. Respect pe toata lumea, deoarece astept ca si eu sa fiu respectat la.rândul meu. Imi place sa ma perfectionez, si sa aduc mereu imbunatatiri in tot ceea ce fac, si sa fiu echilibrat. Nu stiu ce as mai putea sa spun despre mine in afara faptului ca nu poti sa spui ce om esti pana nu ti-a reprosat cineva cine esti tu cu adevarat.

Experienta ipb : 69% - 2 ani

Experienta php/mysql : 99% - 4 ani

Experienta Css : 84% - 3 ani

Experienta ASP.NET Core/Microsoft Visual Studio  70% - 2 ani

Experienta in vps-uri/dedicate/web host 88% - 3 ani 

P.S:Am si cateva proiecte facute de mine in asp.net si mysql. :) 

Edited by growndex.

15 hours ago, growndex. said:

Salut,

Numele meu este Alexandru, am 19 ani , sunt din Caracal,olt ! Am terminat liceu LTMV.Sunt pasionat de IT/PHP si tot ce tine de vps-uri/dedicate/platforme whmcs/ipb/etc..Lucrez si la o firma de host www.pinhost.ro :D . Sunt o persoana care se dedica total obiectivelor pe care le fixeaza si imi place sa multumesc pe toata lumea, uneori cu riscul ca eu sa fiu nemultumit, dar desigur, evaluand in prealabil daca persoanele in cauza merita. Respect pe toata lumea, deoarece astept ca si eu sa fiu respectat la.rândul meu. Imi place sa ma perfectionez, si sa aduc mereu imbunatatiri in tot ceea ce fac, si sa fiu echilibrat. Nu stiu ce as mai putea sa spun despre mine in afara faptului ca nu poti sa spui ce om esti pana nu ti-a reprosat cineva cine esti tu cu adevarat.

Experienta ipb : 69% - 2 ani

Experienta php/mysql : 99% - 4 ani

Experienta Css : 84% - 3 ani

Experienta ASP.NET Core/Microsoft Visual Studio  70% - 2 ani

Experienta in vps-uri/dedicate/web host 88% - 3 ani 

P.S:Am si cateva proiecte facute de mine in asp.net si mysql. :) 

Bine ai venit.

@Terminati cu prostiile astea "php 99%" ! Vad ca zici ca la php ai 99 % , inseamna ca ar trebui sa sti tot php-ul cap coada si ma indoiesc de asta ;)

• Like 1

• 1 month later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.